برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : ? rasti aslan inja ye hacker hast
siavash_tarokh
2007/3/29, 06:00 PM
in hame harfo eddeaa mikham bedoOnam ki balade hack kone akhe 1doone az bacheha darbareye hack porside bood ke man didam faghat hame baladan harf bezanan
welat-co
2007/3/29, 07:05 PM
یس دی آموزش و کتاب را از بازار بخر و آموزش را کاملا بخوان
قرار نیست همیشه زرذدآلو بیا گلو باشه
sepid_68
2007/3/29, 10:24 PM
in hame harfo eddeaa mikham bedoOnam ki balade hack kone akhe 1doone az bacheha darbareye hack porside bood ke man didam faghat hame baladan harf bezanan
منظورت منم نه
آی گل گفتیا:smile: با اینکه بعضیا کمکم کردن(دستشون درد نکنه)اما بازم اینجوری نمیشه
من آخر مجبور شدم خودم برم دنبال یه سری اطلاعات از خوندن کتاب رجیستری هم شروع کردم
بهت قول میدم اگه یه گنده هکر (white hat hacker)نشم یه جوجه هکر یا همون(pink hat kacher)میشم;) :)
خواستن توانستن است;)
welat-co
2007/3/29, 10:44 PM
جناب عالی میتوانید
از اینترنت گرفته تا انواع کتابه و انواع سی دی های آموزشی استفتده نمایید
rezajavidi
2007/3/29, 10:53 PM
دوست عزیز
به نظر من در کامپیوتر و مخصوصا بحث امنیت هیچ چیزی مطلق نیست منظورم اینه که همیشه یه راههایی وجود داره و اغلب اوقات سد هایی برای اون راهها.
پس دلیل نمیشه که بزرگترین مهندسان امنیت دنیا هیچوقت هک نشوند و بزرگترین هکر ها بتونند همه سرور های موجود در دنیا رو هک کنند و مثالش هم اون پسر آلمانی که بلستر رو نوشت و عکسش هم سیستم عامل لینوکس هست که هیچ ویروس قدرت مندی براش نوشته نشده که بتونه فلجش کنه.
اما راههایی وجود داره که خیلیا بلندن و میشه گفت کسی که خلاقیت بیشتری تو یه مورد خاص نشون بده موفقه.
البته اینا نظر منه اگر کسی مخالفه می شه راجع بهش بیشتر بحث کرد.
siavash_tarokh
2007/3/30, 02:06 PM
man khodam ye chizaee baladam mikhastam bedoOnam kasaani ke injaa harf mizanan cheghadr bareshoOne doost daram baa ham ekhtelaat konim manam ye chizaee baladam ke shayad kesi az shoOma balad nabashe
man be Onvane ye mobtadi ya kasi ke mikhaad hack yad begire oOn tapike ghabli ro naneveshtam
biaayd baa ham sohbat konim
Ogey