برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تاپيك مرجع و آموزش نرم افزار Fluent
sehreh62
2007/3/25, 01:36 AM
سلام
سوال ها درخواست ها و آموزش رو در مورد اين نرم افزار رو اينجا مطرح خواهيم كرد
:gol::gol::gol::gol:
meyestan
2007/11/20, 05:18 PM
شما مي توانيد به سايت منcfd.blogfa.com من تز فوق ليسانس ام در زمينه مدلسازي وسايل چرخنده با فلوئنت بوده
gordafarin
2007/11/21, 12:27 AM
شما مي توانيد به سايت منcfd.blogfa.com من تز فوق ليسانس ام در زمينه مدلسازي وسايل چرخنده با فلوئنت بوده
وبلاگتون جالبه ا
راستي چرا د ر تالار هوافضا مطلب نميديد به شما خيلي احتياجه
با تشكر
royall3
2008/6/25, 03:16 PM
راهنمایی درباره مدلسازی یک بستر ثابت کاتالیستی با گمبیت و فلوئنت
royall3
2008/6/25, 03:20 PM
راهنمایی در باره مدلسازی یک بستر ثابت کاتالیستی با فلوئنت
mojsfr1984
2008/6/27, 05:50 PM
دوست عزیز توی تاپیک دیگه به این سوالتون جواب دادم.لطفاً یه سر به اونجا بزنین. در ضمن توی سایت فلوئنت در مورد یه کاتالیست جهت تصفیه گازهای خروجی اگزوز صحبت شده لطفاً یه نگاهی هم به سایت فلونت دات کام داشته باشین.
royall3
2008/6/30, 04:48 PM
سلام منظورتون همون تاپیکی که فرمودید چندتا تمرین خوب و هلپ کامل دارید؟
mehdi navaei
2008/7/01, 11:04 AM
سلام فلونت دارییییییییییییییییییین
لطفا
mohammadizadeh
2008/10/11, 10:19 AM
هر کس سوال درباره نرم افزار Fluent داره خوشحال می شم تا حد امکان کمکی کرده باشم.
ebadi
2008/10/11, 05:12 PM
داخل یک استوانه یا یک کانال در حالت سه بعدی را چطوری میشه مش زد:)
003291
2008/10/11, 07:06 PM
با سلام.
چطوری میشه نرم افزار فلوئنت رو بدون کلاس رفتن کامل یاد گرفت.لطفا منابع مورد نیاز را ذکر کنید.
با تشکر.
سلام
ميشه مقدمات مدي سازي فيزيكي و رياصي يه مسئله ضنعتي رو برام بذاري
خيلي سريع
مرسي
olel_albab
2008/10/12, 10:15 AM
سلام چطوري راجع به شبيه سازي boiling اطلاع داري خيلي گير اين مشكلم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
peymi
2008/10/24, 07:00 PM
سلام
میخوام ببینم نظرت راجع به شرایط مرزی یک استوانه 2بعدی دوار حاوی سیال چیه؟
این استوانه حول محور قائم چرخش داره..!
این استوانه را میتونی مانند یک لیوان در نظر بگیری که از سه طرف بسته واز یک طرف باز میباشد..!
با تشکر فراوان
منتظره جوابتون هستم..1
mohammadizadeh
2008/11/10, 09:42 AM
سلام. بنظر من واسه یادگیری فلوئنت نیازی به کلاس رفتن نیست. همچنین نیازی نیست که تمام فلوئنت را به یکباره یاد بگیری. فقط کافی مسئله خوب بشناسی و تحقیق کنی که فلونت قابلیت حل مسئله را دارد یا خیر. help خود نرم افزار منبع خیلی خوبی می تواند باشد.
mohammadizadeh
2008/11/10, 09:46 AM
می توانی اول با نرم افزار Gambit دامنه محاسباتی رو که مثلا یک استوانه است مش بزنی بعد با فلوئنت مش را اصلاح کنی.
mohammadizadeh
2008/11/10, 09:56 AM
سلام
میخوام ببینم نظرت راجع به شرایط مرزی یک استوانه 2بعدی دوار حاوی سیال چیه؟
این استوانه حول محور قائم چرخش داره..!
این استوانه را میتونی مانند یک لیوان در نظر بگیری که از سه طرف بسته واز یک طرف باز میباشد..!
با تشکر فراوان
منتظره جوابتون هستم..1
سه مرز کناری رو می توانی دیوار با چرخش (فلوئنت این قابلیت رو داره) و یک مرز دیگر رو انتریور بگیری. به هر حال من تا به حال این کار رو نکردم. اگر به نتیجه رسیدی خوشحال می شوم به من یه خبری بدی.
ozra.y
2008/12/16, 12:45 PM
من راجع به fluent سوال داشتم.
می خوام بدونم چه جوری باید باهاش کار کنم. من هیچی نمی دونم لطفا راهنمایم کنین.:(
ozra.y
2008/12/16, 12:48 PM
من حتی بلد نیستم نصبش کنم .این طور که شنیدم باید چند تا بر نامه همراش نصب بشه درسته مثل ecxeed di il]dk ]dcd
vahidqadiri
2008/12/20, 10:56 PM
با سلام خدمت دوستان
میخوام با فلوئنت یه دبی سنج رو تحلیل کنم ولی مش بندی سه بعدی اونو بصورت دستی نمیدونم اگه شما میتونین کمک کنین . ;)
(v.qadiri83@gmail.com)
rebowar
2009/2/14, 12:33 PM
ایمیل بده برات بفرستم
vorodi82
2009/2/19, 01:41 PM
سلام:
چرا نرم افزار رو دانلود می کنید اگه cd رو بخرید خیلی ارزون تر در میاد
من cd ش رو گرفتم دو تا ورژن 6.2 و 6.3 رو داشت هم gambit 2.2 :gol:
با سلام.
چطوری میشه نرم افزار فلوئنت رو بدون کلاس رفتن کامل یاد گرفت.لطفا منابع مورد نیاز را ذکر کنید.
با تشکر.
یه help تو سایت fluent.com هست کاملترین البته باتوجه به محیطی که میخای کار کنی 2بعدی یا 3 بعدی...
اگه دوتا حجم جدا باشه با اسم اون یکی که میخای مش بزنی تو محیط 3بعدی انتخاب و مش بزن...
سلام چطوري راجع به شبيه سازي boiling اطلاع داري خيلي گير اين مشكلم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه بویلری؟
و کجاش؟ اگه مبحث احتراقش که واقعا کار داره بقیه اش مثل تابش(بویلر های نیروگاه)باشه یا جابه جایی اش ..... اسونه
fateme eghbal
2009/3/26, 07:10 PM
سلام. مي خوام بدونم با نرم افزار فلوئنت چي جوري مي تونم چرخش يك استوانه حول محور قائم رو تحليل كنم؟
سلام دوست عزیز:
من مدلی رو در نرم افزار کتیا ساخته ام و لی نمی دانم چطوری این مدل را برای مش زدن به گمبیت ببرم؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.
.Hooman
2009/4/04, 09:31 PM
هر کس سوال درباره نرم افزار Fluent داره خوشحال می شم تا حد امکان کمکی کرده باشم.
سلام تو زمینه gambit هم میتونید کمکی کنید؟:w27:
m0hammadi
2009/4/06, 06:26 PM
با سلام
flunet می تونه بارش بارون رو تحلیل کنه؟
mohandesishop
2009/4/07, 07:04 AM
می خوام بدونم چه جوری باید باهاش کار کنم. من هیچی نمی دونم لطفا راهنمایم کنین.:(
salam . man fekr mikonam shoma behtare yek pack kamel az Fluent ra hamrah ba amozeshe on bezabane farsi va hodode 100 mesal az gambit va Fluent hamrah ba Pdf haye manual Fluent 6 , Gambit be hamrahe amozesh nasbe gambit va fluent ra tahaye konid . man tammame inharo dar yek DVD jam avari kardam agar niaz be on dari be site man " www.mohandesishop.com (http://www.mohandesishop.com) "boro va tahayash kon.
movaffagh bashid
http://www.openhsf.org/images/scrnshts/fluent1_lg.gif (http://www.mohandesishop.com)
mohandesishop
2009/4/07, 07:16 AM
salam . man majmoei az amozeshe Fluent hamrah ba Gambit ra ke dar hoodode 22 file tasviri dar 22 saat be zabane farsi va 100 mesal az gambit va fluent amade baraye run az tammame bahsaye mechanic va rahnamaye kamele Fluent va gambit be sorate file haye pdf va amozeshe anharo dar yek pack binazir jam avari kardam . agar mayel be tahayeye in majmoeye binazir mibashid be site man www.mohandesishop.com (http://www.mohandesishop.com) moraje karde va onra tahaye konid. ba in majmoe fluent va gambit ra be sadegi yad khahid gereft.
movaffagh bashid
http://www.openhsf.org/images/scrnshts/fluent1_lg.gif (http://www.mohandesishop.com)
mohandesishop
2009/4/07, 07:33 AM
سلام دوست عزیز:
من مدلی رو در نرم افزار کتیا ساخته ام و لی نمی دانم چطوری این مدل را برای مش زدن به گمبیت ببرم؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.
salam . man majmoei az amozeshe Fluent hamrah ba Gambit ra ke dar hoodode 22 file tasviri dar 22 saat be zabane farsi va 100 mesal az gambit va fluent amade baraye run az tammame bahsaye mechanic va rahnamaye kamele Fluent va gambit be sorate file haye pdf va amozeshe anharo dar yek pack binazir jam avari kardam . agar mayel be tahayeye in majmoeye binazir mibashid be site manwww.mohandesishop.com (http://www.mohandesishop.com/) moraje karde va onra tahaye konid. ba in majmoe fluent va gambit ra be sadegi yad khahid gereft.
movaffagh bashid
masoud4410
2009/5/15, 04:54 AM
پروژه من درباره تحلیل سرعت و دما در یک اتاقه با وجود یک پنجره و شوفاژ زیر اون.
حل باید شامل جابجایی آزاد با وجود انتقال حرارت باشه .
هر کاری می کنم جوابها درست در نمیاد
help فلوئنت رو هم خوندم. ولی اثری نداشت
اگه ممکنه راهنمائیم کنید
arashsadeqy
2009/6/20, 08:52 AM
با سلام .آیا می توان در فلوئنت zone تعریف کرد؟ .خیلی برام مهمه ممنون میشم جواب بدین.من تو گمبیت zone تعریف کردم ولی میخوام در فلوئنت تعداد zone بیشتری تعریف کنم.
سلام
من میخوام rateواکنشی را در فلوئنت معرفی کنم
آرنیوسی نیست
با udf نوشتم ولی برای compile کردن مشکل دارم
هرکار می کنم errorمیگیره
شما می تونید کمکم کنید؟
صدف سلیمی
2009/10/03, 11:13 AM
سلام من شدیدا نیازمن اطلاعاتی در مورد چگونگی تحلیل سه بعدی جریان هوا در کانال توسط فلوئنت هستم اگر کسی کمکم کنه واقعا ممنون می شم:cry:
saeed10373
2009/10/04, 11:16 AM
باید تویgambit رسم سه بعدی بشه
مشبندی بشه
شرایط مرزی لحاظ بشه
توی fluentشرایط مساله و سیال و دیواره ها هم تعریف بشه
اگه لازو بودadaptبشه
بعدشsolveومشاهده نتایج
صدف سلیمی
2009/10/05, 04:48 PM
سلام مرسی اینا رو می دونستم ولی هر کار می کردم تو مش بندی حجم منفی ایجاد می شد وبنابر این نمی شد تحلیلش کرد این مشکل رو حل کردم اما تو فلوئنت می خواستم بدونم توdefine باید models رو چی بگیرم من ویسکوز در نظر گرفتم و تحلیل کردمو از روش k-epsilon استفاده کردم نمی دونم درسته یا نه ولی بهم جواب داد!!!!
mohandeees
2009/10/05, 07:59 PM
سلام من شدیدا نیازمن اطلاعاتی در مورد چگونگی تحلیل سه بعدی جریان هوا در کانال توسط فلوئنت هستم اگر کسی کمکم کنه واقعا ممنون می شم:cry:
خوب استراتژی حل با پاسخ درست چند مرحله داره که از ترسیم هندسه تو گمبیت و نوع مش بندیش شروع میشه اول باید ببینی چی می خواهی بررسی کنی مثلا اگر میخواهی لایه مرزی رو بررسی کنی باید یه طوری مش بندی کنی یا اینکه اگر میخواهی توزیع فشار رو بررسی کنی یه طور دیگه باید مش بندی کنی .
