برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مراحل گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج
oxision
2009/8/01, 09:58 PM
سلام دوستان
شاید در باشگاه کسانی باشند که بخواهند برای ادامه تحصیل در هر مقطعی به خارج از کشور بروند. ولی مثل من مراحل کار رو نمی دانند.
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند خواهش می کنم اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار بدهند.
اطلاعاتی از قبیل انتخاب کشور ، دانشگاه ، گرفتن بورسیه ، پذیرش و .....
پیشاپیش از لطف دوستان تشکر می کنم.
farhad_mech
2009/8/01, 10:16 PM
سلام
من خیلی وقته که میام تو iran-eng(به تعداد پستام نگاه نکن ولی از خیلی قدیمیام)به نظر من و با دیدی که از این چند سال از سایت دارم برای بحث در مورد تحصیل در خارج این جا اصلا مناسب نیست!(یعنی تعداد آدمایی که بتونن اینجا بهت راهنمایی خوب کنن کمه)
بهترین و فعالترین سایت در این مورد سایت applyabroad.org هست به خصوص فرومش امیدوارم بتونی اطلاعات خوبی ازشون کسب کنی.
موفق باشید.
Mehran Aalto
2009/8/01, 10:18 PM
سلام من هم می خوام برا ارشد برم که برم .
البته تازه رفتم سراغش و اطلاعاتم کمه ولی باتوجه به اطلاعاتی که تا حالا جمع کردم میخوام برم مالزی . شما بستگی داره کجا میخواین برین . کجا میخواین برین ؟
مثلا اکثر دانشگاههای مالزی مدرک آیلتس میخوان با نمره حداقل 6 .
بعد یه رزومه کامل تحصیلی شغلی هم میخوان .
و خیلی چیزای دیگه .
oxision
2009/8/01, 10:43 PM
سلام
من خیلی وقته که میام تو iran-eng(به تعداد پستام نگاه نکن ولی از خیلی قدیمیام)به نظر من و با دیدی که از این چند سال از سایت دارم برای بحث در مورد تحصیل در خارج این جا اصلا مناسب نیست!(یعنی تعداد آدمایی که بتونن اینجا بهت راهنمایی خوب کنن کمه)
بهترین و فعالترین سایت در این مورد سایت applyabroad.org هست به خصوص فرومش امیدوارم بتونی اطلاعات خوبی ازشون کسب کنی.
موفق باشید.
ممنون از راهنمائیتون:gol::gol::gol:
Excalibur
2009/8/01, 10:46 PM
خب با اینکه من مو به مو نمیدونم اما اون چیزایی که خودم پرسیدم و مستقیما از کسایی که پذیرش گرفتن جواب گرفتم رو میدونم رو میگم
oxision
2009/8/01, 10:47 PM
سلام من هم می خوام برا ارشد برم که برم .
البته تازه رفتم سراغش و اطلاعاتم کمه ولی باتوجه به اطلاعاتی که تا حالا جمع کردم میخوام برم مالزی . شما بستگی داره کجا میخواین برین . کجا میخواین برین ؟
مثلا اکثر دانشگاههای مالزی مدرک آیلتس میخوان با نمره حداقل 6 .
بعد یه رزومه کامل تحصیلی شغلی هم میخوان .
و خیلی چیزای دیگه .
دوست دارم جایی برم که برای بعد هم برنامه ریزی کنم.
مالزی به نظر من ای زندگی نیست. برای تحصیل خوبه ولی برای زندگی من دوست ندارم.
اولویت اولم کانادا بود که با توجه به آب و هوا منصرف شدم
اولویت دوم استرالیا هست.
زبان باید IELS 6 به بالا داشته باشیم و علاوه بر بقیه موارد
مشکل من رشته و نحوه گرفتن بورس هست.
Excalibur
2009/8/01, 10:51 PM
1-انتخاب کشور با توجه به چندتا مورده...کدوم کشورها در زمینه ی رشته شما حرفی واسه گفتن دارن و در زمینه ی پذیرش دانشجو چطوری ان؟! شرایط زندگی چطوریه؟؟
بعضی کشورها(یا اینجوری شاید بهتر باشه...دانشگاههای درست درمون بعضی کشورها کلا" تو کار بورس نیستن و پولیه...بعضی جاها هزینه ی تحصیل رایگانه و فقط خرج زندگی رو داری و بعضی جاها هم میتونی بخش یا شاید کل هزینه زندگی دانشجوییت رو بهت بدن)
Excalibur
2009/8/01, 10:57 PM
2- انتخاب دانشگاه ها. باید اینو گفت که این توقع رو نداشته باشید که واسه یه دانشگاه مدارکت رو بفرسی و سریعاً اونو قبولت کنن حداقل واسه 4-5 تا باید بفرستیم..اما انتخاب دانشگاه باید بر اساس چند مورد باشه اول سیاست آموزشی دانشگاه یعنی دانشگاه چه شرایط درسی ازت میخواد مثلاً معدل 15 به بالا یه معدل 60 واحد آخر 15 به بالا یه معدل 13 به بالا یا هرچی...دوم شرایط لازم یعنی از لحاظ زبان باید چه مدرکی رو در چه حدی داشته باشی (تافل یا...) برای بعضی دانشگاها(مخصوصا آمریکا) جی آر یی هم لازمه(یه آزمونه خاص خیلی نترسین سخت نیس زیاد لااقل واسه ما ایرانی ها)یا جی مت واسه بعضی رشته های دیگه و...
oxision
2009/8/01, 10:59 PM
Excalibur عزیز ، من برای phd می خوام برم
Excalibur
2009/8/01, 11:05 PM
3-شرایط مالی و کمک مالی دانشگاهه که خب هزینه ی تحصیلش باید چقدر بدین توی سایت هر دانشگاه هزینه ها (FEE) و کمک هزینه دانشجویی(اسکولارشیپ) نوشته شده و هزینه های زندگی هم برآورد شده..
باید ببینید به صرفه هست...
آخ این فراموش نشه یه جایی مث امریکا اجازه ی خروج از کشورشونو تا قبل از اتمام درست نمیدن...
واسه ویزا هم یه کوچولو(نترسین)مشکل هست اما دانشجوییم یه کم راحت تره
Excalibur
2009/8/01, 11:17 PM
Excalibur عزیز ، من برای phd می خوام برم
خب واسه phd یه کم اوضاع بهتر از فوق لیسانس هستش...
ببینین اینا که گفتم بخشی از حرفام بود اما حرفهامو کوتاه میکنم...
شما بعد از انتخاب دانشگاههای مورد نظرتون و پر کردن فرم apply اون دانشگاه این موارد را واسشون بفرستین:
مدارک آموزشی لازم(ریز نمرات)
مدرک تافل یا مشابه اش
رزومه و شرح فعالیت ها( اگه paper داده باشین خیلی واسشون مهمه...تسلط به نرم افزارها خودش واستون امتیاز محسوب میشه خلاصه هرکار کردین!!!)اونا میگن شما رو میخوان یا نه
وقتی پذیرش شدین با یه استادای اونجا باید تماس داشته باشین(مثلاً ایمیل...خدا رو شکر اونها مث اینجا نیسن به ایمیلها جواب میدن) بعدش شرایطتونو میگین و میخواین با اون استاد کار کنین و در ازاش اون به شما اسکلارشیپ بده اونم اگه شما به دردش بخورین این کارو میکنه...
