PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بحث هاي مديريتي (مرتبط با تاپيك آموزش نرم افزار msp)

rasool.civil
2009/9/18, 12:21 PM
سلام
دوتان در اين تاپيك قصد داريم كه يه فعاليت گروهي انجام بشه و يه پروژه فرضي رو مديريت كنيم و با نرم افزار msp پروژه رو بررسي كنيم;)
پس خواهشا همه وارد بحث بشيد تا تاپيك خوبي بشه
من سعي ميكنم زود به زود تاپيك آموزش رو آپ كنم
ببخشيد اصلا يادم رفت بگما
اين تاپيك مرتبطه با تاپيك اموزش msp
http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=1157762#post1157762

قراره كه بحثاي مربوط به تاپيك نرم افزار رو اينجا انجام بديم تا پيوستگي مطالي به هم نريزه;)

m_m_13315
2009/11/10, 10:58 AM
ممنون . خيلي عاليه

ixabedi
2009/12/12, 10:47 PM
رسول جان خیلی خیلی ممنون بابت این آموزش
منتظر بقیه آموزشت هستیم لطفا بیش از این ما را منتظر نذار

sheitunak
2010/3/26, 09:14 AM
کار خیلی خوبیه
مرسی

shamim613
2010/3/28, 01:39 PM
سلام
دوتان در اين تاپيك قصد داريم كه يه فعاليت گروهي انجام بشه و يه پروژه فرضي رو مديريت كنيم و با نرم افزار msp پروژه رو بررسي كنيم;)
پس خواهشا همه وارد بحث بشيد تا تاپيك خوبي بشه
من سعي ميكنم زود به زود تاپيك آموزش رو آپ كنم
ببخشيد اصلا يادم رفت بگما
اين تاپيك مرتبطه با تاپيك اموزش msp
http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=1157762#post1157762

قراره كه بحثاي مربوط به تاپيك نرم افزار رو اينجا انجام بديم تا پيوستگي مطالي به هم نريزه;)
-------------
من یک کم p3 بلدم نمیشه منم بازی؟

rasool.civil
2010/3/29, 10:32 AM
-------------
من یک کم p3 بلدم نمیشه منم بازی؟
سلام
متاسفانه استقبال چندانی نشد
اگه دوباره استارت زده بشه خوشحال میشم کمک کنی به این تاپیک;)

shamim613
2010/3/29, 11:40 AM
kنمی دونم چه جوری می شه افراد را جذب کرد ولی اگه هرکی یک ذره از تجربیاتش بگه کلی اطلاعات می شه !
مثلاً من خودم نمی دونم این تعریف فعالیت ها هم به عهده کسیه که کار کنترل پروژه را می کنه یا آن را بهش می دن؟چون به نظرم کار سختیه!

rasool.civil
2010/3/31, 01:44 AM
kنمی دونم چه جوری می شه افراد را جذب کرد ولی اگه هرکی یک ذره از تجربیاتش بگه کلی اطلاعات می شه !
مثلاً من خودم نمی دونم این تعریف فعالیت ها هم به عهده کسیه که کار کنترل پروژه را می کنه یا آن را بهش می دن؟چون به نظرم کار سختیه!
آره خوب ولی کمتر کسی علاقه نشون میده
منم سرد شدم ادامه تاپیکو نرفتم
یکی از دوستام یه کار خاکبرداری بزرگ داشتند کارفرماش گفته بود حتما باید کار با مدیریت باشه و تاریخ بدی کی تمومه
خلاصه گیر داده بود
دوستم رفته بود پیش یه مدیر ،رشته مدیریت
میگفت همه فعالیتهارو پرسیده ،زمان هرکدوم،هزینه،چندتا کارگر داری،چندتا بیل داری،هر بیل تو یه ساعت چقدر میکنه و خلاصه همه چی:D
بعدم یه فایل داده و 600 هزار تومن گرفته

arash1700
2010/4/04, 12:47 PM
سلام دوستان این نرم افزار خیلی خوبه به دردمون میخوره ...

راستی دوستان کسی می دونه چطوری من می تونم وژن 2007 اینو کامل فارسی کنم اگه کسی لینک داره بزاره ممنون میشم /.

یا هم اگه نبود و نیست لینک فارسی سازی تاریخ ها به شمسی و اینا رو بزاره بازم ممنون /.;):heart::)

معمار کویر
2010/6/08, 10:37 PM
salam man ye poroje darbare modiriat mikhastam ye vila ya ye manzele maskoni man reshtam shahrsazi bode alanam memari mikhonam aslan az in dars chizi dastgiram nemishe age momke komakam konid be emailam beferestid (architettonf@gmail.com)lotfan ta farda javabamo bedid chon bayad be ostad tahvil bedam

rasool.civil
2010/6/09, 12:09 AM
salam man ye poroje darbare modiriat mikhastam ye vila ya ye manzele maskoni man reshtam shahrsazi bode alanam memari mikhonam aslan az in dars chizi dastgiram nemishe age momke komakam konid be emailam beferestid (architettonf@gmail.com)lotfan ta farda javabamo bedid chon bayad be ostad tahvil bedam
سلام
این پروژه یه ساختمون 5 طبقه هست که با Microsoft project 2007 باز میشه
نمیدونم چه جور پروژه ای میخوای
به هر حال این یه زمانبندی کامل هست;)
از این لینک دانلود کنید:
http://rasoolcivil.persiangig.com/other/5story.zip

