PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوال فني

sharif
2007/4/01, 01:39 AM
az nazare fani mechanike sayalat behtare ya jemedat
man tarahi ghete va osulan chizaye fani ro dust daram
kodum behtare harchand ke khanuma nemitunand beran jamedat vali ishala ta zamane man mishe

Silhouette
2007/4/01, 01:52 AM
kodum behtare harchand ke khanuma nemitunand beran jamedat vali ishala ta zamane man mishe
به افراد این باشگاه ، برای جواب درست و حسابی گرفتن در مورد همچین سؤالاتی ، خیلی امید نداشته باشید :(

sharif
2007/4/01, 02:53 AM
chera:biggrin:

پرشيا
2007/4/01, 05:40 AM
لااقل فارسي بنويسيد و منتظر جواب باشيد. سوالات علميش هم جواب گرفتند چه برسه به اين.

واضحه كه طراحي جامدات بهتره.

Silhouette
2007/4/01, 10:21 AM
chera:biggrin:
اگر به تاپیکهایی که من درست کردم یه سری بزنید متوجه میشید . نه از علمیهاش جواب گرفتم و نه از اینجوریاش:razz:

mehrab110
2007/4/01, 10:54 AM
به نظر من جامدات بسیار محسوس تره ولی من شخصا" از سیالات بیشتر خوشو میاد چون
با حرارت وجرم خیلی شبیه است

Mahka
2007/4/01, 03:19 PM
سلام
از كي مكانيك جامدات رو خانوما نمي تونن بخونن؟:eek: (فكر كنم منظورتون آزاد باشه.) اصولا جامدات مربوط به طراحي قطعات ماشين مي شه ، رشته ساخت و توليد به علاقه شما نزديك تره. از طرفي سيالات كاربردي تره .در كل اگر بخواهين طراح بشين بايد فوق ليسانس بخونين و براي كار مورد علاقتون خيلي تلاش كنين. موفق باشين.;)

sharif
2007/4/01, 05:45 PM
mer29+1
az rahnamaeehatun

sharif
2007/4/01, 05:45 PM
mer29+1
az rahnamaeehatun
jeddi jamedato khanuma mitunand bekhunand
sarasari bashe ghabul misham:redface:

Mahka
2007/4/02, 06:37 PM
mer29+1
az rahnamaeehatun
jeddi jamedato khanuma mitunand bekhunand
sarasari bashe ghabul misham:redface:
چرا فكر مي كنين نمي شه توي امتحان كه اول تعيين رشته نمي كنين بعد از سال اول بر اساس معدل توي دانشگاهايي كه گرايش هاي مختلف رو دارن مي تونين گرايش انتخاب كنين فكر نمي كنم قانون كنكور و دانشگاها عوض شده باشه.

sharif
2007/4/02, 07:05 PM
shoma dustan omide man be zendegio afzaye sh dadid
(jamedat)

m.a.m
2007/4/04, 12:10 AM
salam doste aziz va mohandese ayande

bayad be khedmateton arz konam ke ma aghayon chon az etemad be nafse balaei barkhordar hastim harchi bekhonim hamon doroste vali jodaye az shokhi man khodam reshtam sakhto tolide ma to reshtamon ham tarahie ghataat ham tarahi ghalebhaye sanati be komake dast va computer va ham sakhte onaro bar ohde darim ke fekr mikonam be hardo alagheye shoma yani fani bodano tarahi bishtar nazdike

mohammad_rouhbakh
2007/4/07, 07:27 PM
سلام
به نظر من كلا جامدات بهتره .
براي طراحي مي توني در گرايش طراحي كاربردي (فوق ليسانس) ادامه تحصيل بدي. البته بهتره مشخص كنيد طراحي چه چيزي.ولي در كل بيشتر موضوع طراحي به جامدات برمي گرده
موفق باشيد

mahdi m
2007/4/08, 02:15 PM
سلام.از اول بايد يكي رو انتخاب كني.من جامدات خوندم و از نظر شغلي راضي ام. ولي اگه مي خواي تو ناسا (يا شبيه به اون!!) كار كني سيالات بيشتر به دردت مي خوره .

