PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کنکور ارشد امسال

protux
2007/3/19, 01:48 AM
سلام بچه ها
من امسال کنکور دادم خیلی خونده بودم ها خیلی زیاد یعنی قبل از کنکور از رتبه زیر 15 مطمئن بودم ولی سر جلسه با دیدن سوالات احمقانه امسال کلی شکه شدم و فکر کنم خیلی خوب کنکور ندادم الان هم می بینم که کلید سوالات سازمان سنجش کلی ایراد داره و چیزایی رو که مطمئن هستم درست زدم غلط گرفته راستش خیلی استرس دارم چون خیلی خوندم و دیگه حوصله شرکت مجدد در کنکور رو ندارم شما نظرتون چیه سوالات امسال چطور بود؟ راستش من خودم رو برای هر جور سوالی آماده کرده بودم ولی سوالات امسال خصوصا ریاضیاش خیلی ناجور بودن...

پرشيا
2007/3/19, 07:43 AM
كنكور برق يا كامپيوتر؟

Ebrahim Shojaei
2007/3/19, 10:31 PM
اگه کنکور کامپیوتر مد نظرت است، لطفا بگو که چه مدت و چطوری برای کنکور بخوانیم. البته از خدا می خواهم که تو امسال قبول بشی.

protux
2007/3/20, 05:27 AM
من کنکور کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی شزکت کردم راستش من تقریبا هفت ماه درس خوندم و در مدت این هفت ماه کتاب های مرجع رو خوب خوندم در مورد کتاب های کمک اموزشی هم که بگم اصلا سراغ کتاب های راهیان ارشد نرید چون واقعا آشغال هستن کتاب های پوران پژوهش هم کپی کتاب های مقسمی هستن کتاب های مقسمی هم فقط سیستم عامل و ساختمان دادش به درد می خورن بقیش بازاریه و مطالب رو با عجله از توی یه جزوه در آورده و به درد کنکور نمی خوره .

پرشيا
2007/3/20, 11:17 AM
سلام بچه ها
من امسال کنکور دادم خیلی خونده بودم ها خیلی زیاد یعنی قبل از کنکور از رتبه زیر 15 مطمئن بودم ولی سر جلسه با دیدن سوالات احمقانه امسال کلی شکه شدم و فکر کنم خیلی خوب کنکور ندادم الان هم می بینم که کلید سوالات سازمان سنجش کلی ایراد داره و چیزایی رو که مطمئن هستم درست زدم غلط گرفته راستش خیلی استرس دارم چون خیلی خوندم و دیگه حوصله شرکت مجدد در کنکور رو ندارم شما نظرتون چیه سوالات امسال چطور بود؟ راستش من خودم رو برای هر جور سوالی آماده کرده بودم ولی سوالات امسال خصوصا ریاضیاش خیلی ناجور بودن...

من درك ميكنم. وقتي خوب ميخوني همه ازت انتظار دارن و اگه قبول نشي...

ولي اگه بتونيم واسه خودمون زندگي كنيم ديگه استرس ها خيلي كم ميشن. مدرك كه همه چيز نيست. خيلي از مهندسا بيشتر از دكترها حاليشونه.

بي خيال...!;)

Amehrpour
2007/4/26, 06:02 PM
سلام بچه ها

سلام
به نظر من سوالات کنکور خوب بودند ولی من وقت کم آوردم
اتفاقا ریاضی ها به جز آمار و ریاضی گسسته (سوال اشتباه) بسیار مناسب بودند.
مشترک ها هم ساختمان یک کم مشکل بود.
زبانش هم عالی بود.
تخصصی ها کامپایلر و طراحی زبانش مزخرف بود.

anyone2
2007/5/06, 09:22 PM
با سلام
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد (مهندسی کامپیوتر ، علوم کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات)

همان چیزی که منتظرش بودید:

تبادل جزوات دانشگاهی و تست
پرسش و پاسخ گروهی

رفع اشکال گروهی
اگر به دنبال موارد بالا هستیدو می خواهید چنین فعالیتی آغاز شود به وبلاگ تبادل اطلاعات داوطلبان کارشناسی ارشد مراجعه کنید و عضو گروه ما شوید همراه با ما در شروع این حرکت عظیم سهیم شوید
فقط کافی است به قسمت عضویت مراجه کنید و درجریان اطلاعاتی که در این وبلاگ رد و بدل می شود باشید.

.........> حتما ببينيد و نظر بدهيد.........>

در صورت تمایل به تبادل لینک با ما تماس بگیرید.

با تشکر!www.well-read.blogfa.com

anyone2
2007/5/06, 09:23 PM
با سلام
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد (مهندسی کامپیوتر ، علوم کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات)

همان چیزی که منتظرش بودید

:

تبادل جزوات دانشگاهی و تست
پرسش و پاسخ گروهی
رفع اشکال گروهی
اگر به دنبال موارد بالا هستیدو می خواهید چنین فعالیتی آغاز شود به وبلاگ تبادل اطلاعات داوطلبان کارشناسی ارشد مراجعه کنید و عضو گروه ما شوید همراه با ما در شروع این حرکت عظیم سهیم شوید
فقط کافی است به قسمت عضویت مراجه کنید و درجریان اطلاعاتی که در این وبلاگ رد و بدل می شود باشید.
.........> حتما ببينيد و نظر بدهيد

.........>

در صورت تمایل به تبادل لینک با ما تماس بگیرید

.

