برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : هنگ کردن کامپیوتر با فلش مموری ها
softmetall
2009/9/22, 04:29 PM
سلام دوست عزیزم خوبی ببین من به کمک فوری شما نیاز دارم ببینید من وقتی فلش 4 گیگ خودم را به کامپیوتر می زنم کامپیوترم هنگ میکند و کیبورد و موس از کار می افتد این کار را با فلش مموری های دیگه هم انجام دادم هنگ کرد ولی با یو اس بی بلوتوث رو زدم به پشت یو اس بی کامپیوترم هنگ نکرد و کار کرد به نظرتون مشکل کجاست؟
ganesh
2009/9/22, 10:59 PM
سلام دوست عزیزم خوبی ببین من به کمک فوری شما نیاز دارم ببینید من وقتی فلش 4 گیگ خودم را به کامپیوتر می زنم کامپیوترم هنگ میکند و کیبورد و موس از کار می افتد این کار را با فلش مموری های دیگه هم انجام دادم هنگ کرد ولی با یو اس بی بلوتوث رو زدم به پشت یو اس بی کامپیوترم هنگ نکرد و کار کرد به نظرتون مشکل کجاست؟
دوست عزیز سلام
یحتمل اشکال در اتصال یو اس بی هاتونه
اگر یو اس بی مربوط کیس به مارد برد وصل هست شما سیم اتصال به مادر برد رو جدا کنید یقینا درست خواهد شد . میتونم بگم تنها دلیل اتصال یو اس بی کیس هست که تداخل ایجاد میکنه بعد از جدا کردن سوکت همراه سیم کیس سیستم رو راه اندازی کنید و از یو اس بی مربوط به مادر برد تست بگیرید انشا ء الله درست خواهد بود چون یکساعت پیش من با این مشکل مواجه شدم و با جدا سازی سوکت همراه سیم کیس به مادر برد مشکلم بر طرف شد.