اینم بگم اگه دانشگاهه بخواد شما رو استاده هم حتما میخواد...
میخواین من با یه استادی از دانشگاههای کانادا سئوال و جواب کردم جوای ایمیلشو واستون بفرستم یا بذارم رو سایت؟
oxision
2009/8/01, 11:20 PM
خب واسه phd یه کم اوضاع بهتر از فوق لیسانس هستش...
ببینین اینا که گفتم بخشی از حرفام بود اما حرفهامو کوتاه میکنم...
شما بعد از انتخاب دانشگاههای مورد نظرتون و پر کردن فرم apply اون دانشگاه این موارد را واسشون بفرستین:
مدارک آموزشی لازم(ریز نمرات)
مدرک تافل یا مشابه اش
رزومه و شرح فعالیت ها( اگه paper داده باشین خیلی واسشون مهمه...تسلط به نرم افزارها خودش واستون امتیاز محسوب میشه خلاصه هرکار کردین!!!)اونا میگن شما رو میخوان یا نه
وقتی پذیرش شدین با یه استادای اونجا باید تماس داشته باشین(مثلاً ایمیل...خدا رو شکر اونها مث اینجا نیسن به ایمیلها جواب میدن) بعدش شرایطتونو میگین و میخواین با اون استاد کار کنین و در ازاش اون به شما اسکلارشیپ بده اونم اگه شما به دردش بخورین این کارو میکنه...
اینم بگم اگه دانشگاهه بخواد شما رو استاده هم حتما میخواد...
میخواین من با یه استادی از دانشگاههای کانادا سئوال و جواب کردم جوای ایمیلشو واستون بفرستم یا بذارم رو سایت؟
واقعا لطف می کنین.
اگر براتون ممکنه رو سایت بزارین تا بقیه دوستان هم استفاده کنند وگرنه ایمیل بدم
Excalibur
2009/8/01, 11:29 PM
بله چشم...میذارم رو سایت اما چند مورد توضیح بدم این استادی که من بهشون ایمیل زدم آقای مهران پولادی هستن استاد دانشگاه calgary کانادا...که خودشون توی دانشگاه alberta کانادا درس خوندن... و من چون رشته ام مهندسی شیمی هستش شاید یه جاهایی اسم رشته اومده باشه...به هر حال اصل کار و رویه همینه:
Excalibur
2009/8/01, 11:31 PM
Dear Hamed:
This information is intended to describe the admission process the way I
see it.
Admission at our department has two steps in series.
Admission regulations by the University (Faculty of Graduate Studies):
Here you need to satisfy a series of requirements. The key items are:
(a) A minimum GPA during the last two years of your B.Sc. program. This
minimum GPA is currently 15/20. If you have M.Sc. degree, there is some
flexibility on this. (Note that for final letter of admission to be given
the University requires the transcripts to be sent by the Iranian
University. You could not bring them along.)
(b) Satisfying English requirement, which is proved by obtaining a minimum
TOEFL score or obtaining 7.0 in IELTS exam, which is being held in Iran.
(c) Completing the application package, which includes three
recommendation letters. These need to be filled in the designated forms
included in the application package. Note that as a practice, the faculty
of graduate studies confirms the authenticity of the letters with the
people who have written and signed the letters.
To do this first step, you could fill your application on-line by visiting
https://gradapplication.ucalgary.ca (https://gradapplication.ucalgary.ca/) or you could download the application
and fill the hard copy using
http://www.grad.ucalgary.ca/fac/forms/application_sm.doc which gives you
the full application package. The first site has also some information
about the application process, etc.
Only after this first step is completed, you will be considered by the
department (step 2). In this step, the professors who have a position
open go through the completed applications, and choose their desired
students.
Most of the financial support of the student comes from the professors;
therefore it is a professor who asks for the admission to be given. (Your
being selected would depend on the individual professor, but factors that
count are your research background, your marks, your recommendation
letter, your English score, and whether or not the professor knows you.)
To increase your chances for selection in the second step, you could
contact the professors, ideally those that have an interest in the area
that you have focused on. The best time is possibly after you have
completed the initial stages of your application and possibly right before
your application is complete. Make sure that you present your BARG-E
BARANDEH right in the e-mail that you send to the profs. BARG-e BARANDEH
is what distinguishes you from others. Your GPA, your ranking, number of
publications, any major distinctions, something that would encourage the
prof to open the attachments (which should include enough details for easy
access). To become familiar with the profs in our department you could
visit: http://www.ucalgary.ca/ench/node/52 My website is:
http://www.ucalgary.ca/ench/MehranPooladi-Darvish
A couple of other important points:
Each professor has an average of about two positions per year. Therefore
the competition is quite hard. You either need to impress the prof
somehow, and/or apply to many schools. And secondly, allow at least 8 to
12 months for the process from your first correspondences to when you
could start at your desired department. It takes time.
A note for Ph.D. applicants: Our department does not give admission for
Ph.D. directly (unless you have M.Sc. from a University in the North
America.) The admission will be given for M.Sc. with possibility of
transfer to Ph.D. after one-year upon satisfactory performance in the
course and research work.
If you have any other questions, please refer to
http://www.eng.ucalgary.ca/Chemical/Chem_gradstud_files/FAQ.pdf where many
of these questions maybe answered. Ms. Andrea Cortes acortes@ucalgary.ca (http://aa.mc630.mail.yahoo.com/mc/compose?to=acortes@ucalgary.ca)
is the designated person in the department for the admission process. If
you have any further questions, please contact her.
I hope this has helped.
Movafagh baashid.
Mehran
Excalibur
2009/8/01, 11:34 PM
شرمنده علامت های . و : و سایر علامتها جای خودشون نیستن...اینم مشکل باشگاه ماست یا شایدم من بلد نبودم درستش کنم...نشد خلاصه
oxision
2009/8/02, 01:34 PM
بازم ممنون
واقعا لطف کردی
iranian1
2009/8/02, 02:11 PM
applyabroad.org
بهترین فروم برای این بحث است
Excalibur
2009/8/03, 09:25 PM
بازم ممنون
واقعا لطف کردی
خواهش میکنم انجام وظیفه بوده
Excalibur
2009/8/03, 09:26 PM
applyabroad.org
بهترین فروم برای این بحث است
ممنون عزیزم...یه سر میزنم حتماً...