khanom-mohandes
2010/9/12, 12:04 PM
آره خوب ولی کمتر کسی علاقه نشون میده
منم سرد شدم ادامه تاپیکو نرفتم
یکی از دوستام یه کار خاکبرداری بزرگ داشتند کارفرماش گفته بود حتما باید کار با مدیریت باشه و تاریخ بدی کی تمومه
خلاصه گیر داده بود
دوستم رفته بود پیش یه مدیر ،رشته مدیریت
میگفت همه فعالیتهارو پرسیده ،زمان هرکدوم،هزینه،چندتا کارگر داری،چندتا بیل داری،هر بیل تو یه ساعت چقدر میکنه و خلاصه همه چی:D
بعدم یه فایل داده و 600 هزار تومن گرفته

مگه تو قرارداد اینارو نگفته؟
اگه راجع به اطلاعات پروژش ندونه که نمیتونه که واسش برنامه بریزه درسته؟
پس یجورایی بنده خدا حق داشته:gol:

سرزمین من
2010/9/21, 12:46 AM
سلام دوستان من دراین مورد هر کمکی از دستم بربیاد براتون انجام میدهم

arash1700
2010/9/21, 06:55 PM
سلام دوستان من دراین مورد هر کمکی از دستم بربیاد براتون انجام میدهم

خیلی خوشحال میشم اگه لینک فارسی سازی تاریخ شمسی رو داشته باشین ممنون /.

khodadoost_mahdi
2010/12/23, 03:12 PM
سلام عزیز
از اینکه قراره این نرم افزار رو آموزش بدی ازت ممنونم
اگر استقبال نشده چون اطلاعات ما در مورد این نرم افزار خیلی کمه
شما شروع کن میبینی که هم استقبال میشه هم کلی سوال که باعث حتی ترافیک میشه
سرد نشو
شما مهندسی
اونم از نوع بهترینش
عمران

kia112
2011/3/12, 09:01 PM
salam manam hastam

arashak
2011/4/13, 08:37 AM
سلام به دوستان
در مورد فارسی کردن آیتم های پروژه باید بگم که خود برنامه با اضافه کردن فونت به فونتهای ویندوز امکانپذیر است و هنگام چاپ هم نمایش می دهد حتی می توان بر روی header و footer هم فارسی تایپ کرد اما برای فارسی کردن تاریخ و روزهای آن شنیدم که احتیاج به برنامه برنامه فارسی ساز خاصی است .

arashak
2011/4/13, 08:59 AM
دوستان برای نوشتن یک برنامه MSP مربوط به زمانبندی یک پروژه مثلا ساختمان احتیاج است که برنامه زمان بندی را بصورت دستی بتوانید تحلیل کنید و بدانید چه آیتمهایی دارید ، از کجا شروع کنید و اینکه به هر آیتم اجرایی چقدر زمان اختصاص دهید ... .
اما MSP کردن یک برنامه زمانبندی فوق العاده ساده است مثل کار با Excel و حتی ساده تر.
یکی از مشکلاتی که اکثر مهندسان در آن درگیرند در چاپ این برنامه دارند . از دوستان خواهشمندم راجع به این موضوع توضیحاتی اگر دارند بفرمایند. با تشکر

rasool.civil
2011/4/13, 12:00 PM
دوستان برای نوشتن یک برنامه MSP مربوط به زمانبندی یک پروژه مثلا ساختمان احتیاج است که برنامه زمان بندی را بصورت دستی بتوانید تحلیل کنید و بدانید چه آیتمهایی دارید ، از کجا شروع کنید و اینکه به هر آیتم اجرایی چقدر زمان اختصاص دهید ... .
اما MSP کردن یک برنامه زمانبندی فوق العاده ساده است مثل کار با Excel و حتی ساده تر.
یکی از مشکلاتی که اکثر مهندسان در آن درگیرند در چاپ این برنامه دارند . از دوستان خواهشمندم راجع به این موضوع توضیحاتی اگر دارند بفرمایند. با تشکر
ممنون
بله برنامه فارسی ساز میخواد
که البته پیشنهاد نمیکنم
چون اگه فایلو جای دیگه خواستید باز کنید حتما باید اون ماکرو یا برنامه روی سیستم نصب باشه
و در مورد پیرینت هم من خودم معمولا پلات رنگی با سایزهای بزرگ میگیرم
چون در سایز A3 یا A2 درست نمیشه برنامه را مرور کرد
اگه مشکل خاصی در پرینت کردن دارید بفرمایید

anzalichi181
2011/5/17, 08:28 PM
سلام
این پروژه یه ساختمون 5 طبقه هست که با Microsoft project 2007 باز میشه
نمیدونم چه جور پروژه ای میخوای
به هر حال این یه زمانبندی کامل هست;)
از این لینک دانلود کنید:
http://rasoolcivil.persiangig.com/other/5story.zip

دوست عزیز این فایل پسوورد میخواد
در ضمن نمیخواین آموزش مایروسافت پروژه رو ادامه بدین ؟

mm_ce1990
2011/5/18, 03:21 PM
سلام
لطفا به اموزش نرم افزار msp ادامه بدید
ممنون

ali_60
2011/8/23, 02:28 PM
سلام .منم دارم mspرو اموزش میبینم تازه واردم .منم هستم .ممنون از اموزشتون