mansouri
2007/4/14, 10:47 PM
salam
man reshteam tarahie jamedat ast.
alan ham karmane sherkate mellie mese iran hastam.
az nazare man tarahi behtare.
bye,

شایان
2007/4/17, 10:15 PM
بنظر من پیشرفت در هر رشته ای به علاقه فرد بستگی دارد .

parvane
2007/4/19, 03:31 PM
سلام.اول اینکه رشته مکانیک در سطح کارشناسی الان تو اکثر دانشگاهای دولتی بدون گرایش شده. اما کلا هم در این سطح چندان فرقی با هم ندارند.شما میتونید هرکدوم که قبول شدین رو برین و بعد با آشنا شدن با درسهای هر کدوم از گرایش ها برای فوق انشاالله تصمیم گیری کنین.ضمنا تا اونجایی که من میدونم دانشگاه آزاد کلا توی رشته مکانیک دختر نمیگیره،در مورد فوق که مطمئنم. ولی توی دولتی هیچ فرقی نمی کنه.فعلا فقط به قبولیش فکر کنین.

parvane
2007/4/19, 03:43 PM
راستی یادم رفت این توضیحم بدم که مکانیک سیالات به طور کلی در رابطه با مایعات و گازهاو رفتار اونها است.و مثلا در آینده میتونی تو فیلد سیستمهای حرارتی و برودتی و کلا تاسیسات ساختمان و از این جور چیزها کار کنی. اما جامدات در مورد طراحی قطعات، پیش بینی شکست توی اونها، میزان ارتعاشات و خلاصه هر چی در مورد مواد جامد وجود داره بحث می کنه و بهدها میتونی مثلا توی شرکت های ساخت قطعات کار کنی.موفق باشی.

ahad_yekta2004
2007/4/25, 05:59 PM
الف - گرايش مكانيك در طراحي جامدات

هدف تربيت آزمايشگاهي متخصصاني است كه بتوانند در مراكز توليد و كارخانه‌ها اجزاء و مكانيزم ماشين‌آلات مختلف را طراحي كنند. دروس اين دوره شامل دروس نظري، آزمايشگاهي، كارگاه و پروژه و كارآموزي است.

فارغ‌التحصيلان مي‌توانند در كارخانجات مختلف نظير خودروسازي ، صنايع نفت، ذوب فلزات و صنايع غذايي و غيره مشغول شوند و براي اين دوره امكان ادامه تحصيل تا سطح كارشناسي ارشد و دكتري در داخل يا خارج از كشور وجود دارد. موفقيت داوطلبان به آگاهي آنها در دروس جبر و مثلثات، هندسه ، فيزيك و مكانيك همچنين آشنايي و تسلط آنان به زبان خارجي بستگي فراوان دارد. از جمله دروس اين دوره مي‌توان دروس مقاومت مصالح، طراحي و ديناميك را نام برد. در اين رشته زمينه اشتغال و بازاركار خوب وجود دارد و مطالب ارائه شده در طول تحصيل براي دانشجويان محسوس و قابل لمس است.

ب - گرايش مكانيك در حرارت و سيالات

اين رشته در به كاربردن علوم و تكنولوژي مربوط جهت طرح و محاسبه اجزاء سيستمهايي كه اساس كار آنها مبتني بر تبديل انرژي ، انتقال حرارت و جرم است به متخصصان كارآيي لازم را مي‌دهد و آنها را جهت فعاليت در صنايع مختلف مكانيك در رشته حرارت و سيالات (نظير مولدهاي حرارتي، انتقال سيال نيروگاههاي آبي، موتورهاي احتراقي و ... ) آماده مي‌سازد.

فارغ‌التحصيلان اين دوره قادر به طراحي و محاسبه اجزا و سيستمها در بخشهاي عمده‌اي از صنايع نظير صنايع خودروسازي ، نيروگاههاي حرارتي و آبي، صنايع غذايي، نفت، ذوب فلزات و غيره هستند. فارغ‌التحصيلان اين دوره مي‌توانند تا مقطع كارشناسي ارشد و دكتري در داخل يا خارج از كشور ادامه تحصيل دهند. داوطلبان اين رشته بايد در دروس رياضي و فيزيك تسلط داشته و با يك زبان خارجي آشنا باشند.