فرشید_civil
2009/8/03, 09:42 PM
www.paziresh.info
R@mtin.eng
2009/8/03, 09:56 PM
www.paziresh.info
سایت پذیرش (http://www.paziresh.info/) همونطور که فرشید عزیز لینکشو دادن درباره ویزاهای دانشجویی و دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی جهان تقریبا سایت کاملیه فکر کنم بتونه همه ابهاماتتون رو حل کنه;)
Excalibur
2009/8/03, 10:53 PM
از بچه هایی که سایتها رو معرفی کردن ممنونم...من بهشون سر زدم و یه خلاصه از روندایی که با سرچ کردن و تطابق با اونچه تو این سایتها بوده میذارم امیدوارم به دردتون بخوره
Excalibur
2009/8/03, 11:08 PM
برای گرفتن پذیرش باید موارد زیر رو در نظر گرفت:
1-مدارک لازم:
مدرک دانشگاهی
ریز نمرات دانشگاهی
مدرک بین المللی زبان انگیسی(TOFEL or IELTS)
رزومه(توجه کنید برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در دوره دکترا را دارن مقاله علمی خیلی مهمه که داشته باشن و تو رزومه ذکر کنن...واسه لیسانسه ها هم مفیده)
توصیه نامه از اساتید(بعضی دانشگاهها لازم دارن)
بعضی ها جاها لازمه علاوه بر موارد فوق یه برگه شامل هدف گذاری های شخصیتون بفرستین
2-اقدام به ارسال مدارک در زمان مناسب(بسته به مهلتی که دانشگاه به شما میده) برای دانشگاه مورد انتخاب شما(که باید ببینین دانشگاه چه جوریه رتبه و ایناش و دانشگاهی رو انتخاب کنین که احتمال پذیرشش بالاتر باشه)
3-تماس با اساتید: چون اونجا استادا هستن که به دانشجوها پول میدن در نتیجه باید نظر یه استادی رو جلب کنی...زمینه های فعالیت استادا رو میخونی و از اونی که خوشت اومد میری دنبال کاراش...باید به استاده نشون بدی به دردش میخوری
ترجمه مدارک و ارسال مدارک و پرداخت هزینه ها هم جزء مراحل هستن
در پستهای بعدی این مراحل را تک تک باز میکنم
Excalibur
2009/8/03, 11:10 PM
رزومه:
یک رزومه خوب ممکن است به راحتی بتواند نظر یک استاد را جلب و راه را برای ادامه تحصیل شما باز کند. حتما برای نوشتن رزومه به چند مورد از رزومه های قبلی دوستان موفق خود نگاه کنید. رزومه باید شامل بخش های زیر باشد:
اطلاعات فردی
شامل اسم، آدرس، شماره تلفن، ایمیل، آدرس وب سایت (اختیاری). گذاشتن عکس در رزومه به هیچ عنوان توصیه نمیشود و کاری غیرحرفهای تلقی میشود.
بخش تحصیلی
در این بخش دانشگاه و مدرکی که از دانشگاه با سال و کلیه اطلاعات به همراه معدل باید ذکر شود.
علاقه های علمی
این بخش نیز مهم است سعی کنید خیلی جزئی و خیلی کلی ننویسید. دانشجویان لیسانس سعی می کنند این بخش را با توجه به علاقه اساتید مختلف تغییر دهند. مثلا ترتیب آنها را جابه جا می نمایند.
مقالات علمی
اگر مقاله ای علمی در مجله چاپ یا حتی ثبت نام نموده اید بنویسید. در این بخش به هیچ وجه مبالغه نکنید.
سوابق کاری
در این بخش نیز سوابق کاری خود را بیاورید.
پروژه های علمی
در این بخش کلیه کارهای خوبی که در دوره کارشناسی، ارشد انجام داده اید، بیاورید. این بخش برای دانشجویان لیسانس که مقالات عملی ندارند بسیار مهم می باشد. سعی کنید که به صورت خلاصه کارهایی را که انجام داده اید یا در حال انجام آن می باشید یا حداقل توان انجام آنرا دارید بیاورید.
زبان
نمرات امتحانات بین المللی زبان را بیاورید. اگر در زبانهای دیگر نیز تبحر دارید در اینجا بیاورید.
مهارت های کامپیوتری
در این بخش نیز سعی کنید مبالغه ننمایید و فقط نرم افزارهایی که مسلط هستید بیاورید و اگر با نرم افزاری آشنا هستید نیز حتما آشنایی با آن ذکر شود.
سرگرمی (اختیاری)
هر سرگرمی که دارید بیاورید، اهمیتی ندارد که در چه زمینه ای باشد.
نام سه نفر از اساتیدی که شما را تایید می نمایند و یا به شما توصیه نامه می دهند (اختیاری)
حتما آدرس ایمیل را بنویسید تلفن و آدرس و مرتبه دانشگاهی نیز بد نیست.
سعی کنید که رزومهی شما بیشتر از دو صفحه نباشد. در صورتی که حجم اطلاعاتی که در رزومه شما قرار دارد بیش از دو صفحه است، سعی کنید آنها را خلاصه نمایید و بعضی از اطلاعات غیرضروری را حذف کنید.
Excalibur
2009/8/03, 11:17 PM
مقالات علمی:
مقالات علمی نشاندهندهی علاقهی دانشجو به انجام کار تحقیقاتی و میزان جدیت وی در انجام آن میباشد. به تجربه ثابت شده است که دانشجویانی که دارای مقالات علمی هستند، شانس بالاتری برای دریافت پذیرش در مقاطع بالای تحصیلی به ویژه در مقطع دکترا دارند. به همین دلیل داشتن مقالهی علمی هم به دانشجویان کارشناسی و هم به دانشجویان کارشناسی ارشد توصیه میشود، اما دانشگاهها از دانشجویان کارشناسی ارشد انتظار بیشتری برای داشتن مقاله دارند. به همین دلیل چنانچه دانشجوی کارشناسی ارشد هستید و قصد ادامهی تحصیل در مقطع دکترا را دارید، در چاپ مقالات علمی کوشش جدی نمایید.
مقالات علمی معمولا در کنفرانسها و ژورنالها چاپ میشوند. از نظر اعتبار تمام کنفرانسها و ژورنالها یکسان نیستند و کیفیت مقالاتی که در آنها چاپ میشود بسیار متفاوت است. توجه داشته باشید که وقتی برای ادامهی تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور اقدام میکنید، کسی معمولا مقالات شما را نخواهد خواند، بلکه تعداد مقالات شما و اعتبار جایی که مقالات شما در آن چاپ شده است، معیار ارزشیابی خواهد بود. بنابراین سعی کنید که مقالات خود را به کنفرانسها و ژورنالهایی که از نظر کیفی در سطح بالاتری قرار دارند ارسال نمایید.
در دوره کارشناسی نوشتن مقاله برای دانشجویان ضروری نیست اما داشتن آن خیلی مفید است.
Excalibur
2009/8/03, 11:18 PM
توصیه نامه از اساتید:
توصیهنامه (Recommendation Letter) نامهای است که شخصی برای دیگری مینویسد و نظرش را در مورد عملکرد وی بیان میکند. توصیهنامههایی که برای گرفتن پذیرش از دانشگاهها لازم است، معمولا از طرف استاد برای دانشجویان نوشته میشود. گرفتن توصیه نامه از سختترین کارهای شما در هنگام گردآوری مدارک میباشد! بسیاری از دانشگاهها (و نه همه آنها) فرمهای خاصی دارند که باید به همراه توصیهنامه ارسال شود. شما باید این فرم را از وبسایت دانشگاهی که می خواهید مدارک را برایش بفرستید پیدا کنید و به تعداد حداقل سه نفر (بعضی از دانشگاهها دو نفر) از استادان بدهید تا پر نمایند. برخی از دانشگاه ها که تعداد آنها کم هم نیست دارای فرمهای توصیه نامه آنلاین میباشند که با وارد کردن ایمیل اساتید به صورت خودکار لینک مربوطه برای استادان فرستاده میشود تا پر کنند. این کار زیاد توصیه نمیشود. چرا که استاد ممکن است بی دقتی نماید یا فراموش کند و مشکل ساز شود. به خصوص اینکه استادان نیز زیاد تمایلی به انجام این کار ندارند.