با تشکر

!www.well-read.blogfa.com

bm19140
2008/2/24, 11:31 AM
سلام
امیدوارم امسال قبول شوید. خواهشم از شما این است که منابعی که برای هوش مصنوعی مطالعه کردید لیست کنید . سپاسگزارم

سلام بچه ها

molood
2008/2/24, 07:07 PM
ولي به نظر من بد نبود من كه ازمايشي دادم ولي دوستام كه هوش بودنند ميگفتند عين كتاب بود (سوالات هوش) رياضيش هم خوب بور پارسال سختتر بود مثلا چي بود 3 تا سوال اول رياضي مهندسي
اميدوارم امسال قبول بشين از هر 5 نفر 3 تا قبول ميشن من دعا ميكنم شما هم توشون باشيد

amirreza_nl
2008/3/04, 06:26 PM
سلام
به نظر من سوالات کنکور خوب بودند ولی من وقت کم آوردم
اتفاقا ریاضی ها به جز آمار و ریاضی گسسته (سوال اشتباه) بسیار مناسب بودند.
مشترک ها هم ساختمان یک کم مشکل بود.
زبانش هم عالی بود.
تخصصی ها کامپایلر و طراحی زبانش مزخرف بود.
سلام
1. سوال گسسته غلط نداشت اگه داشت لطف کن بگو.
2. سوال طراحی زبانش فقط اگه پرت (به انگلیسی ) رو می خوندی هلو بود!
3. پاسخنامه ی سنجش غلط داره در تخصصی نرم افزار سوال 35 گزینه ی درست 3 که زده 1 و 36 2 می شه زده 4!
آخه احمق جون وقتی یک گره outdeg نداره چطور می تونه جزو مجموعه رئوس همبند قوی باشه!
4. سوال 51 (مشترک) هم کاملا غلط (اصلا سوال غلط) گزینه ای که هم زده تابلو ترین غلط رو زده!
منم امسال رفته بودم زیر 10 شم ! (پارسه هم دور بر 10 بودم (26 7 8 11 و آخری خراب) ) سوالا بشدت قبول دارم تستی نبود و فکر کردن می خواست و میشه گفت سخت بود!

amirreza_nl
2008/3/04, 09:38 PM
سلام
3. پاسخنامه ی سنجش غلط داره در تخصصی نرم افزار سوال 35 گزینه ی درست 3 که زده 1 و 36 2 می شه زده 4!
آخه احمق جون وقتی یک گره outdeg نداره چطور می تونه جزو مجموعه رئوس همبند قوی باشه!
4. سوال 51 (مشترک) هم کاملا غلط (اصلا سوال غلط) گزینه ای که هم زده تابلو ترین غلط رو زده!
منم امسال رفته بودم زیر 10 شم ! (پارسه هم دور بر 10 بودم (26 7 8 11 و آخری خراب) ) سوالا بشدت قبول دارم تستی نبود و فکر کردن می خواست و میشه گفت سخت بود!

اشتباه شد! مثله اینکه این پست برای کنکور 86 بود نه 87! دقت نکردم من برای 87 رو گفتم!

mohamadi_m
2008/3/11, 11:52 PM
سلام دوستای خوبم من دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم.ولی توی درس هوشم موندم تورو خدا بگید چی کارش کنم ؟؟؟؟؟ پروژه ، خود درس فاجعه است. ممنونم
مریم

jasi
2008/4/13, 11:50 AM
سلام
منم امسال كنكور دادم 6 ماه درس خوندم و واقعا مسلط بودم ولي، سوالات مشترك حال و هواش عوض شده بود ، بعد هم اين تعداد سوالا چرا عوض شده بود ، من با سوالاتي كه شما گفتين ايراد داره موافقم ، سوالات طراحي هم خيلي خوب بود كلا تخصصي نرم‌افزار خوب بود جز اون دو تا غلط كه اميدوارم اصلاح شه؟ يه سوال دارم شما از ظرفيتها خبر داري؟ بعد هم به نظر شما ممكنه ميانگين درصدا امسال عوض بشه؟ از كسي خبر دارين كه خوب داده باشه ، شما ميانگينت چنده؟ ببخشيد اين همه سوال كردم

سلام

kimiaagar
2008/6/04, 01:29 PM
با سلام و آرزوي سلامتي براي دوستان:smile:
ميخواستم از دوستي كه در قسمت شماره 10 نظرشونو گفته بودن ، خواهش كنم كتاب هوش مصنوعي كه دوستانشون خونده بودن رو معرفي كنن. اگه منبع خاص ديگه اي هم براي كنكور ميشناسن معرفي كنن.خيلي ممنون

kimiaagar
2008/6/04, 01:31 PM
با سلام و آرزوي سلامتي براي دوستان:smile:
ميخواستم از دوستي كه در قسمت شماره 10 نظرشونو گفته بودن ، خواهش كنم كتاب هوش مصنوعي كه دوستانشون خونده بودن رو معرفي كنن. اگه منبع خاص ديگه اي هم براي كنكور ميشناسن معرفي كنن.خيلي ممنون

Babak80
2008/6/04, 11:06 PM
دوستان کنکوری اگر ممکنه رتبه اشان را اعلام کنند:confused:

dadvand
2008/6/05, 11:45 PM
دوستان کنکوری اگر ممکنه رتبه اشان را اعلام کنند:confused:

من 150 نرم افزار - 125 الگوریتم و محاسبات