دروس اين رشته شامل مطالبي در زمينه‌هاي حرارت و سيالات ، مي‌باشد.

نظر دانشجويان: با توجه به اينكه اصولا تحصيلات دانشگاهي به خصوص در زمينه‌هاي مهندسي نياز صد در صد به علاقه‌مندي داوطلب دارد، بنابراين عدم داشتن علاقه‌ و همچنين عدم تقويت دروس اساسي و پايه‌اي در بخش مكانيك مانند رياضي، فيزيك - مكانيك ، شيمي ، رسم فني (تجسم بالا داشتن) و هوش نسبتا خوب و عدم روحيه تجزيه و تحليل در مسائل باعث دلسردي و از دست‌دادن انگيزه تحصيل و ركورد شديد در تحصيلات خواهد شد.

ج - گرايش ساخت و توليد

هدف تربيت كارشناساني است كه با به كاربردن تكنولوژي مربوط به ابزارسازي، ريخته‌گري ، جوشكاري، فرم دادن فلزات ، طرح كارگاه يا كارخانه‌هاي توليدي آماده كار در زمينه ساخت و توليد ماشين‌آلات صنايع (كشاورزي ، نظامي، ماشين‌سازي، ابزارسازي ، خودروسازي و ... ) باشند.

فارغ‌التحصيلان اين دوره قادر خواهند بود در صنايعي مانند ماشين‌سازي، ابزارسازي، خودروسازي ، صنايع كشاورزي، صنايع هوايي و تسليحاتي به ساخت و توليدي ماشين‌آلات، طراحي كارگاه و يا كارخانه توليدي بپردازند و نظارت و بهره‌برداري و اجراي صحيح طرحها را عهده‌دار شوند. داوطلبان اين رشته بايد در دروس رياضي، فيزيك و مكانيك از آگاهي كافي برخوردار باشند.

دروس اين دروه شامل مطالبي در مورد نحوه توليد، طراحي قالبهاي پرس، طراحي قيد و بندها، كار و برنامه‌ريزي با ماشينهاي اتوماتيك، اصول كلي و نحوه كار با ماشينهاي دستي و تعمير و نصب تمام سرويسهاي صنعتي مي باشد و درصد نسبتا بالايي از آنها به صورت عملي ارائه مي‌گردد. داوطلب بايد سالم باشد تا بتواند كارهاي كارگاهي را به خوبي انجام دهد و استعداد كارهاي فني را داشته باشد. با توجه به خودكفايي صنايع كشور اين رشته داراي بازار كار خوبي است.
به نظز من انتخاب یک رشته فقط اگر توسط شخص باشه و به آن علاقه داشته باشه کارایی خودش رو داره و می تونه در اون رشته موفق بشه من خودم مکانیکه جامدات می خونم و راضی هستم. :)

sharif
2007/4/25, 11:08 PM
tnx for a good idea;)

vahidt_57
2007/4/28, 10:40 PM
ba salam
agar shoma be tarrahi alagheh darid mibayest jamedat bekhanid va lazem be zekr mibashad ke jamedat dar iran makhsos aghayan nist va khanomha ham mitavanand in reshteh ra entekhab konand :)

vahidt_57
2007/4/28, 10:41 PM
ba salam
agar shoma be tarrahi alagheh darid mibayest jamedat bekhanid va lazem be zekr mibashad ke jamedat dar iran makhsos aghayan nist va khanomha ham mitavanand in reshteh ra entekhab konand :)

sharif
2007/4/29, 12:10 AM
mer29+1;)

بشارت
2007/5/02, 07:56 PM
با سلام.با احترام به سایر نظرات اعضا.به نظر اینجانب با توجه به صنعت کشور.بهترین رشته برای طراحی قطعات فنی. رشته طراحی صنعتی میباشد.