برخی از استاتید از دانشجویان می خواهند که این کار را خود انجام دهند. دقت کنید که این کار محرمانه است و این نامه ها برای هر استاد باید در یک پاکت خاص قرار گرفته و روی آن نیز توسط استاد امضاء شود. شما میتوانید برای منظم بودن کار از قبل اسم و آدرس استاد و دفتر مربوط به پذیرش دانشگاه مقصد را روی پاکت تایپ نمایید (به جز برخی دانشگاه ها که برای این کار پاکت و فرم مخصوص دارند) و بعد به استاد بدهید. سعی کنید از استاد خواهش کنید تا بخشهایی را که در رزومه چیزی برای اثبات ندارید (مانند حل تمرین بودن، فعالیت های شما در شرکت خاص یا در دانشگاه در انجمن علمی خاص) در توصیه نامه بیاورد.
Excalibur
2009/8/03, 11:21 PM
Statement of purpose
یکی از بخش های مهم مدارک شما همین نامه است. SoP در اکثر دانشگاهها باید در مدارک شما باشد. یک نکته ساده در این نامه نهفته است و آن اینکه شما و فقط خود شما باید نظرات خود را در این نامه بنویسید. یعنی از نامههای دیگران کپی نکنید به این امید که فلانی شاگرد اول دانشگاه X است و حتما اهداف او آسمانی است. سعی کنید جملههای تکراری ننویسید. این کاری است که اکثریت در این روند انجام میدهند و اساتید آن طرف نیز این نامههای تکراری را زیاد دیدهاند. خوب نوشتن این نامه ممکن است شما را از خطر رد شدن نجات دهد. هیچ قالب خاصی برای این نامه پیشنهاد نمیشود چرا که دوستان خلاق میتوانند با شکستن قالبهای قبلی این نامه مطالب بهتری در این نامه بنویسند. در فروم و در آدرس زیر میتوانید نمونههای این نامه را بیابید. با مطالعه این نمونه ها می توانید بفهمید که ساختار این نامه ها چگونه است ولی هیچ دلیلی ندارد که شما نیز حتما در همان ابعاد و همان تعداد کلمات و همان جملات بنویسید.
البته یک فرمت رایج و معتبر وجود دارد که کاملاً منطقی بنظر میرسد. بدین ترتیب که SoP در سه بخش نوشته میشود (یعنی حداقل سه پاراگراف): بخش اول معرفی خودتان شامل یک تاریخچه از زندگی و تحصیلتان و همینطور سوابق دانشگاهی قابل ذکر، بخش دوم نگاه به آینده و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت زندگی که قرار است با تحصیل به این اهداف برسید، و بخش آخر مقایسه اهدافتان با دانشگاه مورد نظر و ذکر دلایل انتخاب این دانشگاه.
سعی کنید SoP شما طول منطقی داشته باشد. یادتان باشد، تنها مرجع مقایسه SoP شما، منطق است نه نامه دیگران. شما ممکن است SoP خود را کوتاه یا بسیار طولانی بنویسید، ولی خودتان را جای دانشگاه بگذارید که قرار است یک نامه طولانی را بخواند! بنابراین سعی کنید. "به اندازه" بنویسید. یک SoP مناسب حدود ۱۰۰۰ کلمه است، ولی باز هم بستگی به نظر و روش خودتان دارد. بعضی از دانشگاهها به طور واضح حداکثر طول SoP را مشخص میکنند و طبیعتا نباید بیش از این حد بنویسید.
Excalibur
2009/8/03, 11:23 PM
زمان مناسب برای شروع:
چنانچه شما قصد دارید که در پاییز سال آینده تحصیلات خود را در خارج از کشور آغاز کنید، معمولا لازم است که مدارک مورد نیاز را تا قبل از پایان سال جاری میلادی تکمیل نموده باشید. به عنوان مثال چنانچه شما قصد دارید که در پاییز سال ۲۰۰۹ میلادی تحصیلات خود را شروع نمایید، باید مدارک مورد نیاز را تا قبل از پایان سال ۲۰۰۸ آماده کرده باشید.
از آنجا که نتایج امتحانات زبان و همچنین جی آر ایی بلافاصله پس از امتحان آماده نخواهد شد و معمولا چند هفته پس از امتحان قابل ارسال به دانشگاهها میباشد، اکیداً توصیه میشود که تا قبل از پایان آبان ماه سال جاری این امتحانات را بگذرانید. ضرب الاجل دانشگاههای مختلف برای ارسال مدارک متفاوت است، اما اغلب دانشگاههای کانادا و آمریکا از شما میخواهند که مدارک را بین ۶ تا ۹ ماه قبل از شروع ترم برای آنها ارسال نمایید. به عنوان مثال ضرب الاجل اغلب دانشگاههای آمریکا برای شروع تحصیل در پاییز سال ۲۰۰۹ میلادی، ماه دسامبر سال ۲۰۰۸ یا ژانویه سال ۲۰۰۹ میباشد.
بسیاری از دانشجویان در زمان ارسال مدارک همچنان مشغول تحصیل هستند و هنوز فارغالتحصیل نشدهاند. تقریبا تمام دانشگاهها به شما این امکان را میدهند که در زمان شروع تحصیل (نه در زمان ارسال مدارک) یا حتی بعد از شروع تحصیل، مدرک فارغالتحصیلی از مقطع قبلی را ارائه نمایید. در نتیجه در زمان ارسال مدارک لازم نیست که حتما فارغالتحصیل شده باشید، و میتوانید در سال آخرِ تحصیل مدارک خود را ارسال نمایید. بدیهی است که قبل از شروع تحصیل در خارج از کشور باید از دانشگاهِ فعلی فارغالتحصیل شوید.
Excalibur
2009/8/03, 11:25 PM
تماس با اساتید:
تماس گرفتن با اساتید تاثیر بسزایی در بالابردن شانس شما در گرفتن پذیرش و ساپورت مالی دارد. برای تماس گرفتن با استادها به وبسایتهایشان مراجعه کنید. اگر زمینه کاری استاد مورد علاقهی شماست میتوانید به استاد ایمیل بزنید. شانس گرفتن پذیرش معمولا وقتی بیشتر میشود که شما تجربهی انجام پروژهای مرتبط با زمینه کاری استاد را داشته باشید و صرف علاقمندی به پروژه همیشه کافی نیست. اگر دوستانی در دانشگاه مقصد دارید حتما با دوستانتان تماس بگیرید و بپرسید که کدام یک از اساتید fund دارند. طبیعی است که اساتیدی که fund ندارند حتی اگر هم از کار شما خوششان بیاید معمولا نمیتوانند شما را از نظر مالی ساپورت کنند و به شما RA بدهند.
در ایمیلهایی که به استادها میزنید، حتما از تجربیات کاری مرتبط خودتان بنویسید. ضمن این که اگر پذیرش گرفتهاید حتما این موضوع را در ایمیل قید کنید. توصیه میشود که اگر وقت دارید نگاهی به مقالات اخیر استاد هم بیاندازید و در ایمیل بگوید که با چه قسمتهایی از کار آشنا هستید. شانس گرفتن پذیرش شما بالاتر خواهد رفت در صورتی که ایدهای برای ادامه کار یا بهبود آن داشته باشید، یا حتی اگر یک سوال خوب در مورد کار بپرسید. ولی در زمینه سوال کردن زیادهروی نکنید و سوالهای متداول نپرسید. در غیر این صورت استاد ترجیح میدهد که اصلا جواب شما را ندهد. حتما رزومه تان را هم به ایمیل پیوست کنید.
