PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : از مهندسان عزيز كمك مي خواهم

ساغر777
2007/3/31, 12:37 PM
من تحقيق در مورد پارامترهاي صافي سطح و روشهاي كنترل صافي سطح دارم لطفا كمكم كنيد:

fariad
2007/3/31, 02:54 PM
من تحقيق در مورد پارامترهاي صافي سطح و روشهاي كنترل صافي سطح دارم لطفا كمكم كنيد:
با سلام احتراما در چه سطحي وبراي كجا نياز داريد تا شايد بتوانم كمكتان كنم در صورت امكان اطلاعات بيشتر را به ميل بنده ارسال نماييد.
fariad55@yahoo.com

pejmaneb
2007/4/08, 12:52 PM
[QUOTE]
salam,dar morede safi sath bayad arz konam ke ravesh haye ziyadi hast,masalan interferometric va raveshhaye optical ke nemishe injori beheton begam mitoni beri be enghelab onja ketabhaye ziyadi be farsi va englisi hastesh kafiye berin va dar bakhshaye measurement ya hamon andazegiri sar bezanin hatman matalebe ziyadi peyda mikoni
movafagh bashid

mahdi m
2007/4/08, 02:06 PM
سلام.كتاب جداول و استانداردهاي طراحي و ماشين سازي : ولي نژاد صفحات 99 100 و 101
علائم، استاندارد ها و اندازه هاي كاربردي رو داره.شايد به دردت بخوره

mahdi m
2007/4/08, 02:07 PM
سلام.كتاب جداول و استانداردهاي طراحي و ماشين سازي:ولي نژادصفحات 99 100 و 101
علائم و اندازه هاي كاربردي رو داره.شايد به دردت بخوره.

norouzi behrouz
2007/4/18, 12:32 AM
salam. khaste nabashin. az behtarin manabe vaseye in tahghighetoon ketabe teknolojy va poosheshdehi ast ke taze az nashre tarrah montasher shode. in elm hama tribolojy hast. age doost dashtin mitoonam ye raveshe pishrafte va monhaser be fard dar morede technolojgy sath dar ekhtiyaretoon bezaram.ba arezooye movafaghiyat.

hzarrani
2007/5/09, 12:29 PM
سلام
به من بیشتر توضیح بده که چی میخوای شاید بتونم کاری کنم واست

hzarrani
2007/5/09, 12:33 PM
به من توضیح بیشتر بده شاید تونستم کمک کنم

vali alah
2007/5/29, 10:03 PM
تحقیقی که می گویی نا مفهوم است یک کمی بیشتر توضیح بده

آقای نیوتن سلام
2007/6/04, 11:56 PM
میتونی از کتابهای نشر طراح استفاده کنی . من بهت توصیه میکنم به کتاب فروشی محسن روبروی دانشگاه تهران یه سری بزنی.

mahdi_ghaemi
2007/6/14, 01:02 AM
امیدوارم کتاب زیر برای شما مفید باشد
مترولوژی سطحی و زبری سنجی تماسی
مولفین : مهندس مرتضی دشتی زاده

دکتر فریدرضا بیگلری ( عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر )

این اثر اولین کتابی است که در زمینه مهندسی مترولوژی سطح از زبری سنجی و اندازه گیری صافی سطح ، در ایران تالیف شده است. در تالیف این کتاب از کلیه استانداردهای ایزوی مرتبط با این مبحث استفاده شده تا علاوه بر روشن شدن موضوع از لحاظ علمی و دانشگاهی، پاسخگوی نیازهای صنعتی کشور نیز باشد
این کتاب را میتوانید از کتاب فروشی جهاد دانشگاهی دانشگاه امیر کبیر تهیه کنید

Adib
2007/11/09, 10:30 AM
سلام به دوستان
من هم دنبال مطالبی در مورد اندازه گیری زبری سطح میگردم.
البته کتاب جانسون رو گیر آوردم ولی حداقل به یک منبع دیگه احتیاج دارم.البته من شهرستان هستم و پیدا کردن کتابها برام سخته .
اگه ممکنه مطالبی که روی وب هستن بدین.
اینم میلم
s.adib.h@gmail.com

متشکرم.

mirhamida
2008/3/02, 02:39 AM
به نظر من بهترین منبع کتاب رسم فنی 3 هنرستان رشته مکانیکه که خیلی روان و تمیز توسط بهترین اساتید نقشه کشی ایران و بر اساس استاندارد جهانی نوشته شده! کتاب موشک سازی یا مهدی هم خوبه.

hadi rezaei
2008/3/02, 08:17 AM
با سلام
بهترین منبع برای این موضوع کتاب سیستم های اندازه گیری دقیق است که بطور کامل روشهای کنترل صافی سطح , زبری , تخت بودن , مستقیم بودن و .... را توضیح داده . این کتاب نوشته محمود زاده , حریرپوش و ضیایی است از انتشارات آذریون . بهتره این کتاب رو تهیه کنید چون منبع اصلی سیستمهای اندازه گیری در کنکور ارشد است. قیمت آن 5000 تومان است .
موفق باشید

ساحل69
2008/10/30, 10:15 PM
سلام،
کسی PDF سیستم های اندازه گیری حریر پوش رو داره؟
فعلا کتابش نایاب شده... همه میگن می آریم ولی معلوم نیست کی!
کسی داره لینکشو اینجا بزاره یا بهم میل کنه:
javoonha@yahoo.com
منتظرما...