بعد تو define فلوئنت و مدل کردن نوع حل شدت اغتشاش و رابط سرعت و فشار خطی یا مرتبه دو اینها همش ربط داره به اینکه چی رو می خواهی بررسی کنی
یه دفعه نمیشه گفت چکار باید کرد :)
صدف سلیمی
2009/10/06, 10:27 AM
خوب استراتژی حل با پاسخ درست چند مرحله داره که از ترسیم هندسه تو گمبیت و نوع مش بندیش شروع میشه اول باید ببینی چی می خواهی بررسی کنی مثلا اگر میخواهی لایه مرزی رو بررسی کنی باید یه طوری مش بندی کنی یا اینکه اگر میخواهی توزیع فشار رو بررسی کنی یه طور دیگه باید مش بندی کنی .
بعد تو define فلوئنت و مدل کردن نوع حل شدت اغتشاش و رابط سرعت و فشار خطی یا مرتبه دو اینها همش ربط داره به اینکه چی رو می خواهی بررسی کنی
یه دفعه نمیشه گفت چکار باید کرد :)
سلام ممنون از پاسخ تون من توزیع سرعت و فشار رو می خواستم برای همین اومدم توی مش بندی حجم تمام کناره هارا ساید کردم و از hex/wedge وcooper وinterval size استفاده کردم البته وقتی سایزم رو از حدی کمتر میکردم مش بندیم دچار حجم منفی می شد بعد توی گمبیت از روش کا اپسیلون و معادله استاندارد تحلیل کردم طبق معادله پیوستگی سرعت توی خروجی درست بود اما نمی دونم توزیع فشار و سرعت هم توی کانال درسته یانه؟
خیلی حیاتیه کمک:cry:
ممنون از راهنماییتون:gol:
mohandeees
2009/10/06, 06:47 PM
خیلی مهمه که تحلیلتون سه بعدی باشه ؟
می تونی یه مقطع طولی ازش بگیری توزیع سرعت رو خیلی قشنگ می تونی ببینی تو این حالت ، چون جریان مغشوشه پروفیل سرعت باید پخ باشه ، اگر جریان ارام باشه پروفیل سرعت باید سهمی شکل یاشه
پیشنهاد میکنم برای توزیع سرعت که توش لایه مرزی خیلی مهمه توش حتما مش بندی نزدیک دیواره ها خیلی به هم فشرده باشه ، می تونی تو مش بندی گمبیت از دابل ساید استفاده کنی تا روی خط مرکزیت تجمع المانهات کم باشه این کمک میکنه سرعت حل و حافظه سیستمت کمتر اشغال بشه
برای توزیع فشار پیشنهاد میکنم از مش بندی PAVE حالا نوع مکعبیش یا نوع مثلثی استفاده کنی چون لایه مرزی اینجا مهم نیست دیگه
برای آنالیزش تو فلوئنت اول First order حل کن بعد جواب اینو بگیر به عنوان مقدار دهی اولیه seconed order
شدت اغتشاش رو هم بگیر حول و حوش 2 درصد
بعد آنالیز کن
Y pluse رو باید آخر سر ببینی اگر زیر 100 بود می تونی امیدوار باشی که تا حول و حوش 80 درصد آنالیزیت درسته
اینارو انجام بده ببین چی می شه
انشالله که درست بشه
یا علی
mohandeees
2009/10/06, 06:52 PM
راستی از interval size استفاده نکن
از Counte Intervl استفاده کن
بعد از دابل ساید استفاده کن
یا علی
صدف سلیمی
2009/10/07, 01:52 PM
راستی از interval size استفاده نکن
از Counte Intervl استفاده کن
بعد از دابل ساید استفاده کن
یا علی
سلام ممنون از راهنماییتون این کار رو امتحان میکنم اما قبلا شبکه pave و count رو امتحان کردم نشد چون یه کاناله قبلا ساخته شده و شکله خیلی عجیبی داره شیبه غیره عادی و چندتا دیفیوزر و زانویی پشت سر هم که با یه پاچه شلواری به یه کانال مشابه وصل میشه و حالا اون دبی و سرعتی رو که باید ازش خارج بشه نمیشه در حالیکه فن ها درست انتخاب شدن حالا می خوان بدونن مشکل کجاست مدل سه بعدیش کشیدنش مصیبت بود چه برسه به مش بندی و تحلیلش!!!!:cry:
بازم ممنون امتحان می کنم نتیجه رو میگم شاید برای شما هم جالب بود:)
mohandeees
2009/10/07, 02:33 PM
سلام ممنون از راهنماییتون این کار رو امتحان میکنم اما قبلا شبکه pave و count رو امتحان کردم نشد چون یه کاناله قبلا ساخته شده و شکله خیلی عجیبی داره شیبه غیره عادی و چندتا دیفیوزر و زانویی پشت سر هم که با یه پاچه شلواری به یه کانال مشابه وصل میشه و حالا اون دبی و سرعتی رو که باید ازش خارج بشه نمیشه در حالیکه فن ها درست انتخاب شدن حالا می خوان بدونن مشکل کجاست مدل سه بعدیش کشیدنش مصیبت بود چه برسه به مش بندی و تحلیلش!!!!:cry:
بازم ممنون امتحان می کنم نتیجه رو میگم شاید برای شما هم جالب بود:)
سلام
خانم مهندس من فکر کردم یه پروژه دانشگاهی داری انجام میدی !
در عمل نیاز به حل و آنالیز فلوئنتی نداریم با این پیچیدگی ای که گفتی اصلا نمی تونی به جایی برسی
چون فقط یه دیفیوزر خودش کلی مساله داره باید تک تک بررسی کنی بعد با هم جمعش کنی اصلا به صرفه نیست
مشکل جای دیگه ای هست
باید بری افت مسیر رو چک کنی برای دیفیوزر و برای پاچه شلواری ها ، شعاع مجاز زانویی ها نسبت R به D زانویی ها و بعد برای دیفیوزر زدن یه سری روابط سطح ورودی به خروجی داریم که برای دیفیوزر های متقارن و غیر متقارن متفاوته این ها باید رعایت بشه
آخرش هم باید مسیر هات بالانس باشه از نظر افت فشار ، باید دبی سنج و فشار سنج داشته باشی تو خروجی ها فشار و دبی رو کنترل کنی ، باید تو هر مسیرت افت فشار یکسان باشه تو مسیر های کوتاه از دریچه هایی که افت فشار ایجاد میکنه پشت دریچه ای که قابل رویته استفاده میکنن
کلا از فکر آنالیز فلوئنتش بیا بیرون
اگر این مواردی که گفتم رعایت کنی انشالله حل میشه
صدف سلیمی
2009/10/07, 04:47 PM
سلام
خانم مهندس من فکر کردم یه پروژه دانشگاهی داری انجام میدی !
در عمل نیاز به حل و آنالیز فلوئنتی نداریم با این پیچیدگی ای که گفتی اصلا نمی تونی به جایی برسی
چون فقط یه دیفیوزر خودش کلی مساله داره باید تک تک بررسی کنی بعد با هم جمعش کنی اصلا به صرفه نیست
مشکل جای دیگه ای هست
باید بری افت مسیر رو چک کنی برای دیفیوزر و برای پاچه شلواری ها ، شعاع مجاز زانویی ها نسبت R به D زانویی ها و بعد برای دیفیوزر زدن یه سری روابط سطح ورودی به خروجی داریم که برای دیفیوزر های متقارن و غیر متقارن متفاوته این ها باید رعایت بشه
آخرش هم باید مسیر هات بالانس باشه از نظر افت فشار ، باید دبی سنج و فشار سنج داشته باشی تو خروجی ها فشار و دبی رو کنترل کنی ، باید تو هر مسیرت افت فشار یکسان باشه تو مسیر های کوتاه از دریچه هایی که افت فشار ایجاد میکنه پشت دریچه ای که قابل رویته استفاده میکنن
کلا از فکر آنالیز فلوئنتش بیا بیرون
اگر این مواردی که گفتم رعایت کنی انشالله حل میشه
کاشکی پروژه دانشگاهی بود یه جور می پیچوندیمش اما این یه مسئله حیثیتی مربوط به محل کارمه و نمیشه بپیچونمش اخه نباید کم بیارم :(
شما چقد سخت می گیرین هیچ جور نمی شه ساده ترش کرد؟
اخه این کانال رو قبلا یه کانال ساز نمی دونم با چه جادو جنبلی ساخته تحویل داده بعد به شرکت ما گفتن بهشون دستگاه بدیم ما هم بعد کلی محاسبات دستگاه ها رو دادیم چند بار محاسبات چک شده و درسته مشکل از دستگاه نیست از شکله کاناله حالا دارن دبه در میارن که مشکل از سیستم های شماست پول دستگاه ها رو نمیدن این کار هم سپردن به من اخه اگه میدونستم اینجوریه قبول نمی کردم که حالا از پسش بر نیام:cry:
اما مدل من هم تقریبا نشون میداد که توی محدوده پاچه شلواری به خاطر اختلاط دو جریان و اینکه توی دیفیوزر سرعت کاهش پیدا کرده تقریبا یه محدوده هوا سرعتش به شدت پایین می یاد و همین طور به خاطر نا استاندارد بودن زانویی سرعت جریان در خروجی یکنواخت نیست اما مدل من خیلی ساده شده بود حالا چی کار کنم:cry:
پس این نرم افزارا به چه درد میخورن:mad::cry:
mohandeees
2009/10/07, 07:20 PM
کاشکی پروژه دانشگاهی بود یه جور می پیچوندیمش اما این یه مسئله حیثیتی مربوط به محل کارمه و نمیشه بپیچونمش اخه نباید کم بیارم :(
شما چقد سخت می گیرین هیچ جور نمی شه ساده ترش کرد؟
اخه این کانال رو قبلا یه کانال ساز نمی دونم با چه جادو جنبلی ساخته تحویل داده بعد به شرکت ما گفتن بهشون دستگاه بدیم ما هم بعد کلی محاسبات دستگاه ها رو دادیم چند بار محاسبات چک شده و درسته مشکل از دستگاه نیست از شکله کاناله حالا دارن دبه در میارن که مشکل از سیستم های شماست پول دستگاه ها رو نمیدن این کار هم سپردن به من اخه اگه میدونستم اینجوریه قبول نمی کردم که حالا از پسش بر نیام:cry:
اما مدل من هم تقریبا نشون میداد که توی محدوده پاچه شلواری به خاطر اختلاط دو جریان و اینکه توی دیفیوزر سرعت کاهش پیدا کرده تقریبا یه محدوده هوا سرعتش به شدت پایین می یاد و همین طور به خاطر نا استاندارد بودن زانویی سرعت جریان در خروجی یکنواخت نیست اما مدل من خیلی ساده شده بود حالا چی کار کنم:cry:
پس این نرم افزارا به چه درد میخورن:mad::cry:
خوب مکانیکه دیگه !!!!!