چند نکتهی مهم:
استادها در فصل پذیرش حدود روزی ۲۰ الی ۳۰ ایمیل از دانشجوها دریافت میکنند. در نتیجه حتی استادهایی که به دنبال دانشجو هستند ترجیح میدهند بیشتر از یک دقیقه برای خواندن ایمیل شما وقت نگذارند. در نتیجه ایمیل را طوری بنویسید که استاد بتواند در کوتاهترین زمان ممکن با تجربیات شما آشنا بشود. این موضوع در مورد رزومه هم صادق است. بنابراین مطالب غیرضروری و نه چندان مرتبط را از رزومه ای که برای استادها میفرستید حذف نمایید و سعی کنید رزومه را تا آنجا که ممکن است خلاصه کنید تا بیشتر کارهای مرتبط با کار استاد و همچنین موفقیتهای مهم شما را شامل شود.
به استادهایی که زمینه کاریشان هیچ ربطی به هم ندارد ایمیل نزنید! به عبارت دیگر سعی کنید که واقعا به کسانی که به کارشان علاقمندید ایمیل بزنید. استادهای یک دانشکده با هم ارتباط دارند و ممکن است متوجه بشوند که شما به همه ایمیل زدهاید و فقط هدفتان این است که به هر قیمتی که شده است پذیرش بگیرید.
ترجیحا در subject ایمیل به طور صریح به موضوع کاری استاد اشاره کنید و تنها به گفتن این که به زمینه کاری استاد علاقمندید اکتفا نکنید. برای مثال فرض کنید که استاد مورد نظر در زمینه Virtual Machine کار میکند:
Interested in doing research on Virtual Machines میتواند subject خوبی باشد. در حالی که Interested in your field of research یا عناوین کلیای مثل این، مناسب نیست.
برای نوشتن ایمیل، از ساختارهای نگارش نامه رسمی استفاده کنید که شامل چهار بخش است: ۱. معرفی خود ۲. بیان علاقمندی و تجربیات ۳. بیان درخواست خود از استاد ۴. تشکر
زمان مناسب برای مکاتبه
در مورد بهترین زمان مکاتبه با اساتید بسیار سخت میتوان اظهار نظر کرد و نظرات متفاوتی در پاسخ به این سوال وجود دارد. بیشتر دانشجویانی که مسیر گرفتن پذیرش را طی کردهاند معتقدند که برای گرفتن پذیرش در ترم پاییز سال آینده میتوانید از اواخر شهریور سال جاری مکاتبه با اساتید را آغاز کنید.اگر بتوانید زودتر در امتحان تافل و جی آر ایی شرکت نمایید، می توانید شانس خود را در اینکه استاد ایمیل شما را باز کند بالا برید، چرا که ترافیک این ایمیل ها در مهر و آبان زیاد می شود. برای ترم ژانویه شانس باز کردن ایمیلها بیشتر است. اما تجربیات متفاوت زیادی در این زمینه وجود دارد. آنچه که مسلم است، این است که برای گرفتن پذیرش، تماس با اساتید بسیار مهم است و شما هر زمان که با آنها تماس بگیرید شانس خود را در گرفتن پذیرش بالا خواهید برد.
Excalibur
2009/8/03, 11:30 PM
ترجمه مدارک
برای ترجمه مدارک باید به دارالترجمه رسمی مورد تایید دادگستری مراجعه کرد. البته توصیه میشود حتما قبل از دریافت ترجمه نهایی، آن را به دقت بررسی کنید چون احتمال اشتباه در ترجمه وجود دارد.
ارسال مدارک:
شما باید مدارک خود را که برای هر دانشگاه متفاوت می باشند قبل از ضرب الاجل تعیین شده دانشگاه در داخل پاکت گذاشته و برای آدرسی که در سایت دانشگاه نوشته شده پست کنید. از آنجاییکه معمولا دوستان زمان کافی برای این کار ندارند مجبور هستند که از پست های بین المللی، مانند DHL و TNT استفاده نمایند. این پستها در مدت زمان کمتر از یک هفته - بین 4 تا 6 در تبلیغات آنها هست ولی گاهی اوقات به 11 روز هم کشیده - مدارک شما را به مقصد میرسانند.در اکثر موارد رسیدن بسته به آمریکا به دلیل معطل شدن بسته در مرحله clearance بیشتر طول میکشد ولی دوستانی که از شرکت TNT استفاده کرده اند بسته های آنها ظرف مدت 3 روز به مقصد رسیده (به دلیل اینکه آدرس مقصد دانشگاه بوده و گویا به همین دلیل مرحله clearance بسیار کوتاه تر میشود). در نوشتن آدرس برای این پست ها زمانی که از آدرس دارای P.O.BOX استفاده می کنید پست شما به مشکل بر می خورد بس حتما آدرسی را بنویسید که P.O.BOX نداشته باشد. در مواردی مثل سوئد به خود دانشگاه DHL ندارد و در آنجا تحویل نزدکترین مرکز DHL به دانشگاه می شود و از آنجا با یک پست معمولی می رسد دانشگاهها برای فرستادن مدارک معمولا ضرب الاجل (deadline) تعیین می نمایند. حتما شما باید فرم تقاضانامه (Application) خود را که معمولا به صورت آن-لاین در سایت دانشگاه قابل پر کردن است قبل از ضربالاجل پر نمایید. توجه کنید که این فرمها را با دقت پر کنید. کسانی که مایلند توصیه نامههای آنها به صورت آن-لاین توسط اساتید تکمیل گردد دقت کنند که ایمیل و مشخصات استاد را به دقت در بخش مربوطه وارد نمایند. کسانیکه یک استاد داور در خارج از کشور دارند بهتر است که برای استاد خود از فرم توصیه نامه آن-لاین استفاده کنند. البته این کار را برای دوستانی که خارج از کشور هستند و میخواهند اساتید داخلی فرم آن-لاین را تکمیل نمایند توصیه نمیشود.
دوستان عزیز ضرب الاجل دانشگاههای گوناگون دنیا در وبسایتهایشان مشخص شده است. پس سعی کنید تا مدارک خود را با فاصله زمانی مطمئن قبل از ضرب الجل آماده کنید. در صورتی که هزینه ارسال مدارک برای شما زیاد است، میتوانید مدارک خود را با پست اکسپرس دوطرفه ایران ارسال کنید. شما با حدود کمتر از ۸۰۰۰ تومان میتوانید مدارک خود را به هر کشوری که می خواهید بفرستید و تا کمتر از ۱۲ روز نیز مدارک در اختیار آنها میباشد. البته اطمینان این پست با پستهای بین المللی که شما میتوانید هر لحظه مکان مرسوله خود را در اینترنت چک کنید و باید حدود سیهزار تومان نیز بپردازید فرق می کند، اما بسیاری از دوستان مدارک خود را با این پست بدون مشکل ارسال کردهاند. مشکل ایران و آمریکا تاثیر زیادی در پست ندارد و اگر بسته شما سالم از ایران خارج شود مطمئن باشید که بعد از آن به سلامت به آمریکا یا هر کشور دیگری می رسد. البته بعضا دیده میشود که خود ماموران پست ایران نیز شما را به پست کردن با پستهای بین المللی تشویق میکنند و شما را می ترساند که ممکن است بسته شما با پستهای داخلی نرسد که این نیز در نوع خود جالب است. ناگفته نماند که خیلی از دوستان اصلا پست ایران را توصیه نمی نمایند.خیلی از دوستان هم ترجیح میدهند به صورت شریکی بسته هایشان را با هم، و از طریق پستهای DHL یا TNT ارسال کنند تا هم سریعتر به مقصد برسد و هم هزینه ارسال بین آنها تقسیم شود.دوستاني كه در شهرستانها تحصيل ميكنند ميتوانند مدارك خود را به مركز TNT در شهر مربوطه داده و مداركشان صبح فرداي همان روز تحويل با ديگر بسته ها از تهران ارسال خواهد شد.البته هزينه پست TNT در شهرهايي بجز تهران اندكي بيشتر است.
مطالب کاملتر در این زمینه:http://applyabroad.org/wiki/index.php
Excalibur
2009/8/03, 11:45 PM
کمکهای مالی:
کمک مالی برای کمک به دانشجویان به دو گروه تقسیم میشود. گروه اول کمکهادر قبال فعالیت دانشجو به عنوان کار تحقیقی یا تدریس به او پرداخت میشود و گروه دوم بدون نیاز به انجام چنین فعالیتهایی و عموما به دانشجویان ممتاز پرداخت میشود.
زمان و نحوه اعلام دریافت کمک مالی نیز اهمیت بالایی دارد. برای مثال در صورتی که پذیرش همراه کمک مالی باشد و این موضوع در نامه قبولی پذیرش از طرف دانشگاه ذکر شود، ممکن است نیازی به اعلام صورت وضعیت بانکی به سفارتخانه نباشد و یا میزان آن خیلی کم شود.
میزان کمک مالی در کشورهای مختلف (با توجه به هزینهها) و دانشگاههای مختلف متفاوت است اما اکثرا برای زندگی دانشجویی کافی هستند.
نکتهی مهم: بسیاری از دانشگاههای آمریکا به شما اجازه میدهند که به طور مستقیم از کارشناسی برای دکترا درخواست بفرستید. در صورتی که دانشگاه به شما چنین اجازهای میدهد هرگز برای کارشناسیارشد اقدام نکنید! احتمال گرفتن کمک مالی برای مقطع کارشناسی ارشد بسیار پایین است. ضمن این که برخلاف ذهنیتِ بسیاری از دانشجویان ایرانی گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد مشکلتر از دکتراست. بنابراین در صورت امکان حتماً برای دکترا اقدام کنید. چنانچه بعد از شروع تحصیل به این نتیجه رسیدید که علاقمند به ادامهی تحصیل برای دکترا نیستید، تقریباً در تمام دانشگاهها میتوانید درخواست مدرک کارشناسی ارشد نمایید و فارغالتحصیل شوید. حتی بسیاری از دانشگاهها به شما اجازه میدهند که مدرک کارشناسیارشد را در حین دکترا دریافت کنید و همچنان به تحصیل خود ادامه دهید.
انواع کمکهای مالی داخل دانشگاه و نحوه دریافت آنها:
1- Research Assistantship یا همان RA:
Research Assistantship یا RA به دانشجویانی پرداخت میشود که بر روی پروژهی یکی از استادها کار میکنند. استادها معمولا از صنعت یا دولت بودجه میگیرند که پروژههای تحقیقاتیشان را پیش ببرند. این استادها برای انجام پروژهها دانشجوهای دکترا (و در برخی موارد فوقلیسانس) را استخدام میکنند تا برایشان کار کنند. به این نکته توجه داشته باشید که استادها معمولا RA را به دانشجویانی خودشان پرداخت میکنند. بدین معنی که RA معمولا از طرف استاد راهنمای خود شما ممکن است به شما تعلق میگیرد. به همین خاطر لازم است که با اساتیدی که زمینهی کاریشان به زمینه کاری شما نزدیک است تماس بگیرید و ببینید آیا مایلند شما را به عنوان دانشجوی خودشان قبول کنند.
از نظر مالی RA و TA تقریبا شبیه به هم هستند و اگر RA داشته باشید در اغلب دانشگاههای آمریکا Tution و Fee را پرداخت نمیکنید و حقوق هم میگیرید. RA در کل از TA بهتر است چون شما به هر حال باید روی پروژهی دکترا کار کنید و اگر RA بگیرید دیگر نیازی به تدریس ندارید و برای کار پروژهی خودتان حقوق دریافت میکنید. TA و RA اغلب فقط به دانشجویان دکترا تعلق میگیرد.
2- Teaching Assistantship یا همان TA
TAها معمولا کلاسهای حل تمرین یا آزمایشگاهها را اداره میکنند. وقتی شما TA هستید در دانشگاههای آمریکا معمولا Tution و Fee را پرداخت نمیکنید و حقوقی میگیرید که برای زندگی دانشجویی تقریبا کافی است. برای گرفتن TA شما باید فرمهای خاص آن را پر کنید و هر ترم درخواست نمایید. تخصیص TA معمولا بر اساس اولویت انجام میشود و دانشجویان باسابقهی دکترا اولویت بالاتری دارند. همچنین اغلب دانشگاهها لازم دارند که شما امتحان صحبت کردن انگلیسی مثلTSE یا بخش صحبت کردن TOFEL iBT را بگذرانید و نمره لازم را کسب نمایید
3- Scolarship and Fellowship
Fellowship و Scholarship به صورت جایزه است که به دانشجویان ممتاز تعلق میگیرد. این جایزهها از طرف دانشگاه یا دانشکده پرداخت میشود و فرمول چندان مشخصی ندارد و هر دانشگاه یا حتی دانشکدهای شرایط خاص خودش را بر تخصیص آنها دارد و مبلغشان هم چندان مشخص نیست. بر خلاف RA و TA دانشجویانی که این کمک هزینهها را دریافت میکنند مسؤولیت خاصی در قبال دانشگاه یا استاد ندارند و لازم نیست به ازای دریافت آنها برای دانشگاه یا استاد کار کنند. در بعضی از دانشگاهها این اجازه به دانشجو داده میشود تا به موازات دریافت این جایزه TA یا RA را هم دریافت نماید.
منابع مالی خارج از دانشگاه
Internship:
دورهی کارآموزی یا internship دورهای است که دانشجویان میتوانند در طی آن در شرکتهای خصوصی یا سایر موسسات خارج از دانشگاه در زمینهای مرتبط با رشتهی تحصیلی خود کار کنند. در طول تابستان ثبتنام و حضور در دانشگاه اجباری نیست و دانشجویان معمولا از این مدت برای کار در خارج از دانشگاه استفاده میکنند. حقوقی که شرکتها به دانشجویان پرداخت میکنند معمولا بسیار بالاتر از حقوقی است که دانشجویان با داشتن TA یا RA در طول سال دریافت مینمایند.
اقدام برای دریافت internship نسبتاً ساده است و احتیاج به مدارک متعددی ندارد. چنانچه مایل به دریافت internship برای تابستان هستید باید از زمستان سال قبل اقدامات خود را آغاز کنید. بسیاری از شرکتها از حدود ماه دسامبر تا مِی هر سال اطلاعاتی را در مورد موقعیتهای internship در وبسایت خود منتشر میکنند و اقدام به جمعآوری رزومه مینمایند. کارشناسان شرکت با توجه به سوابق دانشجویان، تعدادی را برای مصاحبه انتخاب میکنند. مصاحبه ممکن است به صورت تلفنی یا در محل شرکت صورت پذیرد و ممکن است شامل چندین مرحله مختلف باشد. به این معنی که کسانی که مصاحبهی مرحلهی اول را قبول شدهاند به مرحلهی دوم راه پیدا میکنند و به همین ترتیب. شرکتها ممکن است از دانشجویان بخواهند تا علاوه بر رزومه، توصیهنامههایی از طرف اساتید دانشگاه نیز ارائه دهند. توصیهنامه معمولا در صورتی درخواست میشود که شما تمام مراحل مصاحبه را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید.
داشتن دانش کافی در زمینهای که برای آن اقدام میکنید بسیار مهم است و از شما انتظار میرود که بتوانید عمدهی سوالات مصاحبهکنندهها را جواب دهید. همچنین زمان اقدام برای internship هم اهمیت زیادی دارد. برخی از شرکتها ممکن است تا ماه فبریه تمام دانشجویانی که لازم دارند را انتخاب کرده باشند و بدیهی است که دانشجویی حتی با شرایط خوب هم در صورت اقدام بعد از این زمان، شانس چندانی برای دریافت internship نخواهد داشت.
اغلب دانشگاهها مرکزی به نام career center دارند که دانشجویان را با نحوهی اقدام برای یافتن شغل و internship آشنا میکنند. این مراکز همچنین میتوانند به شما در زمینهی نوشتن رزومهای که برای شرکتها میفرستید کمک کنند و همچنین ممکن است لیستی از شرکتهایی را که علاقمند به استخدام intern هستند در اختیار شما قرار دهند. علاوه بر آن در طول سال تحصیلی نمایشگاههای کوچکی با عنوان career fair ممکن است در دانشگاه برگزار شود. هدف اصلی این نمایشگاهها استخدام دانشجویان برای شغل دائمی یا internship است. شرکتهای علاقمند غرفههایی دارند که رزومهی دانشجویان را جمعآوری میکند و حتی ممکن است مصاحبههایی نیز با دانشجویان انجام دهند. بازدید از این نمایشگاهها به دانشجویانی که علاقمند به گرفتن internship هستند، توصیه میشود.
Excalibur
2009/8/04, 01:53 PM
یک نکته مهم دیگه ریز نمرات دانشگاهی که اونم پیچیدگی خاص خودش را داره مخصوصا واسه پسرها(بعلت سربازی) که بهتره به دانشگاهتون مراجعه و مراحلش رو بپرسین
R@mtin.eng
2009/8/05, 10:51 PM
دوستان فقط به این نکته توجه داشته باشین که تحصیلات تکمیلی در اروپا نسبت به جاهای دیگه مثل کانادا و استرالیا خیلی بهتره هزینه تحصیل در کانادا حداقل با خرج خورد و خوراک و محل زندگی دست کم سالی 30 ملیون تومان در میاد، درصورتی که با ویزای دانشجویی اجازه کار در خارج دانشگاه رو ندارید و در داخل دانشگاه هم اگر کار کنید شاید حداقل بتونید خرج کتاب ها و رفت و آمد رو فراهم کنید. راستی شنیدم تحصیل دانشگاهی در آلمان مجانیه! کسی در این باره چیزی میدونه؟
Excalibur
2009/8/08, 12:02 PM
بله تحصیل در دانشگاه مجانیه اما این یعنی فقط دانشگاه مفتی!!!
البته پبرامون پست بالا باید بگم رشته هم مهمه...مثلا تو آلمان سیستم درسی مهندسی شیمی با ایران سازگار نیست و به شیمی بیشتر شباهت داره خلاف اون چیزی که در ایران هست(نزدیکی به مکانیک سیالات)...و آمریکا و کانادا در درجه های اول قرار میگیرند
اما در مورد استرالیا کمی مخارج بالاست
Excalibur
2009/8/13, 10:28 PM
دوستان فقط به این نکته توجه داشته باشین که تحصیلات تکمیلی در اروپا نسبت به جاهای دیگه مثل کانادا و استرالیا خیلی بهتره هزینه تحصیل در کانادا حداقل با خرج خورد و خوراک و محل زندگی دست کم سالی 30 ملیون تومان در میاد، درصورتی که با ویزای دانشجویی اجازه کار در خارج دانشگاه رو ندارید و در داخل دانشگاه هم اگر کار کنید شاید حداقل بتونید خرج کتاب ها و رفت و آمد رو فراهم کنید. راستی شنیدم تحصیل دانشگاهی در آلمان مجانیه! کسی در این باره چیزی میدونه؟
در مورد اینکه آیا اجازه کار خارج دانشگاه به شخص داده نمیشه نمیدونم...یعنی تا به حال اینجوری نشنیدم میدونم که در تابستونها استادا واسه بچه ها کارای پژوهشی یا اجرایی پیرامون رشته جور میکنن...البته اصولاً
در مورد اروپا...خب بطور قطع نمیشه گفت مثلاً انگلستان مخصوصا تحصیل تو شهرهای بزرگش خرج زیادی داره و به این راحتی هم پذیرش همراه با فاند(کمک هزینه مالی) نمیده...البته کار نشد نداره
در ضمن رشته به رشته هم فرق میکنه...بطور مثال یرای مهندسی شیمی شنیدم نروژ فعالیت خوبی داره و واسه دکترا هم فاند خیلی بیشتری نسبت به حتی امریکا میده
Excalibur
2009/8/13, 10:40 PM
به دوستانی که میخوان واسه پذیرش تو دانشگاههای خارج از کشور اقدام کنن پیشنهاد میکنم به این مطالبی که در زیر میگم خوب توجه کنن...این یه برنامه تقریبی واسه پروسه پذیرش هستش
پــــایـــــــیـــــــز 88: شروع تحقیقات و گرد آوری اطلاعات حول پذیرش و...
زمـــــســـــتان 88: برنامه ریزی و تهیه منابع آزمونها
بـــــــهـــــــــــار 89: تافل
بهار وتابستان 89: GRE یا آزمونهای دیگر برای رشته های دیگه (مثل آزمونGMAT برای MBA)
پـــایـــــــیـــــــز 89: جمع بندی انتخاب دانشگاهها همچنین آماده کردن و ارسال مدارک
زمــــســــــتان 89: ارسال مدارک...از اواخر زمستون هم نتایج به تدریج اعلام میشه
بـــــــهـــــــــــار 89: اعلام نتایج...حالا باید از بین دانشگاههایی که پذیرش شدی اونی که شرایطش رو میپسندی انتخاب کنی
انشاالله پاییز 89 هم شروع ترم در دانشگاه مورد نظر تون
gholamghar
2009/8/14, 08:46 AM
با تشکر از وقتی که میگذارید.یک سوال داشتم از خدمتتون،اگه یک نفر ترم آخر فوق لیسانسش باشه و سربازی هم نرفته باشه(معاف هم نباشه) و پذیرش هم گرفته باشه،چه جوری میتونه بدون رفتن به سربازی بره به یک کشور دیگه؟(من شنیدم باید یه وثیقه ای بذاره که اگه برنگرده وثیقه رو هاپولی میکنن!)
با تشکر از وقتی که میگذارید.یک سوال داشتم از خدمتتون،اگه یک نفر ترم آخر فوق لیسانسش باشه و سربازی هم نرفته باشه(معاف هم نباشه) و پذیرش هم گرفته باشه،چه جوری میتونه بدون رفتن به سربازی بره به یک کشور دیگه؟(من شنیدم باید یه وثیقه ای بذاره که اگه برنگرده وثیقه رو هاپولی میکنن!)
