PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پاورپوینت

banshee
2007/3/26, 04:12 AM
سلام دوستان.کسی پروژه پاورپوینت داره؟؟؟ منظورم مستند سازی با پاور پوینت هستش.درباره ی علم روز باشه خیلی بهتره.برای دانشگاه می خوام.هر کسی هر پروژه ای با پاورپوینت داره اگه میشه بزاره.منتظرم.اگه میشه زودتر.ممنونم.:cry:

Shateri
2007/3/26, 10:23 AM
سلام.ببینم عجله ات بخاطر بلد نبودن پاورپوینت هست یا اینکه خودت بلدی ولی وقتش را نداری؟ امیدوارم بتونی پروژه را پیدا کنی.

energi
2007/3/26, 11:01 AM
سلام
شما در کدوم دانشگاه درس خوندید با چه رتبه ای؟:gol:

sepid_68
2007/3/26, 11:15 AM
سلام دوستان.کسی پروژه پاورپوینت داره؟؟؟ منظورم مستند سازی با پاور پوینت هستش.درباره ی علم روز باشه خیلی بهتره.برای دانشگاه می خوام.هر کسی هر پروژه ای با پاورپوینت داره اگه میشه بزاره.منتظرم.اگه میشه زودتر.ممنونم.:cry:

عوض اینکه منتظر باشی یه نفر برات پروژه بده
بشین خودت یه کم کار کن تا شاید یکم فوت و فن پاورپوینت رو هم یاد بگیری

موفق باشی;)

rezajavidi
2007/3/26, 05:12 PM
سلام
من کرسهای آماده پاور پوینت( یعنی تدریس کامل دروس رشته کامپیوتر) رو تقریبا در همه درس ها دارم اگه به دردت می خوره بگو برات میل کنم.

banshee
2007/3/27, 01:35 AM
سلام
من کرسهای آماده پاور پوینت( یعنی تدریس کامل دروس رشته کامپیوتر) رو تقریبا در همه درس ها دارم اگه به دردت می خوره بگو برات میل کنم.
سلام دوستان.آقا بزار من قضیه رو بگم:من دانشجو نیستم خودم.اما تقریبا توی هر زمینه ای از کامپیوتر.این هم برای یکی از آشناها که دانشجوی کامپیتر هست می خوام.من خودم بلدم.اما من می خوام بهش خود نرم افزار رو یاد بدم.برای همین دیگه حوصله ی ساختنش رو نداشتم.یه مستند سازی با پاور پوینت لازم داره که جدید باشه.هر چی که بود بود اما در مورد شبکه های وایرلس باشه که دیگه عالیه.ممنون.منتظرمیل بزنید: alijam2005@gmail.com

ELENA2
2007/12/18, 12:03 AM
سلام
SALAM
MAN PAWER POINT MADAR MANTEGHIRO MIKHAM
MITONI BARAM KHILI ZOD BEFERESTI
MAMNON
BAY

ELENA2
2007/12/18, 12:13 AM
سلام
SALAM
AGHA JAN
MAN BE PAWER POINT MADAR MANTEGHI NIAZ DARAM
MISHE BARAM KHILI ZOD BE
bahar_hd2006@yahoo.comail :mail
mamnon
bay

s.mostafa-ok
2008/2/21, 07:53 AM
با تشکر از زحماتتان در جمع اوری این نسخ در صورت امکان این نسخ را به ایمیل من(s.mostafa_kha2002@yahoo.com)بفرستید
باتشکر s.mostafa-ok:):gol:;)

s.mostafa-ok
2008/2/21, 07:58 AM
در صورت امکان در اسرع وقت این کاررا انجام بده;)