باید قبلا فکرش رو میکردید قبل از اینکه مکانیک بخونید !!!! یه جایی داره یه نیرویی بیشتری وارد میشه که فشار هوا رو میگیره دیگه
بعدشم کار سخته دیگه الکی که پول نمیدن به کسی
حدس میزنم سقف محل نصب دستگاهها کوچیک بوده طراح و نقشه کش یه جورایی سمبل کردن که متاسفانه
تنها علت مشکل شما افت فشار زیادیه که تو مسیراتون دارید و سیستم کانال کشی تون بالانس نیست
برید از هند بوک های موجود برای نسبت ترکیبتون سایز پاچه شلواری رو دربیارید که عمده افت فشار همین جاست ، خودش دلیل روشن و محکمیه برای اینکه دستگاهای شما مشکل نداره
انشالله کم هم نمی آرید
یا علی
صدف سلیمی
2009/10/08, 09:16 AM
خوب مکانیکه دیگه !!!!!
باید قبلا فکرش رو میکردید قبل از اینکه مکانیک بخونید !!!! یه جایی داره یه نیرویی بیشتری وارد میشه که فشار هوا رو میگیره دیگه
بعدشم کار سخته دیگه الکی که پول نمیدن به کسی
حدس میزنم سقف محل نصب دستگاهها کوچیک بوده طراح و نقشه کش یه جورایی سمبل کردن که متاسفانه
تنها علت مشکل شما افت فشار زیادیه که تو مسیراتون دارید و سیستم کانال کشی تون بالانس نیست
برید از هند بوک های موجود برای نسبت ترکیبتون سایز پاچه شلواری رو دربیارید که عمده افت فشار همین جاست ، خودش دلیل روشن و محکمیه برای اینکه دستگاهای شما مشکل نداره
انشالله کم هم نمی آرید
یا علی
سلام مرسی از اینکه این همه راهنماییم کردین راستش اصلا نمی دونم این کانال کشه چه طور تونسته تو 4 متر طول این همه اتصال جا بده به هر حال دیگه امروز باید هر کاری که کردم تحویل بدم بازم ممنون انشاالله بتونم جبران کنم دعا کنین تا فردا سر کار باشم:cry:
علی یارتون:gol:
mohandeees
2009/10/08, 12:36 PM
سلام
فکر کنم هنوز سر کارتون هستید:smile:
صدف سلیمی
2009/10/11, 09:46 AM
سلام
فکر کنم هنوز سر کارتون هستید:smile:
سلام خیلی ممنون از راهنمایی هاتون خدا رو شکر با همون تحلیله ساده شده و دادن استانداردها و یه کمی داد و بیداد و البته کمی نا قسمتی کتک کاری:w13::w43:مشکل حل شد بازم ممنون!!!!!:w27:
abolfazl ghazali
2009/11/23, 01:10 PM
اگه هنوزم به کمک نیاز داری با من در تماس باش تا راهنماییت کنم
09192765461
arashmarahel180
2010/1/09, 08:22 PM
سلام
خواهش می کنم اگر نرم افزارهای fluent fidap و Tgrid را دارید برای دانلود بذارید که خیلی احتیاج دارم
ممنون
samiramiiss
2010/1/25, 07:55 AM
سلام من می خوام با فلوینت ضریب انتقال حرارت(convective) و توزیع دما رو اطراف یه استوانه 3 بعدی که خودش منبعه تو هوا(دمای سطح استوانه ثابت و مشخص) پیدا کنم خیلی عجله دارم و تقریبا هیچی هم بلد نستم
لطفا یکی کمکم کنه. من مکانیکی نستم ثواب داره!
hadi1984
2010/2/02, 08:39 AM
سلام به دوستان
می میخوام یک محیط خلأ رو در FLUENT مدل کنم. این محیط در داخل یک محفظه قرار دارده. چطور می تونم این کار رو بکنم؟ آیا باید فشار رو صفر قرار بدم؟ فکر می کنم با این کار حل معادلات ناویر استوکس مشکل بشه.
سایر مشخصه ها رو چی؟ اونها رو هم باید صفر بگیرم؟؟؟
esmail_66h
2010/2/27, 10:43 AM
سلام اینکه خیلی سادست فقط یه مدل معمولیه :smile:
نمیدونم چطوری کمکت کنم.
بهم خبرشو بده
saeed10373
2010/4/05, 03:23 PM
سلام دوست عزيز
ميخواستم بدونم در مورد نرم افزار fluent for catia اطلاعي داري و اينكه چه جور تهيه كنيم؟
elegans_h
2010/4/21, 11:33 PM
سلام.خوبید؟من برای جوشش هسته ای در لوله یو دی اف ندارم.شما کدش رو دارید؟
خیلی گیر کردم مهندس
من هم دارم روی جوشش و مدل کردن اون کار می کنم
بویلر سیکل ترکیبی،فاز بخار.
فقط باید کد نوشت.
اگه چیزی پیدا کردی به ما هم ندا بدی ممنون میشم.
موفق باشید
متشکرم.
saeed10373
2010/4/22, 10:31 AM
سلام
من پروژه مبدل با فلوئنت دارم حل فلوئنتي رو بلدم
ميخوام بدونم چه جور يه حل دستي واسه تاييد كارم داشته باشم؟
3mmehdi
2010/4/25, 09:33 AM
سلام.ممنون میشم اگه بگین راهی هست که مدل هامو از کتیا وارد گمبیت با فلوئنت کنم و اگه هست کدوم ورژن از کتیا؟
مرسی.....
eng2050
2010/4/28, 11:47 PM
سلام.ممنون میشم اگه بگین راهی هست که مدل هامو از کتیا وارد گمبیت با فلوئنت کنم و اگه هست کدوم ورژن از کتیا؟
مرسی.....
توی کتیا با فرمت igs ذخیره کن و توی گمبیت import رو انتخاب کن و بعد iges. نهایتا بعد از اعمال تغییرات لازم در گمبیت export رو و سپس mesh رو انتخاب کن. در ادامه میری توی فلوئنت و با گزینه file-read-case وارد فلوئنت میکنی.
3mmehdi
2010/5/10, 09:31 AM
سلام چطور میشه مشی رو که در گمبیت زده شده در فلوئنت اصلاح کرد؟
با تشکر
3mmehdi
2010/5/10, 09:35 AM
توی کتیا با فرمت igs ذخیره کن و توی گمبیت import رو انتخاب کن و بعد iges. نهایتا بعد از اعمال تغییرات لازم در گمبیت export رو و سپس mesh رو انتخاب کن. در ادامه میری توی فلوئنت و با گزینه file-read-case وارد فلوئنت میکنی.
ممنون مشکلم حل شد
persian A4
2010/5/12, 12:23 AM
سلام
برای مدل کردن احتراق و محاسبه مقدار NOx نياز به کمک دارم
از کدام مدل استفاده کنم?
species model,non primixed ,....????
namixx
2010/5/18, 06:44 PM
سلام به همه دوستان مکانیکی
به کمک شما نیاز دارم
من که گرایش جامدات هستم یه اشتباهی کردم پروژه ام رو با یکی از اساتید که می دونستم
موضوع سیالاتی میده بر داشتم حالا به غلط کردن افتادم
موضوعش اینه که باید یه خونه را مدل کنم بعد تحلیل حرارتیش کنم
این کار رو با نرم افزار ansys شروع کردم حالا توش گیر کردم (باید جریان هوا براش تعریف کنم )
این تازه اوله کاره
اول میخوام بدونم کسی از دوستان کاری مانند این رو انجام داده یا نه که راهنماییم کنه ؟؟؟
دوم به نظر شما میرسم تا آخر تیر ماه برم سراغ نرم افزار دیگه و شروع به یاد گیری نرم افزار کنم و پروژه ام رو انجام بدم یانه ؟؟
سوم یادگیری کدوم یکی از نرم افزار carrier یا fluent راحتتره که زود تر یاد بگیرم ؟؟؟
چهارم کتابی برای آموزش سراغ دارید که بگیرم ؟؟؟؟
پنجم میشه این کارو با fluent انجام داد ؟؟؟
منتظر جواب عزیزان هستم
اگر کمی عجله کنید ممنون میشم واقعا اضطراریه (پروژه ام گیره) !!!!!!
نجاران
2010/5/25, 11:44 AM
چطوری تداخل یک حجم با خودش رو در گمبیت از بین ببریم
mohammadfarahroo
2010/5/31, 02:11 PM
فقط کافیه که تو گوگل بزنی fluent users guide
بعد کلی tutorial میاد که اگه مرحله به مرحله انجامش بدی راحت می تونی یاد بگیریش
z.alavi
2011/3/24, 08:57 AM
دوستان عزیز من یک مشکل شبیه سازی توی فلوئنت دارم که اگر کسی کمک کنه ازش خیلی خیلی ممنون میشم:
از دو تا ورودی،از یکی آب و از دیگری بخار اب با شرایط مختلف وارد میشن و در یک محفظه با هم مخلوط میشن،چون بخار، دما و فشار بسیار بالایی داره با آب انتقال حرارت میده و به آب تبدیل میشه و خلاصه آخرش آب با یک دما و فشار تعادلی از محفظه خارج میشه،اما نمیدونم چطور این مسئله رو به فلوئنت بدم.
دوستان مسئله خیلی حیاتیه،کمک فراموش نشه.
راستی اگر نرم افزار دیگه ای هم قابلیت این تحلیل رو داره و بلد هستید،مشکلی نیست،خوبه.
rahgoshafan
2011/3/28, 07:39 PM
سلام
شما مخزن را با دو ورودي مدل كنيد
سپس در فلوئنت به خر كدام از ورودي ها شرايط مرزي مورد نظر را اعمال كنيد
z.alavi
2011/4/03, 01:55 PM
من همین کار رو کردم منتها مشکل جایی هست که فلوئنت متوجه نمیشه که در مخزن یک تغییر فاز داره رخ میده!
سلام شرمنده می دونم جاش نیست ولی می خواستم یه سوالی بپرسم؟
آیا شما کتاب یا مجموعه آموزشی خوبی برا آموزش فلوئنت می شناسید؟
با تشکر
فرشید2
2011/5/31, 01:55 PM
\با سلام . در مورد تحلیل جریان دو فازی احتیاج به کمک دارم . لطفا کمکم کنید .
فرشید2
2011/5/31, 01:59 PM
با سلام . در مورد تحلیل جریان دو فازی در لوله انتقال سیال توسط نرم افزار فلونت احتیاج به کمک دارم . لطفا کمکم کنید .
chamran66
2011/5/31, 03:47 PM
http://ifile.it/yhnl4er/ghiaasiaan.rar
http://rapidshare.com/files/14376706/3540221077.rar
http://ifile.it/mn9e0wf/3540787542__gigle.ws.ra
saiidmatin
2011/5/31, 04:38 PM
مشکلتون رو توضیح بدید که بتونیم کمک کنیم
saiidmatin
2011/5/31, 04:56 PM
سلام
اتفاقاً این نرم افزار به درد همین کارها می خوره. اگه می تونی شکل هندسه رو بذار ببینیم چیه و چه می شه کرد. اگه کارت عجله داری و حساب آبروته، پیشنهاد می کنم یه سر پیش استاد فلوئنت موسسه جهاد دانشگاهی واحد امیرکبیر برو. اگه وقت داشته باشه و از نظر مالی توافق کنین، تو چند جلسه کلا مشکلاتتو حل می کنه. خیلی مسلطه فقط یه کم بد اخلاقه
saiidmatin
2011/5/31, 05:02 PM
بله به شرط اینکه هندسه آن ساده باشد
aqapour
2011/6/01, 10:15 PM
سلام من تازه میخوام یاد بگیرم جزوه ایی کتابی چیزی هست واسه دانلود ؟در ضمن نرم افزارشم ندارم و میخوام که cfd رو طوری نصب کنم که بتونم تو کتیا کار کنم؟میتونید کمکم کنید؟
bird3000
2011/6/07, 08:42 AM
خواستم بدونم چطوری میشه کتیا رو با فلوئنت تنظیم کرد و همزمان استفاده کرد؟
mr.rohalamin
2011/6/11, 07:58 PM
سلام دوستان. من توي مش زدن يه اير فويل به مشكل برخورد كردم. توي گامبيت. مشكل اينه:
من نقاط ايرفويل رو توي گمبيت ريختم. بعد ايجشون كردم.و بعد هم ايرفويل رو اسپليت كردم. بعد سه تا فيسي كه توي آموزش مش زدن گفته شده بود رو ساختم. مثل شكل زير:
http://irandisheh.ir/images/twe5xtx60913yxnl5w54.jpg
حالا كه ميام هندسه ايرفويل رو فيس كنم اين ارور داده ميشه:
http://irandisheh.ir/images/czv7wgqqvcwz4mhs217.jpg
تو قسمت ترانسكريپت(تو شكل) ارور نوشته شده. تو حالت ويرچوال ميشه فيس رو زد. ولي موقعي كه مي خوام فيس ايرفويل رو با فيس كمان سابتركت(subtract) كنم مشكل دارم. اصلا اگه بشه هم فكر كنم مشكل داره!
حالا درخواست من اينه كه مشكل چيه و چطور مي تونم حلش كنم؟
rahgoshafan
2011/6/13, 11:21 PM
فيس هاي مستطيلي كه مشكلي ايجاد نميكنه جون ارفويل داخل آن قرار ندارد
فيس نيم دايره رو انتخاب كرده و فيس مربوط به ايرفويل رو از اون كم كنيد
اين خطا ميگه شما اصلا فيسي نزديد كه حالا بخواهيد چيزي رو ازش كم بكنيد
mr.rohalamin
2011/6/16, 02:09 PM
فيس هاي مستطيلي كه مشكلي ايجاد نميكنه جون ارفويل داخل آن قرار ندارد
فيس نيم دايره رو انتخاب كرده و فيس مربوط به ايرفويل رو از اون كم كنيد
اين خطا ميگه شما اصلا فيسي نزديد كه حالا بخواهيد چيزي رو ازش كم بكنيد
مي دونم رفيق!:(
ولي دقيقا مشكل همينه!:(
يعني هر كاري مي كنم فيس نميشه! اگه بخوام به محض اينكه نقاط ايرفويل رو وارد كردم ايرفويل رو فيس كنم يه مشكلي پيش مي ياد. اون مشكل اينه كه بعدش نمي تونم به صورت كماني اسپليتش كنم.
تورو خدا بدادم برسين!:cry:
_mahdi_
2011/6/21, 12:09 PM
راهنمایی جهت معادله تبخیر اب ... { نرم افزار fluent }
با سلام . ببخشید اگه سوالم از نظر شما ابتدایی به نظر می یاد .
مشغول به شبیه سازی پد کولر آبی (http://www.locopoc.com/Advertise-Detail/%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C/%D9%BE%D8%AF-%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84%D8%B2%DB%8C-%D8%B6%D8%AF-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C/p7777777-cZ198842544.loco) هستم . جهت ورود معادلات تبخیر { ورود اب و هوا به کولر و تبخیر شدن ان } نیاز به کمک دارم . معادله ای که مد نظر هست باید مشابه تصویر زیر در نرم افزار وارد شود { معادلات شکل مد نظر مربوط به احتراق متان است یعنی : ch4+2o2 ---> co2+2h2o }
لینک تصویر (http://up.iranblog.com/images/vkntv3c0b5mr4yffll0.jpg)
http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=57210&d=1308641843 (http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=57210&d=1308641843)
معادله ایکه من برای تبخیر اب بدست اورده ام { که به احتمال زیاد اشتباه است عبارت است از :
h2o+o2+3.76n2 -----> 1h2+1.5o2+3.76n2
در این معادله نیتروژن در واکنش وارد نشده که به نظرم باعث خطا در نتایج می شود . برای اصلاح این معادله از شما درخواست راهنمایی داشتم . ممنون:gol: .
mr.rohalamin
2011/6/28, 09:21 AM
سلام رفقا!
اون مشکل حل شد ولی یه مشکل دیگه بوجود اومده. به شکل زیر نگاه کنین:
http://irandisheh.ir/images/q6xgg479v8t6b6htbkyl.jpg
دو خط آخر مش رو یه گروه کردم و موقعی که می خواستم تعریفش کنم ÷رشر اوت لت قرار دادم. اسمش هم فرفیلد3 هستش. ولی وقتی سیوش می کنم پیغامی که توی قسمت تراسکریپت تصویر می بینید ظاهر میشه!
میشه بگین مشکلش چیه؟
تازه وقتی میرم نگاه می کنم می بینم که فرفیلد تعریف نشده هستش. انگار که تو سیو کردنش مشکل داشته باشه!
mr.rohalamin
2011/7/03, 08:01 AM
هيچكي نبود؟
ir_mehran
2011/7/04, 12:20 AM
سلام خسته نباشید!!!!!!!!
آقا من آخر نفهمیدم فرق ansys با fluentتو چیه!؟
بعد فرق بین Ansys CFX 12 با Ansys Fluent 12 باAnsys Fluent 6.3 در چه چیزی هست؟؟:w07::w19:
z.alavi
2011/7/07, 12:02 PM
سلام خسته نباشید!!!!!!!!
آقا من آخر نفهمیدم فرق ansys با fluentتو چیه!؟
بعد فرق بین Ansys CFX 12 با Ansys Fluent 12 باAnsys Fluent 6.3 در چه چیزی هست؟؟:w07::w19:
منم دقیقا همین سوال رو دارم. اصلا فرق Ansys CFX با Ansys خالی چیه؟
یکی خواهشا جواب بده.
mr.rohalamin
2011/7/09, 09:55 AM
خدمت شما عرض شود كه ظاهرا اول فلوئنت و انسيس جدا بودن.
بعد ظاهرا شركت انسيس فلوئنت رو خريد. حتي گمبيت هم انسيسش اومده كه به احتمال زياد خريدنش.
خود انسيس زير مجموعه هاي زيادي داره. ولي فكر كنم cfx مربوط به محاسبات CFD ميشه.
فرق فلوئنت و انسيس CFX ظاهرا در روش محاسباته.
چون فلوئنت ظاهرا از روش احجام محدود استفاده مي كنه.
اينم بگم كه كلا CFD سه تا هستش.
کسی میدونه ، آیا میشه جدار الاستیکو تو فلوینت شبیه سازی کرد؟
mr.rohalamin
2011/7/13, 03:24 PM
اين جدار الاستيكو چيه؟
برای مدل سلزی انتقال حرارت از یک استوانه سه بعدی که دارای حرارت داخلی است و جامد هم می باشد به محیط اطراف آن که سیال است داخل جزون جامد را Heat sorce تعریف کردم برای فصل مشترک جامد وسیال باید چی تعریف کنم
mojsfr1984
2011/7/20, 11:36 AM
سلام
فرق انسیس و فلوئنت در متد محاسباتی هستش.
فلوئنت معادلات با مشتقات جزئی رو با استفاده از متد Finite Volume حل می کنه. ولی Ansys همین معادلات رو با استفاده از متد Finite Element حل میکنه. هر کدوم از روشها مزیتهای خاص خودش رو داره. مثلا برای حل معادلات بقا Finite Volume خوبه عوضش روش Finite Element انعطاف زیادی از ظر انطباق با هندسه داره. بر همین اساس از Finite Element بیشتر در CFD استفاده میشه و از Finite element در زمینه شبیه سازی مسائل جامداتی. البته این به این معنی نیست که نتونیم از Finite Volume برای شبیه سازی جریان سیال استفاده کنیم بلکه بر عکس.
mojsfr1984
2011/7/20, 11:40 AM
برای مدل سلزی انتقال حرارت از یک استوانه سه بعدی که دارای حرارت داخلی است و جامد هم می باشد به محیط اطراف آن که سیال است داخل جزون جامد را Heat sorce تعریف کردم برای فصل مشترک جامد وسیال باید چی تعریف کنم
برای فصل مشترکشون اصلا هیچ چیزی تعریف نکنین. چون خود نرم افزار به طور اتوماتیک دو تا صفحه دقیقا توی فصل مشترکشون تعریف می کنه که یکی روی ماده جامد هستش و اون یکی روی سیال. البته این دو صفحه بر هم منطبق می باشند.
mojsfr1984
2011/7/20, 11:45 AM
برای شبیه سازی جدار الاستیک توی فلوئنت اول باید قوانین حاکم بر تغییر شکل جدار رو در بیارین بعد در فلوئنت از Dynamic Mesh استفاده کرده در ضمن نحوه رفتار جدار رو در اثر تغییرات دما یا فشار به صورت user Defined به فلوئنت بدین. ولی برای راحتی بهتره از انسیس استفاده کنین.
ghazal.abed
2011/7/22, 11:29 AM
سلام
کسی آموزش گمبیت سراغ نداره؟؟
بیژن مولایی
2011/7/22, 08:44 PM
سلام
کسی آموزش گمبیت سراغ نداره؟؟
چرا هست
هم ویدئویی و هم بصورت فایل نوشته شده
فایلهای نوشته شده را میتونم قرار بدم همینجا
و فایلای ویدیویی رو اگه تهرانین برسونم دستتون البته بدون هزینه واین حرفا و البته تو ایام ماه رمضون نباشه
چون حجمش خیلی زیاده و نزدیکه 4 گیگه!
وگرنه خیلی دوس دارم دوستان ازش استفاده کنن
hadi2xs
2011/7/24, 09:54 AM
سلام به همگی
کسی تونسته گمبیتو تو ویندوز سون 64 بیتی نصب کنه؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
ممنون
ghazal.abed
2011/7/25, 01:44 PM
ممنون
لطف میکنید اگه همون فایل های نوشته شده بفرستین
من مشهدم متاسفانه اونارو نمیتونم بگیرم ازتون
بازم ممنوووووووووووون
بیژن مولایی
2011/7/25, 08:36 PM
فایل آموزشی Gambit
البته این یه بخش از فایل هاست و ایشالا مابقی هم آپ میشن:)
لینک دانلود
http://s1.picofile.com/file/7102332682/Gambit.rar.html
نظرات و قدردانی دوستان مایه ی دلگرمی و پشتکار ماست!:heart:
بیژن مولایی
2011/7/25, 08:37 PM
ممنون
لطف میکنید اگه همون فایل های نوشته شده بفرستین
من مشهدم متاسفانه اونارو نمیتونم بگیرم ازتون
بازم ممنوووووووووووون
فایل آموزشی Gambit
البته این یه بخش از فایل هاست و ایشالا مابقی هم آپ میشن:)
لینک دانلود
http://s1.picofile.com/file/7102332682/Gambit.rar.html
نظرات و قدردانی دوستان مایه ی دلگرمی و پشتکار ماست!:heart:
بیژن مولایی
2011/7/25, 08:40 PM
سلام من تازه میخوام یاد بگیرم جزوه ایی کتابی چیزی هست واسه دانلود ؟در ضمن نرم افزارشم ندارم و میخوام که cfd رو طوری نصب کنم که بتونم تو کتیا کار کنم؟میتونید کمکم کنید؟
CFD یه روشه نرم افزار
فلوئنت بر اساس تئوری همین CFD نوشته شده
آموزش کدوم قسمتو می خوایی دقیقاً ؟
چون خیلی گسترده است.
بیژن مولایی
2011/7/25, 08:41 PM
سلام شرمنده می دونم جاش نیست ولی می خواستم یه سوالی بپرسم؟
آیا شما کتاب یا مجموعه آموزشی خوبی برا آموزش فلوئنت می شناسید؟
با تشکر
آره
همین چند تا پست قبل تر اشاره کردم بهش
a_tehrani
2011/7/26, 10:49 AM
سلام میخواستم بدونم هندسه فلوئنت با چه فرمتایی هست؟؟؟ با کدوم برنامه ها ترسیم میشن؟ و ایا برنامه ای با اتو کد میتونه ورودی فلوئنت باشه؟؟؟ ایا میشه برنامه با کد رو توی برنامه ای دیگه مش بندی کرد؟؟؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنید
a_tehrani
2011/7/26, 12:26 PM
در ضمن میشه اگه کسی جزوه فارسی از فلوئنت رو داره برام بزاره :( من اپشناش رو به طور دقیق میخوام یاد بگیرم مرسی
mr.rohalamin
2011/7/26, 09:08 PM
سلام میخواستم بدونم هندسه فلوئنت با چه فرمتایی هست؟؟؟ با کدوم برنامه ها ترسیم میشن؟ و ایا برنامه ای با اتو کد میتونه ورودی فلوئنت باشه؟؟؟ ایا میشه برنامه با کد رو توی برنامه ای دیگه مش بندی کرد؟؟؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنید
زياد دقيق نگفتين كه منظورتون از سوال اول چي بوده ولي اگه منظورتون همون فرمت خروجيه كه .msh
بهترين برنامه توليد هندسه گمبيت هستش. برنامه هاي ديگه هم هستن ولي هيچ كدوم گمبيت نميشه!
فكر كنم با اتوكد مي تونيد هندسه رو بسازيد ولي بقيه كار ها رو توي گمبيت انجام بديد. همچنين ساليد ورك و كتيا. ولي بازم توسيه ميشه كه فقط از خود گمبيت استفاده كنيد.
در ضمن میشه اگه کسی جزوه فارسی از فلوئنت رو داره برام بزاره :( من اپشناش رو به طور دقیق میخوام یاد بگیرم مرسی
من تا حالا جزوه فارسي نديدم. ولي خود لاتينش كاملترينه. مهم تر از همه آموزش خود CFD هستش. اينا رو زود ياد ميگيريد. البته ويدئو آموزشي رو تو نت ديدم واسه فروش. اميدوارم اين چيزايي كه گفتم بدردتون بخوره.
mojsfr1984
2011/7/31, 12:33 PM
سلام
در تکمیل جواب دوستمون باید بگم. شما می تونین هندسه مورد نظرتون رو در اتوکد یا مکانیکال یا سالید ترسیم کنین و با پسوندstp. یا igs. یا از stl. اکسپورت کنین. بعد همین فایل اکسپورت شده رو به Gambit ایمپورت کنین. بقیه اش هم که کلا توسط Gambit انجام میشه بقه اشو هم که دوستمون گفتن. با پسوند msh. ذخیره اش کنین و همین فایل رو با فلوئنت باز کنین و .....
mojsfr1984
2011/7/31, 12:38 PM
اگه می خواین به طور دقیق و خوب یاد بگیرین بهتره از توتاریال های خود فلوئنت استفاده کنین. توی کلاسهایی که برگزار میشه و هزینه تقریبا زیادی رو هم برای آموزش فلوئنت میگیرن معمولا از توتاریال ها استفاده می کنن. خودم 6 سال قبل یه کتاب فارسی خریدم که فلوئنت یاد بگیریم. با صراحت میگم به هیچ دردی نخورد. ولی درعوض با توتاریال های فلوئنت تونستم فلوئنت رو خیلی خوب و سریع یاد بگیرم.
با سلام خدمت دوستانمن دانشجوی کارشناسی مکانیک خودروهستم میخواستم یکی از این 3 پروژه را به کمک شما انتخاب کنم :1. بررسی عددی جریان بر روی یک استوانه چرخان با استفاده از نرم افزار فلوئنت2. بررسی عددی جریان در داخل یک سطح یا لوله شیبدار با استفاده از نرم افزار فلوئنت3. بررسی آیرودینامیک خودرو با استفاده از نرم افزاربه نظر خودم سومی چون با رشته خودم در ارتباطه بهتر باشه.حالا میخوام بدونم من که با این نرم افزار آشنایی ندارم چقدر زمان میبره تا آشنایی وبعد به امید خدا انجام کار در ضمن پنج ماهی فرصت دارم و اگه کتاب یا خودآموزی در این زمینه هست معرفی کنید و بعد کدوم ورژن نرم افزار بهتره.خیلی ممنون
santos
2011/8/05, 09:30 PM
با سلام خدمت دوستانمن دانشجوی کارشناسی مکانیک خودروهستم میخواستم یکی از این 3 پروژه را به کمک شما انتخاب کنم :1. بررسی عددی جریان بر روی یک استوانه چرخان با استفاده از نرم افزار فلوئنت2. بررسی عددی جریان در داخل یک سطح یا لوله شیبدار با استفاده از نرم افزار فلوئنت3. بررسی آیرودینامیک خودرو با استفاده از نرم افزاربه نظر خودم سومی چون با رشته خودم در ارتباطه بهتر باشه.حالا میخوام بدونم من که با این نرم افزار آشنایی ندارم چقدر زمان میبره تا آشنایی وبعد به امید خدا انجام کار در ضمن پنج ماهی فرصت دارم و اگه کتاب یا خودآموزی در این زمینه هست معرفی کنید و بعد کدوم ورژن نرم افزار بهتره.خیلی ممنون
اگه خواستين پيام خصوصي بهم بزنين تا بهتون بگم چطوري كمتر از حتي 2 ماه كارتون رو انجام بدين. چون بخاطر اعتراضم نسبت به بعضي مسائل باشگاه ديگه پست علمي نمي دم.
z.alavi
2011/8/06, 11:49 PM
من در یک حل گذرا در فلوئنت، یک دیوا ر با دمای ثابت 400 کلوین دارم.اما وقتی مسئله رو حل میکنه، دمای اون دیوارم رو از یه حدودی(که نمیدونم از کجا میاره) شروع میکنه و به حدود 390 کلوین میرسونه. یعنی هم دمای ثابت رو به اختیار خودش متغیر می کنه و هم آخرش هم به 400 کلوین نمی رسونه. حسابی گیر کردم. به نظر دوستان مشکل کجای کاره؟
با سپاس فراوان.
erfan_art
2011/8/07, 10:03 PM
با سلام من دانشجوی ارشد تبدیل انرژی دانشگاه رازی هستم و نیاز به کمک شما در مدل سازی یرخورد جت اب به یک صفحه گرم شار حرارتی ثابت هستم
البته من با فلوئنت آشنا هستم و نتظیمات من در فلوئنت در فایل ضمیمه هست
برای اطلاعات بیشتر فایل ضمیمه را مشاهده فرمایید
با تشکر
z.alavi
2011/8/08, 10:32 PM
من در یک حل گذرا در فلوئنت، یک دیوار رو با دمای ثابت 400 کلوین تعریف کردم. اما وقتی مسئله در حال حل شدن بود و روند حل طی شد، دیدم، خودش واسه اون دیوار یه دمای دلخواه(کمتر از 400 کلوین) در نظر گرفته و همین طور در طی حل کم کم زیادش کرده و آخر هم رسوندتش به 390 کلوین و روی همون نگهداشته. چطوری ممکنه؟ چکار کنم دمای دیوارم رو از خودش تغییر نده؟
vahid_007_006
2011/8/10, 11:28 AM
http://www.iran-eng.com/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله moji8 http://www.iran-eng.com/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=3893405#post3893405)
پروژه اولی که گفتیید توش قید نکردید برای چه حالتی باشه مثلا جریان ارام باشه یا مغشوش یا یرای سیال ایده ال می خواهید که اصلا لزجت توش نباشه اگه برای حالت جریان ایده ال ideal fluid بخواهید من با نرم افزار متلب یه حل انجام دادم برای استوانه چرخان اگه خواستید بگید ام فایلش رو براتون بزارم .
شکل خطوط جریان چون استوانه چرخان هست نا متقارن به دست میاد
پروژه اولی که گفتیید توش قید نکردید برای چه حالتی باشه مثلا جریان ارام باشه یا مغشوش یا یرای سیال ایده ال می خواهید که اصلا لزجت توش نباشه اگه برای حالت جریان ایده ال ideal fluid بخواهید من با نرم افزار متلب یه حل انجام دادم برای استوانه چرخان اگه خواستید بگید ام فایلش رو براتون بزارم .
شکل خطوط جریان چون استوانه چرخان هست نا متقارن به دست میاد
مسئله دومی هم که گقتید اسون به نظر می رسه ولی مسیله اخری که شبیه سازی ایردینامیک خودرو هست سخته چون باید بیاید هندسه خودرو رو طراحی کنید که خیلی پیچیده تر از کشیدن یک لوله یا سطح شیب دار است البته اگه می خواهید بیشتر یاد بگیرید گزینه 3 به نظر من از همشون سخت تره و وقت بیشتری می خواد .
61708
vahid_007_006
2011/8/11, 03:37 PM
Modeling Compressible Flow over an Airfoil by fluentمدل سازی جریان قابل تراکم روی یک ایر فویل با استفاده از فلوئنت
http://s2.picofile.com/file/7113618167/New_Microsoft_Office_Word_Document.docx.html
vahid_007_006
2011/8/11, 03:39 PM
file mesh
http://s2.picofile.com/file/7113597846/airfoil.msh.html
mdshirazi
2011/8/11, 04:49 PM
سلام خیلی وبلاگ خوبی دارید.موفق باشید
z.alavi
2011/8/17, 04:33 AM
آقا واسه همین برای سوالم تاپیک جدا زدم دیگه!!ولی اومدید سوالم رو منتقل کردید اینجا!!
اینجا هم که برهوووووت!!
هیچ کس نیست جواب سوال آدم رو بده!!
بابا ثواب داره مکانیکای عزیز کمک به یه آدمی که کارش گیره.
vahid_007_006
2011/8/17, 10:49 AM
من در یک حل گذرا در فلوئنت، یک دیوار رو با دمای ثابت 400 کلوین تعریف کردم. اما وقتی مسئله در حال حل شدن بود و روند حل طی شد، دیدم، خودش واسه اون دیوار یه دمای دلخواه(کمتر از 400 کلوین) در نظر گرفته و همین طور در طی حل کم کم زیادش کرده و آخر هم رسوندتش به 390 کلوین و روی همون نگهداشته. چطوری ممکنه؟ چکار کنم دمای دیوارم رو از خودش تغییر نده؟
قاعدتا نباید شرط مرزی حین حل تغییر کنه شما تو قسمت solotion از چه روشی برای حل استفاده کردید ؟؟؟؟
vahid_007_006
2011/8/17, 02:51 PM
تحلیل ایر فویل سوپر سونیک با فلوینت
http://s2.picofile.com/file/7117862575/airfoil.rar.html
http://s2.picofile.com/file/7117839565/airfoil.cas.html
ضرایب لیفت و درگ و کانتور فشار و سرعت
62340
62341
vahid_007_006
2011/8/17, 03:00 PM
62344
62345
z.alavi
2011/8/17, 10:00 PM
قاعدتا نباید شرط مرزی حین حل تغییر کنه شما تو قسمت solotion از چه روشی برای حل استفاده کردید ؟؟؟؟
خدا خیرتون بده لااقل یه توجهی نثار ما کردید.
منظورتون از قسمت solution منوی solve هست؟ اگر این قسمت منظورتونه، peressure based ، unsteady ، implicit و بقیه هم دیفالت خودش.