mr.abooli
2007/5/20, 08:51 AM
به نظرم طراحی صنعتی هم برای شما خوبه الان خانوما بیشتر به این رشته تمایل دارند هم شاق نیست هم هنری و هم صنتعیه

samad_srb
2007/5/26, 01:08 PM
به نظر من ساخت وتوليد همشو شامل مي شه و رشته كاملي هست:book:

samad_srb
2007/5/26, 01:13 PM
از نظر من ساخت وتوليد بهتر تره چون از همش گلچين داره

design man
2007/5/26, 09:13 PM
در دوره کارشناسی زیاد فرقی نمی کنه تقریبا واحدهای درسی مشترک هست . در ایران سیالات کاربرد بیشتری دارد (مثلاً در صنعت ساختمان بخش تاسیسات خوب کاربردی دارد ) ولی جامدات بدلیل اینکه صنعت ما یک صنعت مونتاژ است ومولد تکنولوژی نیست طراحی قطعات به مفهوم طراحی مکانیکی (fem) زیاد جایگاهی ندارد.

majidmajidi
2008/6/01, 02:58 PM
اگه ميخواي بعد از اينكه درست تموم شد يه چيزي ياد گرفته باشي واز همه چي هم سر در بياري خلاصه بگم ميخواي آچار فرانسه بشي بايد رشته ماشينهاي كشاورزي بخوني

gordafarin
2008/6/10, 02:25 AM
اگه ميخواي بعد از اينكه درست تموم شد يه چيزي ياد گرفته باشي واز همه چي هم سر در بياري خلاصه بگم ميخواي آچار فرانسه بشي بايد رشته ماشينهاي كشاورزي بخوني
شريف يوزر قبلي خودمه!
چه جالب راست ميگي اتفاقا الان ماشين الات كشاورزي رو به مدرناسيون دارن ميرن و اين مرزي نيست همه جا احتياج ميشه مرسي

s_sadegh
2008/6/15, 01:36 AM

salam
bayad khedmatetun arz konam ke soaletun yekhurde yani kheili:smile: khandedare:biggrin:.
inke shoma alaghe be mek darid jaye taghdir darte vali behtar budan tu reshtehaye daneshgahi va hata tu shoghla mani nadare
hameye reshteha khuban va hameye kara ham mohtaram
mohem alagheye tarafe va inke tu kari ke anjam midi az hame behtar bashi
ok/
khanuma hamin alanam mitunan dar gerayeshe tarahi jamedat varede daneshgah beshan va mahdudiyati nadare
vali man be u va sayere khanuma tosiye mikonam ke aslan varede mek nashan:eek:
kolan sharayete karish sakhte
shoma ya har khanome dige ham ke varede in reshte beshe ye jurayi khodesh va vaghtesh ro talaf karde
gheyr az inke ta doktora EDAME BEDE KE albate inam yekhurde sakhte
ta doktoraye mek ro begiri hodude 12 sal tahsile daneshgahi lazeme ke taghriban khanumo pir mikone
khosh bashid
:D

gordafarin
2008/6/15, 03:36 AM
salam
bayad khedmatetun arz konam ke soaletun yekhurde yani kheili:smile: khandedare:biggrin:.
:D
اره خوب گفتم جو تالار مكانيك كمي خشكه يكم ملت بخندن شاد شن:)
البته اين سوال كه مربوط به خيلي وقت پيش هست شايد 1 سال قبل!
ناگفته نماند من از صاحب نظراني كه لطف كردن و اينجا نظر دادن كمال تشكر رو دارم
دوستان اين مسيله براي بنده حل شده تا اينجا هم لطف كرديد و پاسخ داديد
پيروز باشيد

marsearth_2025
2008/7/08, 10:05 AM
سلام
اگه طراحی انواع وسایلی که با سیال در ارتباط اند ، مد نظر شما باشد ------> سیالات خیلی جالب تر است.

mahbubn66
2008/9/01, 09:06 AM
سلام
لطفا براي يادگيري طراحي تاسيسات ساختمان كتاب يا سايت خوب معرفي كنيد.آخه اين چيزايي كه تو دانشگاه بهمون ميگن اصلا به درد كاراي طراحي نمي خوره :question: