برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : وفقه های 21h , 10h ...؟
سلام.عضو جدید هستم.
لطفا اگر کسی اطلاعاتی راجع به (وقفه های 21h ,10h و معرفی توابع آنها) دارد در اختیار من بذاره.منون میشم.
مرسی.
Shateri
2007/3/25, 07:32 PM
سلام آنا.
من هم تازه عضو اين سايت شدم.
من دانشجوي كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر هستم. اگر دقيقا بگي كه از وقفه هاي 10 و 21 چي مي خواي مي تونم جواب بدم.
به اميد ديدار.
مي توني با من تماس بگيري 09171312194
سلام مهندس عزیز.مر30 از اینکه پاسخ منو دادید. من تحقیقی دارم دقیقا با این عنوان بررسی و معرفی توابع وقفه های ذکر شده.که اگر برای استاد نبرم من را حذف می کنه.اگه میشه تا 4شنبه پاسخ بدهید. یک دنیا ممنون.
در ضمن من یک برنامه باید به زبان اسمبلی بنویسم می تونید کمک کنید؟
(برنامه ای که نام و نام خانوادگی شما را در صفحه نمایش چاپ کند.با استفاده از masm.exe و link.exe
موفق باشید
آنا
سلام اقای shatery
خوبید؟ایمیل من بهتون رسید؟
زود جواب بدید لطفا...برنامه ی من را می تونید تا 5شنبه بنویسید؟...حذف می شم این درس اگر ننویسید:(
مر30
انا
salam
khanome anna(gh) age mabhase jadide peyda kardid on ro be maraze namayesh bezarid shayad baraye ma ham mofid bod ...tank you
سلام اقای مجید...مثل اینکه خیلی باهوشید که منو شناسایی کردید!!
من کتاب جعفر نژاد قمی را مطالعه کردم مطالب بدی نداره...
شما اون برنامه رو وشتید؟اگر نوشتید لطفا در تایپیک بذارید
مر30
مهدیار
2007/4/06, 09:21 PM
:gol: سلام
ببین اول اینکه منم عضو جدیدم ;)
بعدا اینکه وقفه ها ی10hو21hوقفه های ورودی وخروجی هستند که اگه بخواهی نمره بگیری باید این دو تا رو یاد بگیری و اول واخر برنامه های اسمبلی بنویسی
خلاصه سرت رو درد نیارم برو یه کتاب اسمبلی نوشته جعقر نژاد قمی بگیر بشین به جای پیام گذاشتن درس بخون:mad:
خداحافظ
sorooshe
2007/4/07, 08:48 AM
سلام آنا خانم
من پيشنهاد ميكنم از ترم بالايي هاي دانشگاهيت كمك بگير
اونها حتما پروژه هاي ترمهاي قبل ر ا دارند.:smile:
من هم توي پروژههام مي گردم و برات وقفه ورودي را پيدا مي كنم.
موفق باشي
:gol: سلام
ببین اول اینکه منم عضو جدیدم ;)
بعدا اینکه وقفه ها ی10hو21hوقفه های ورودی وخروجی هستند که اگه بخواهی نمره بگیری باید این دو تا رو یاد بگیری و اول واخر برنامه های اسمبلی بنویسی
خلاصه سرت رو درد نیارم برو یه کتاب اسمبلی نوشته جعقر نژاد قمی بگیر بشین به جای پیام گذاشتن درس بخون:mad:
خداحافظ
سلام اقای مهدیار
مر30 از راهنمایی مفیدتون...واقعا نمی دونستم باید درس بخونم !!!!
سلام مهندسین.
ممنون از همکاریتون!!!
پروژه ام رو تحویل استاد دادم (بعظا به لطف دوستان خوبم)