انتقال حرارت رو هم فعال کردم.
vahid_007_006
2011/8/17, 10:58 PM
خدا خیرتون بده لااقل یه توجهی نثار ما کردید.
منظورتون از قسمت solution منوی solve هست؟ اگر این قسمت منظورتونه، peressure based ، unsteady ، implicit و بقیه هم دیفالت خودش.
انتقال حرارت رو هم فعال کردم.
پس مسئله شما گذرا است ببخشيد شما گام هاي زماني تون رو چي مي ذاريد
و بعد هم شما روش کوپل کردن سرعت با فشار رو couple قرار بديد ببينيم چي مي شه ولي در کل نبايد شرط مرزی در حین حل تغییر کنه
و یادتون باشه حل رو برای حالت دقت مضاعف قراربدید
z.alavi
2011/8/18, 12:57 PM
پس مسئله شما گذرا است ببخشيد شما گام هاي زماني تون رو چي مي ذاريد
و بعد هم شما روش کوپل کردن سرعت با فشار رو couple قرار بديد ببينيم چي مي شه ولي در کل نبايد شرط مرزی در حین حل تغییر کنه
و یادتون باشه حل رو برای حالت دقت مضاعف قراربدید
گام های زمانی رو در حد دهم ثانیه میذارم.
مسئله ی من فشار و سرعت اصلا توش مطرح نیست، یک مسئله ی انتقال حرارت رسانشی هست. بازم باید سرعت و فشار رو کوپل بذارم؟
با دقت مضاعف هم همیشه کار میکنم.
با سپاس.
ani_mihandoost
2011/8/19, 12:09 PM
سلام _من چه جوری می تونم نرم افزارهای gambitوfluentرو دانلود کنم؟
vahid_007_006
2011/8/19, 05:15 PM
گام های زمانی رو در حد دهم ثانیه میذارم.
مسئله ی من فشار و سرعت اصلا توش مطرح نیست، یک مسئله ی انتقال حرارت رسانشی هست. بازم باید سرعت و فشار رو کوپل بذارم؟
با دقت مضاعف هم همیشه کار میکنم.
با سپاس.
برای زمان steady state چه زمانی رو در نظر می گیرید؟؟؟
z.alavi
2011/8/20, 10:09 PM
برای زمان steady state چه زمانی رو در نظر می گیرید؟؟؟
آقا حل شد. زمان و اینها مشکل نداشت، توی مرزهام یه جایی رو اساسی اشتباه گذاشته بودم، حرف های شما باعث شد دوباره برگردم(البته منظورم بعد از هزار بار گشتن و پیدا نکردن هست ها!) و بررسی کنم و پیداش کنم.
بازم ممنون از لطفتون خیلی زیاد.
vahid_007_006
2011/8/21, 10:47 AM
آقا حل شد. زمان و اینها مشکل نداشت، توی مرزهام یه جایی رو اساسی اشتباه گذاشته بودم، حرف های شما باعث شد دوباره برگردم(البته منظورم بعد از هزار بار گشتن و پیدا نکردن هست ها!) و بررسی کنم و پیداش کنم.
بازم ممنون از لطفتون خیلی زیاد.
خواهش ولی برای خود من هم عجیب بود اخه حین حل شرط مرزی اصلا نباید تغییر کنه
vahid_007_006
2011/8/21, 10:52 AM
سلام _من چه جوری می تونم نرم افزارهای gambitوfluentرو دانلود کنم؟
http://fluent.blogfa.com/post-1.aspx
mmodanloo
2011/8/24, 06:26 PM
سلام.
من برای شبیه سازی کلکتور خورشیدی تخت راهنمایی می خوام.کسی کار کرده؟لطفا زود جواب بدید.ضروریه.............:eek::eek::cry:: cry:
basafa
2011/8/26, 03:35 PM
سلام.....می شه در مورد UDF شکلهای زیر کمکم کنید:
1) یک مستطیل با دیواره متحرک بالائی که با سرعت سینوسی( U=U0Sin(wt حرکت می کنه.
2) یک مستطیل که سیال از کل دیواره سمت چپ با سرعت ( U=U0Sin(wt وارد مستطیل می شه.
ممنون
ghasemvosugh
2011/8/27, 09:27 AM
سلام دوست عزیز
قربان چطور میشه دو قسمت یک جسم که به خاطر پیچیدگی هندسه هر کدام جدا از هم مدل شدن ، رو به هم چسباند ؟ راهنمایی بفرمایید اینکه کجا دنبالش بگردم ممنون میشم
vahid_007_006
2011/8/27, 10:16 PM
سلام دوست عزیز
قربان چطور میشه دو قسمت یک جسم که به خاطر پیچیدگی هندسه هر کدام جدا از هم مدل شدن ، رو به هم چسباند ؟ راهنمایی بفرمایید اینکه کجا دنبالش بگردم ممنون میشم
کافیه اون دو فایل رو از قسمت inport گمبیت وارد کنید و با استفاده از ابزار move او دو تکه رو روی هم قرار بدید سپس از ابزار merge استفاده کنید تا دو تکه به هم متصل بشن
mmodanloo
2011/8/29, 11:08 AM
سلام.
آقا شما درمورد شبیه سازی کلکتور خورشیدی کار نکردید؟؟؟؟؟؟؟نمیتونید منبعی معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
vahid_007_006
2011/8/29, 01:15 PM
سلام.
آقا شما درمورد شبیه سازی کلکتور خورشیدی کار نکردید؟؟؟؟؟؟؟نمیتونید منبعی معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید مدل سازی سایه رو انجام بدید از قسمت define \model\rediation\استفاده کنید
و مدل سازی خودتون رو رو dicrete transfer قرار بدید تا تشعشع خورشید رو بتونید مدل سازی کنید
فقط در پنجره باز شده باید از solar calculation استفاده کنید برای این کار کافیه زمان و مکانی (طول و عرض جغرافیایی)که کلکتور خورشیدی قرار داره رو قرار بدید
در مورد منبع هم می تونید از توتریال ها یی که مساله radiation حل کردند استفاده کنید .
در ضمن مدل تون رو حتما سه بعدی طراحی کنید .
ghasemvosugh
2011/8/29, 01:43 PM
سلام
دوست عزیز چطور می شه دو قطعه را که به خاطر پیچیدگی هندسه جداگانه آنالیز کردیم به هم متصل کنیم ؟ البته در نرم افزار فلوئنت
ghasemvosugh
2011/8/29, 01:45 PM
دست عزیز این دوقطعه جدا گانه تحلیل فلوئنت شدن می خوام به هم متصل کنمشون و نتایج حاصل از اتصال این دو به هم رو بررسی کنم
ممنون
vahid_007_006
2011/8/29, 05:17 PM
دست عزیز این دوقطعه جدا گانه تحلیل فلوئنت شدن می خوام به هم متصل کنمشون و نتایج حاصل از اتصال این دو به هم رو بررسی کنم
ممنون
شما باید دوباره هندسه ها رو ببری تو gambit به هم match کنید بعد ببری تو fluent شرط مرزی بدید تا مساله حل بشه
نمی تونید دو مساله حل شده رو که سر هم کنید
basafa
2011/8/29, 09:59 PM
سلام.....می شه در مورد UDF شکلهای زیر کمکم کنید:
1) یک مستطیل با دیواره متحرک بالائی که با سرعت سینوسی( U=U0Sin(wt حرکت می کنه.
2) یک مستطیل که سیال از کل دیواره سمت چپ با سرعت ( U=U0Sin(wt وارد مستطیل می شه.
ممنون
ghasemvosugh
2011/8/30, 12:01 PM
آخه شنیدم می شه وگرنه معلومه که باید هندسه به هم متصل باشه بعد تحلیل کنی مهندس !
designchem
2011/9/13, 02:14 PM
سلام.من تو نصب fluent مشکل دارم.میخوام فلوئنت6.3.26 و گمبیت 2.3.16 رو نصب کنم ولی گمبیتم اجرا نمیشه یکی دوسال پیش نصبش کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی روندش اصلاً یادم نیست میشه روند کاملش رو بهم بگید. بعد از اجرای گمبیت ارور زیر رو میگیره:64686
hossein21
2011/10/08, 03:38 PM
سلام
به همگی میخوام کارایی ونیرویی که یک پره موقع چرخیدن ایجاد میکنه رو داشته باشم
لطفا کمکم کنید
a_tehrani
2011/10/08, 03:49 PM
سلام
میشه یکی بهم بگه میشه نقشه اتوکد رو تو گمبیت وارد کرد یا نه؟؟؟ یه فایل dwg دارم میخوام وارد گمبیت کنم اما نمیدونم چطوری
sh@hin
2011/10/22, 09:41 PM
Unzip porous.zip.چطور باید دانلودش کنم؟
لطفا برای مدلسازی یک حجم متخلخل راهنماییم کنید
sh@hin
2011/10/22, 09:43 PM
Unzip porous.zip.
چطور مینوتم با فلوئنت حجم متخلخل رو مدل کرد؟
sh@hin
2011/10/22, 09:44 PM
باید از سالید ورک استفاده کنی بعد ببریش تو گمبیت
ahmadmanbia
2011/10/22, 11:07 PM
بچه ها می دونید از کجا می تونم دینامیک مش رو یاد بگیرم؟
reza_santamarea
2011/11/06, 10:16 AM
[QUOTE=mohammadizadeh;463722]هر کس سوال درباره نرم افزار Fluent داره خوشحال می شم تا حد امکان کمکی کرده باشم.[/QUOTE
باسلام خدمت دوستان عزیز -اگه بخوام خودم Fluent رویادبگیرم باسیدی های آموزشی میشه خوب یادگرفت؟
محمودپور
2011/11/09, 03:44 PM
از help خود فلوئنت که احتمالاً داخل CD نصب هست استفاده کن. ( لایتینه نه فارسی )
_mahdi_
2011/11/10, 11:14 AM
اول فکر کردم منظورتون sliding mesh هستش {تو این زمینه کار کردم }
در مورد دینامیک مش یک مثال پیداکردم :
http://www.mediafire.com/?gzmywweyndq
koroosh_kabir
2011/11/19, 10:30 AM
[QUOTE=mohammadizadeh;463722]هر کس سوال درباره نرم افزار Fluent داره خوشحال می شم تا حد امکان کمکی کرده باشم.[/QUOTE
باسلام خدمت دوستان عزیز -اگه بخوام خودم Fluent رویادبگیرم باسیدی های آموزشی میشه خوب یادگرفت؟دوست عزیز
از لینک زیر می تونید اطلاعات مفیدی به دست بیارید
http://albalo.ir/index.php?id=437 (http://albalo.ir/index.php?id=437)
موفق و پیروز باشید.
nushak
2011/11/20, 12:38 AM
سلام.
من میخوام لایه کاتالیستی کاتد پیل سوختی PEM رو مدل کنم. این لایه بین 20 تا 50 میکرون ضخامت داره.
در واقع مدل من از دو فاز آب مایع و فاز گاز شامل اجزای هوا و بخار آب تشکیل شده و نیز محیط متخلخل هست.
که باید پروفایلهای فشار و سرعت برای فاز مایع و اجزاء مولی فاز گاز رو بدست بیارم.
پس هم باید محیط رو متخلخل در نظر بگیرم و هم انتقال اجزا و هم جریان دوفازی.
موندم که از کدوم نوع جریان دو فازی استفاده کنم. من با در نظر گرفتن یه سری شرایط مرزی به نتایجی رسیدم که اصلا قابل قبول نیست و کانتورها پروفایل ها رو کاملا پراکنده نشون میده!
من نیاز دارم که برای مدلم UDF بنویسم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
cna87
2011/11/20, 08:39 AM
بچه ها کسی می تونه اینو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.mediafire.com/?gmutu278fdm6mo6
pareparvaz-rz
2011/11/29, 03:44 PM
برای آموزش نرم افزار فلوئنت (fluent) می توانید به وبلاگ زیر مراجعه کنید آموزش بیشتر قسمت ها موجود می باشد اما آموزش قسمت خاصی از fluent رو خاصی رو می خواهید emailبزنید تا توی وبلاگ بزارم.
در ضمن انجام کلیه پروژه ها و پایان نامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد در زمینه کار با نرم افزار Fluent (فلوئنت) پذیرفته می شود.
www.ansysfluent.blogfa.com (http://www.ansysfluent.blogfa.com)
rezaamini6767@gmail.com
pareparvaz_rz@yahoo.com
r.amini89@ms.tabrizu.ac.ir
09371272594
pareparvaz-rz
2011/11/29, 03:50 PM
برای آموزش نرم افزار فلوئنت (fluent) می توانید به وبلاگ زیر مراجعه کنید آموزش بیشتر قسمت ها موجود می باشد اما آموزش قسمت خاصی از fluent رو خاصی رو می خواهید emailبزنید تا توی وبلاگ بزارم.
در ضمن انجام کلیه پروژه ها و پایان نامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد در زمینه کار با نرم افزار Fluent (فلوئنت) پذیرفته می شود.
www.ansysfluent.blogfa.com (http://www.ansysfluent.blogfa.com)
rezaamini6767@gmail.com
pareparvaz_rz@yahoo.com
r.amini89@ms.tabrizu.ac.ir
09371272594
alikaraji
2011/12/01, 03:01 PM
http://www.energyboard.blogfa.com/
حتما سر بزنید
مطالب جالبی توش هست
دانلود کتاب
مقاله
فیلم آموزشی
دانلود نرم افزارهای مهندسی
CFD
tesla7
2011/12/10, 09:01 PM
سلام
کسی هست در مورد مش بندی یه شکلی شبیه کولر آبی با نرم افزار gambit کمک کنه .اگه هست بگه من با جزییات براش توضیح بدم.
محمودپور
2011/12/15, 05:37 PM
سلام
کسی هست در مورد مش بندی یه شکلی شبیه کولر آبی با نرم افزار gambit کمک کنه .اگه هست بگه من با جزییات براش توضیح بدم.
من شکل های خیلی پیچیده رو مش بندی کردم، کجا مشکل داری؟
tesla7
2011/12/18, 06:27 PM
من شکل های خیلی پیچیده رو مش بندی کردم، کجا مشکل داری؟
مهندس من مشکلم با مش تقریبا حل شد . الان می خوام تو محیط فلوئنت تحلیلش کنم .یه کارایی کردم مثل تعریف 2 سیال آب و هوا و شرایط مرزی ولی میدونم بازم کمه چون فرآین سرد کردن کولر آبی فرآیند تبخیر سطحی یعنی تغییر فاز داریم و ..... حالا به نظر شما چی کار کنم یا مدل نمونه ای داریند که مثل کولر آبی باشه من مثل اون کار کنم.
pareparvaz-rz
2011/12/24, 02:33 PM
آموزش کلیه ماژول های فلوئنت FLUENT را به صورت کلی و به صورت جزئی در قالب فایلهای پاور پوینت و PDF می توانید از وبلاگ من دانلود کنید. در ضمن فایل های حل شده نرم افزار فلوئنت FLUENT و ورک شاپهای این نرم افزار در وبلاگ قرار داده شده است
.WWW.ANSYSFLUENT.BLOGFA.COM (http://www.ANSYSFLUENT.BLOGFA.COM)
در صورت نیاز به آموزش قسمت خاصی از نرم افزار فلوئنت FLUENT می توانید از طریق EMAIL تماس بگیرین .در ضمنپروژه های شما در زمینه های زیر انجام میدهیم
فلوئنت fluent
۱-مدل کردن و تحلیل انواع توربو ماشین ها(پمپ هاو توربینها وفنها....)
۲-تحلیل احتراق در محیط های دو بعدی و سه بعدی
۳-تحلیل جریان سیال روی هر وسیله محرک( ماشین ها و موشک ......)
۴- جریان چندفازی (Multiphase Flow: VOF, Mixture & Eulerian)
۵- انتقال گونه ها (Species Transport)
۶- محیط متخلخل (Porous Media)
۷- انتقال حرارتHeat Transferrezaamini6767@gmail.com
pareparvaz_rz@yahoo.com (pareparvaz_rz@yahoo.com)
r.amini89@ms.tabrizu.ac.ir (r.amini89@ms.tabrizu.ac.ir)
09371272594
achar
2011/12/25, 09:02 PM
سلام
کسی در مورد شبیه سازی موشک سوخت جامد با فلوئنت اطلاعاتی دارد.
2011/12/26, 10:53 PM
سلام ،
اگه کسی فایل مش ایرفویل رو برای fluent داره ممنون میشم کمکم کنید .
چون gambit ندارم اموزششو نمی خوام.
مرتضی غفاری
2011/12/30, 11:41 AM
سلام. كسي آموزش كلي(منظورم از ابتدا) fluent رو داره بزاره؟
montazer1012
2012/1/15, 10:31 AM
سلام
. من دارم گمبیت 2.4 را روی ویندوز 7 نصب می کنم. بعد از نصب وقتی برنامه در حال بالا آمدن است خطای زیر را می دهد. کسی می دونه این خطا به دلیل چیست؟
Locating Exceed installation ...
Launching Exceed 13 ...
Starting C:\FLUENT.INC\gambit2.4.6\ntx86\gambit.exe -device open -id default_id3860 -new ...
Gambit build SP2007051421. [gambit]
Cannot open connect stream.
TRANS(SocketINETGetAddr): tnamebysocket() failed
TRANS(SocketINETConnect): TRANS(SocketINETGetAddr) () failed
TRANS(Open): transport open failed for tcp/helen-pc:0
Unable to open display
سلام Exceed را هم نصب کردی؟ gambit بدون Exceed اجرا نمیشه
montazer1012
2012/1/16, 10:12 AM
سلام Exceed را هم نصب کردی؟ gambit بدون Exceed اجرا نمیشه
بله exceed 11 را نصب کردم.
اگه میشه لطفا یک کتاب خوب (فارسی) برای یادگیری نرم افزار فلوئنت معرفی کنید
seyyed1989
2012/2/04, 10:24 AM
سلام
من برای پروژه ای که دارم میخوام جریان باد روی ایرفویل رو مدلسازی کنم
و احتمال وجود اغتشاش جریان رو هم ببینم
میشه کمکم کنید لطفا
من فلوئنت و گمبیتو نصب کردم ولی گمبیت Run نمیشه . میشه راهنمایی کنین؟
من نرم افزار فلوئنت رو نصب کردم ولی گمبیت run نمیشه ؟ میشه راهنمایی کنید؟ در مورد اموزش این نرم افزارم به کمک احتیاج دارم ولی لینک ها یا جزواتی که اینجا هست یا انگلیسی هستن و یا باز نمیشن ! یه جزوه فارسیه ساده سراغ ندارین؟ برا کسیکه هیچی از فلوئنت نمیدونه و می خواد تو یه مدت کوتاه یاد بگیره.
ممنون میشم راهنمایی کنین
student.sh86
2012/2/10, 05:55 PM
من نرم افزار فلوئنت رو نصب کردم ولی گمبیت run نمیشه ؟ میشه راهنمایی کنید؟ در مورد اموزش این نرم افزارم به کمک احتیاج دارم ولی لینک ها یا جزواتی که اینجا هست یا انگلیسی هستن و یا باز نمیشن ! یه جزوه فارسیه ساده سراغ ندارین؟ برا کسیکه هیچی از فلوئنت نمیدونه و می خواد تو یه مدت کوتاه یاد بگیره.
ممنون میشم راهنمایی کنین
احتمالا ویندوزتون 64 بیت نیست؟
sh@hin
2012/2/13, 05:43 PM
با سلام
برای مدل محیط متخلخل در فلوئنت چطور باید عمل کرد؟؟؟؟
در رابطه با تعیین شرایط مرزی نیز توضیح دهید ممنون
MEHDISH12
2012/2/16, 12:38 AM
سلام من می خوام تازه فلوئنت رو شروع کنم یاد بگیرم میشه بگید کجا میتونم مطلب درست و حسابی پیدا کنم
david2000
2012/3/03, 08:50 PM
سلام من یه سوالی داشتم اگه بخوام تو فلوینت یه ذره نمک رااز یه ورودی به یک حوض اب وارد کنم و بینم چطوری حرکت می کنه به کدوم قسمتش باید برم؟لطفا کمکم کنید خیلی واجبه
مرسی
محمودپور
2012/3/07, 12:42 AM
سلام من می خوام تازه فلوئنت رو شروع کنم یاد بگیرم میشه بگید کجا میتونم مطلب درست و حسابی پیدا کنم
Help خود FLUENT
محمودپور
2012/3/07, 12:43 AM
سلام من یه سوالی داشتم اگه بخوام تو فلوینت یه ذره نمک رااز یه ورودی به یک حوض اب وارد کنم و بینم چطوری حرکت می کنه به کدوم قسمتش باید برم؟لطفا کمکم کنید خیلی واجبه
مرسی
فکر نمی کنم این جور کارایی ازش بر بیاد.
محمودپور
2012/3/07, 12:44 AM
اگه میشه لطفا یک کتاب خوب (فارسی) برای یادگیری نرم افزار فلوئنت معرفی کنید
همش به درد نخوره، Help خود نرم افزار، اونم فقط انگلیسی
محمودپور
2012/3/07, 12:45 AM
من فلوئنت و گمبیتو نصب کردم ولی گمبیت Run نمیشه . میشه راهنمایی کنین؟
برو از Internet آخرین ورژن exceed رو دانلود و نصب کن.
محمودپور
2012/3/07, 12:47 AM
با سلام
برای مدل محیط متخلخل در فلوئنت چطور باید عمل کرد؟؟؟؟
در رابطه با تعیین شرایط مرزی نیز توضیح دهید ممنون
خیلی پیچیده است، فکر نمی کنم این طور امکاناتی داشته باشه.
من هندسه مدلمو توی اتوکد دارم و می خوام اونو وارد گمبیت کنم. تو اتوکد با stl، اکسپورتش کردم (چون از بین igs و stp، همین بود) بعد که می خوام تو گمبیت ایمپورتش کنم اون فایلو پیدا نمی کنه! نمی تونم آدرس بدم! چیکار باید کنم؟
محمودپور
2012/3/10, 08:37 PM
من هندسه مدلمو توی اتوکد دارم و می خوام اونو وارد گمبیت کنم. تو اتوکد با stl، اکسپورتش کردم (چون از بین igs و stp، همین بود) بعد که می خوام تو گمبیت ایمپورتش کنم اون فایلو پیدا نمی کنه! نمی تونم آدرس بدم! چیکار باید کنم؟
من کاربر اتوکد نیستم.اما با گمبیت خیلی زیاد کار کردم ( جداً زیاد ) و فکر می کنم شما می تونی ظرف مدت دو روز در حد یک کاربر حرفه ای به گمبیت ماهر بشی.باور کن خیلی راحت تر از اتوکده.
alireza1411
2012/3/17, 06:08 PM
انسیس 12 13 و 14 توی همشون فلوئنت رو هم داره و به راحتی از کتیا، سالیدورک، اتوکد و کلا اتودسکی ها، پروانجینیر و چند مورد دیگه ایمپورت میکنه
به راحتی هم میتونه مش بزنه و مشکل گمبیت با فیلت ها رو هم نداره
حتما یه نگاهی بهش بندازید ، خیلی خوبه
reza6999
2012/3/19, 04:51 PM
دوستان این ارور موقع ران شدن گمبیت می ده ...
http://up98.org/upload/server1/02/e/pu86ckkc5vy5lfnbsub6.jpg (http://up98.org/)
کمک بفرمایید
sadazar1
2012/3/22, 11:03 AM
روی ایکونه گمبیت راست کلید کن وگزینه run as administrator بزن تا run شه:ِ
reza6999
2012/3/22, 01:20 PM
روی ایکونه گمبیت راست کلید کن وگزینه run as administrator بزن تا run شه:ِ
مرسی رضا جون.فداتــــــــــــــ
[QUOTE=محمودپور;4757292]من کاربر اتوکد نیستم.اما با گمبیت خیلی زیاد کار کردم ( جداً زیاد ) و فکر می کنم شما می تونی ظرف مدت دو روز در حد یک کاربر حرفه ای به گمبیت ماهر بشی.باور کن خیلی راحت تر از اتوکده.[/QUOTE=
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من از گمبیت چیز زیادی نمی دونم و فرصتم ندارم که یاد بگیرم با توجه به اینکه فلوئنتم باید یاد بگیرم نخواستم وقتم رو یادگیری گمبیت صرف بشه! تازه شما مطمئن هستین میشه تو دو روز گمبیت یاد گرفت؟ از چه منبعی؟ با help خود نرم افزار فک نکنک بشه!
با تشکر از شما به خاطر راهنماییاتون من بالاخره تونستم هندسه محیطمو از اتوکد وارد گمبیت کنم! (توی گمبیت به صورت ACIS ، ایمپورت کردم(امیدوارم بعدا مشکلی پیش نیاد) چند تا سوال دیگه داشتم(البته باید بگم چون چیزی از گمبیت نمی دونم سوالام خیلی ابتدایه) : 1) هندسه شکلمو تو گمبیت به صورت دو بعدینشون میده چطور می تونم اونو به صورت 3بعدی ببینم ؟ و یا از زاویه های مختلف؟
2) قبل از مش بندی باید مثل حالتی که تو گمبیت هندسه رو رسم می کنیم، Edge و face تعریف کنیم؟
amirs1987
2012/3/30, 11:40 AM
سلام
سال نو مبارک مهندسای گل
ضریب زیر تخفیف (under relaxation factor) چیه؟
saeid15207
2012/4/01, 03:41 PM
دوستان اگه کسی اموزش fluent تو work bench رو داره،ممنون میشم بزاره واسه دانلود
محمودپور
2012/4/01, 06:48 PM
[QUOTE=محمودپور;4757292]من کاربر اتوکد نیستم.اما با گمبیت خیلی زیاد کار کردم ( جداً زیاد ) و فکر می کنم شما می تونی ظرف مدت دو روز در حد یک کاربر حرفه ای به گمبیت ماهر بشی.باور کن خیلی راحت تر از اتوکده.[/QUOTE=
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من از گمبیت چیز زیادی نمی دونم و فرصتم ندارم که یاد بگیرم با توجه به اینکه فلوئنتم باید یاد بگیرم نخواستم وقتم رو یادگیری گمبیت صرف بشه! تازه شما مطمئن هستین میشه تو دو روز گمبیت یاد گرفت؟ از چه منبعی؟ با help خود نرم افزار فک نکنک بشه!
من این کارو کردم، پس میشه.
simaparsa87
2012/4/03, 10:47 AM
سلام
من توی فلوئنت خیلی مبتدی هستم
وقتی میخوام مدلی که توی گمبیت درستش کردم وارد فلوئنت کنم باید کدوم یک از فایل هارو انتخاب معمولا چند تا فایل با هم ذخیره میشن از اون مدل؟
چطور میتونم مدلهای کتیا رو وارد گمبیت کنم ؟
مرسی
mehrdadm_1989
2012/4/09, 01:18 AM
سلام به همه خسته نباشید
میخواستم بدونم کسی در مورد شبیه سازی شوک ویو تو فلوئنت یا انسیس آشنایی داره؟
با تشکر92712
محمودپور
2012/4/09, 12:42 PM
سلام
من توی فلوئنت خیلی مبتدی هستم
وقتی میخوام مدلی که توی گمبیت درستش کردم وارد فلوئنت کنم باید کدوم یک از فایل هارو انتخاب معمولا چند تا فایل با هم ذخیره میشن از اون مدل؟
چطور میتونم مدلهای کتیا رو وارد گمبیت کنم ؟
مرسی
1) اول گمبیت رو روی فلوئت تنظیم کن.
2) بعد از ساختن مدل در قسمت Export گزینه msh یا همون mesh رو انتخاب کن.
3) در فلوئنت هم در قسمت open وارد Case شو و فایل msh رو باز کن.
4) در زمان سیو کردن در فلوئت وارد Save case and data شو.
فقط همین.
simaparsa87
2012/4/16, 07:52 AM
سلام
برای تحلیل دمایی یک راهگاه تزریق مواد توی قالب و همچنین انتفال حرارت بین بدنه قالب و مذاب باید تمام مدل سه بعدی رو مش زد؟
چطور میتونم مدلم رو از کتیا وارد کنم؟
مرسی
محمودپور
2012/4/22, 12:38 PM
سلام
برای تحلیل دمایی یک راهگاه تزریق مواد توی قالب و همچنین انتفال حرارت بین بدنه قالب و مذاب باید تمام مدل سه بعدی رو مش زد؟
چطور میتونم مدلم رو از کتیا وارد کنم؟
مرسی
سلام
متاسفانه من با کتیا خیلی کم کار کردم اما این یادداشت رو برای دوستانی می زارم که ممکن با مشکل مشابه شما برخورد کنن و یک روزی در سرچ کردن با این صفحه روبرو بشن.
برای تحلیل چند محیط در کنار هم در نرم افزار فلوئنت می بایست به ازای هر حجم یک محیط تولید کرد نکته قابل ذکر این است که این محیط ها می بایست دارای صفحات مشترک باشند برای این موضوع می توان از روش mate faces و یا روش مشهور inerior در منوی شرایط مرزی استفاده کرد. دوستان در زمان مش زدن در محیط گمبیت نیز این نکته بدیهی فراموش نشود که هر محیط به صورت مستقل قابلیت المان بندی دارد.
برای المان بندی هم ابتدا از محل های با دقت بالاتر شروع کرده و سپس محیط های کم دقت تر را المان بندی کنید.
parham007
2012/4/26, 11:59 AM
با سلام خدمت مهندسین مکانیک
1.چطور می توان جسم چرخان در سیال چرخان را در فلوئنت شبیه سازی کرد؟ برای مثال: یک پمپ گریز از مرکز به صورت دو بعدی که جریان ورودی از ناحیه مرکزی شکل دو بعدی پمپ را دارد و خروجی از جمع کننده. به طوری اینجا هم سیال چرخان هم دیواره پره چرخان است؟
2. طرز شبیه سازی یک فن داخل کانال؟( البته اینجا سیال به صورت محوری عبور می کند)
amir_14
2012/4/27, 06:14 PM
دوستان سلام
چشمه و چاه رو چطور میشه تو فلوئنت مدل کرد؟
aydinn
2012/4/30, 05:22 PM
من یه جورایی خیلی بد جوری گیر کردم. من میخوام تو فلوئنت تحلیل دو بعدی انجام بدم. هر شکلی میسازم و با هر شرایطی و هر روشی حل میکنم، تو ماخ 9 (و بالاتر) استیف میشه. :confused:
کسی نظری نداره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
محمودپور
2012/5/02, 09:41 AM
من یه جورایی خیلی بد جوری گیر کردم. من میخوام تو فلوئنت تحلیل دو بعدی انجام بدم. هر شکلی میسازم و با هر شرایطی و هر روشی حل میکنم، تو ماخ 9 (و بالاتر) استیف میشه. :confused:
کسی نظری نداره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
مش ها رو ریز تر کن. شاید حتی تا ده برابر هم جا داشته باشه.
mr3_player
2012/5/02, 11:56 AM
با سلام
لطفا اگه کسی چیزی که بتونه کمک کنه ( مدل حل شده یا طریقه حل یا tutorial و...) در رابطه با شبیه سازی جریان نانوسیال برای استفاده بذاره
با تشکر
petrodanesh@gmai
2012/5/05, 06:48 AM
برای دریافت فایلهای آموزش مجازی فلوئنت و گمبیت از لینکهای زیر استفاده کن. تو این سایت در مورد شبیه سازی CFD مطالب مفیدی پیدا میشه
http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ansys-fluent&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91
http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=153:-gmabit&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91
petrodanesh@gmai
2012/5/05, 06:50 AM
برای دریافت فایلهای آموزش مجازی فلوئنت و گمبیت از لینکهای زیر استفاده کن. تو این سایت در مورد شبیه سازی CFD مطالب مفیدی پیدا میشه
http://www.petrodanesh.ir/index.php?...9-46&Itemid=91 (http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ansys-fluent&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91)
http://www.petrodanesh.ir/index.php?...9-46&Itemid=91 (http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=153:-gmabit&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91)
http://www.petrodanesh.ir/
petrodanesh@gmai
2012/5/05, 06:53 AM
شما میبایست از مدل MRF یا همون دستگاه مختصات چرخان استفاده کنید.
تو این آدرس میتونید مطالب مفیدی در مورد شبیه سازی در نرم افزار FLUENT پیدا کنید
موفق باشید
http://www.petrodanesh.ir/index.php?...9-46&Itemid=91 (http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ansys-fluent&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91)
http://www.petrodanesh.ir/index.php?...9-46&Itemid=91 (http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=153:-gmabit&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91)
http://www.petrodanesh.ir/
s.rezamousavi68
2012/5/09, 09:31 PM
سلام . من در آستانه ی تهیه ی پایان نامه کارشناسی ارشد هستم . میخام روی موضوعی توی فلوئنت کار کنم . پروژه کانال روباز . مشکل اینجاست که من پروژه رو طراحی و مش بندی و ران می کنم ولی همیشه تمام حجم کانال پر از آبه . چطور میتونم تعریف کنم که مثلا تا ارتفاع 0.5 متری آب باشه . پیشاپیش سپاسگذارم .
محمودپور
2012/5/14, 06:56 PM
سلام . من در آستانه ی تهیه ی پایان نامه کارشناسی ارشد هستم . میخام روی موضوعی توی فلوئنت کار کنم . پروژه کانال روباز . مشکل اینجاست که من پروژه رو طراحی و مش بندی و ران می کنم ولی همیشه تمام حجم کانال پر از آبه . چطور میتونم تعریف کنم که مثلا تا ارتفاع 0.5 متری آب باشه . پیشاپیش سپاسگذارم .
فکر نکنم بتونی! ولی اگر موفق شدی به من هم بگو.
petrodanesh@gmai
2012/5/18, 12:38 AM
با سلام
شما میبایست از مدل VOF در بخش مدلهای چندفازی استفاده کنید.
البته برای مدلسازی VOF نرم افزار ANSYS-CFX بر ANSYS-FLUENT ترجیح داده می شود.
از این آدرس میتونید مطالب مفیدی در مورد مدلسازی در فلوئنت پیدا کنید
http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ansys-fluent&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91
از این آدرس هم میتونید مطالب مفیدی در مورد مدلسازی در CFXپیدا کنید
http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=258:-cfd-ansys-cfx&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91
petrodanesh@gmai
2012/5/18, 12:39 AM
فکر نکنم بتونی! ولی اگر موفق شدی به من هم بگو.
http://www.petrodanesh.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=258:-cfd-ansys-cfx&catid=9:1389-08-25-20-09-46&Itemid=91