سلام
بله براي خارج شدن از كشور بايد وثیقه ي 15 ميليوني بذاري( البته پذيرش رو بايد حتما داشته باشي)
يا اينكه سند خونه رو به همين مقدار گرو بانك بذاري كه بانك ضمانت كنه كه معمولا همين راه استفاده مي كنن
Excalibur
2009/8/14, 12:37 PM
در مورد سربازی باید بگم بله باید وثیقه بگذارید تحت قالب ضمانت بانکی اما باید بگم که بانک به بانک شرایط و تسهیلات فرق میکنه...یعنی مبلغی که میگیرن و مقدار بلوکه و هزینه کارمزد هر سال و یا اینکه اصلا سند ملک میپذیرن یا نه و...
اما در حالت کلی بانک های خصوصی بهترن...اقتصاد نوین و پارسیان رو بررسی کنین و با بانکهای دولتی مقایسه کنین میفهمین
کلا پروسه پذیرش خیلی هم کم خرج نیست!
Excalibur
2009/8/14, 12:45 PM
سلام
بله براي خارج شدن از كشور بايد وثیقه ي 15 ميليوني بذاري( البته پذيرش رو بايد حتما داشته باشي)
يا اينكه سند خونه رو به همين مقدار گرو بانك بذاري كه بانك ضمانت كنه كه معمولا همين راه استفاده مي كنن
بله دقیقا البته یک سالی هست که خودشونو خفه کردن که وثیقه از 15 میلیون به 5 میلیون کاهش داده شده اما اینم مث بقیه حرفهایی که تو رسانه های کشور و از زبان بزرگان مملکتی میشنویم دروغه...همون 15 میلیونه البته این مقدار بعلت تفاوت در هزینه های بانکی در بانکهای مختلف متفاوت هستش
با سلام
دوستان اطلاعات خیلی خوبی دادن البته متاسفانه به دلیل کمبود وقت نتوستم همه را بخونم واسه همین اون اطلاعات اندکی که دارم را می گم اگر تو گفته های سایرین بود که هیچ اگر نه شاید به درد بقیه بخوره
من صحیتم در مورد ادامه تحصیل در آمریکاست و جاهای دیگر را خیلی اطلاع ندارم
در آمریکا در صورتی که بخواین ادامه تحصیل بدین مدارکی که باید حتما داشته باشن
امتحان تافل در صورتی که سیتیزن اینحا نباشین و سال های تحصیلیتون را اینجا نگذروندین رو شاختون هست واسه هر مقطع دانشگاهی
امتحان GRE را هم برای این که بخواین واسه بعد لیسانس ادامه تحصیل بدین لازم دارین
بقیه مدارک را هم به صورت واقعا کامل اینجا (http://www.educationusairan.com/farsi2/study_basics/default.htm) زده ولی چیزایی که شاید تو بیشتر سایت ها نباشه
و به نظرم اگر کسی ندونه براش مشکل به وجود میاره را می گم
اولا شما با داشتن ویزای تحصیلی حق کار کردن در خارج از دانشگاه را ندارین پس از اول باید از منبع مالیتون که بتونه واسه اون سال های تحصیل و احیانا یکی دو سال هم بیشتر اگر درستون طول کشید مطمئن باشید و با این خیال که می رم کار می کنم خودم پول در میارم
نباشین چون اینحا هم به دلیل مشکلات اقتصادی کار واسه اون قانونی هاشم به سختی گیر می یاد چه برسه به غیر قانونی
دوما هزینه واسه افراد غیر رزیدنت دوبرابر هست یعنی این که وقتی یه شهروند کالیفورنیا بخواد بره دانشگاهی در کالیفرنیا مثلا اگر حدودا سالی 24 هزارتا هزینه دانشگاهش می شه واسه غیر 48 هزار تا خرج بر می داره :confused:
حالا اینا باشه تا بعد بقیه را بگم
ادامه دارد ...
Excalibur
2009/8/18, 05:23 PM
با سلام
دوستان اطلاعات خیلی خوبی دادن البته متاسفانه به دلیل کمبود وقت نتوستم همه را بخونم واسه همین اون اطلاعات اندکی که دارم را می گم اگر تو گفته های سایرین بود که هیچ اگر نه شاید به درد بقیه بخوره
من صحیتم در مورد ادامه تحصیل در آمریکاست و جاهای دیگر را خیلی اطلاع ندارم
در آمریکا در صورتی که بخواین ادامه تحصیل بدین مدارکی که باید حتما داشته باشن
امتحان تافل در صورتی که سیتیزن اینحا نباشین و سال های تحصیلیتون را اینجا نگذروندین رو شاختون هست واسه هر مقطع دانشگاهی
امتحان GRE را هم برای این که بخواین واسه بعد لیسانس ادامه تحصیل بدین لازم دارین
بقیه مدارک را هم به صورت واقعا کامل اینجا (http://www.educationusairan.com/farsi2/study_basics/default.htm) زده ولی چیزایی که شاید تو بیشتر سایت ها نباشه
و به نظرم اگر کسی ندونه براش مشکل به وجود میاره را می گم
اولا شما با داشتن ویزای تحصیلی حق کار کردن در خارج از دانشگاه را ندارین پس از اول باید از منبع مالیتون که بتونه واسه اون سال های تحصیل و احیانا یکی دو سال هم بیشتر اگر درستون طول کشید مطمئن باشید و با این خیال که می رم کار می کنم خودم پول در میارم
نباشین چون اینحا هم به دلیل مشکلات اقتصادی کار واسه اون قانونی هاشم به سختی گیر می یاد چه برسه به غیر قانونی
دوما هزینه واسه افراد غیر رزیدنت دوبرابر هست یعنی این که وقتی یه شهروند کالیفورنیا بخواد بره دانشگاهی در کالیفرنیا مثلا اگر حدودا سالی 24 هزارتا هزینه دانشگاهش می شه واسه غیر 48 هزار تا خرج بر می داره :confused:
حالا اینا باشه تا بعد بقیه را بگم
ادامه دارد ...
سلام...در مورد کارکردن خارج دانشگاه من تحقیقاتی کردم بله گویا درسته حرف دوست عزیزم اما واسه کانادا چنین محدودیتی به چشمم نخورده...
سایت معرفی شده سایت بسیار مفیدی بود ازت ممنونم...
سلام...در مورد کارکردن خارج دانشگاه من تحقیقاتی کردم بله گویا درسته حرف دوست عزیزم اما واسه کانادا چنین محدودیتی به چشمم نخورده...
سایت معرفی شده سایت بسیار مفیدی بود ازت ممنونم...
تا اونجایی که من از دوستان شنیدم کانادا هم 1-2 سالی هست که این قانون را برای شهر های بزرگش گذاشته تا دانشجو ها هم بتونن خارج از کمپ دانشگاه کار کنند
موفق و پایدار باشید
mahtabi
2009/8/23, 10:15 PM
توی این تاپیک میتونین اطلاعات خوبی به دست بیارین
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=38864&highlight=%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%AA%D8 %AD%D8%B5%DB%8C%D9%84
موفق باشین
ایران33
2009/8/27, 01:53 PM
من میخواهم برای رفتن به خارج اقدام کنم
ولی نمیدونم کدام کشور من را پذیرش میکنه حالا ایا باید امتحان ایلتس بدهم یا تافل؟؟
ایران33
2009/8/27, 02:58 PM
من کتاب قرمز interchnahe تمام کردم حالا ایا برای تافل یا ایلتس باید همین کتاب را
ادامه بدهم یا اینکه برام سراغ کتاب های دیگه
لطفا من را راهنمایی کنید
Excalibur
2009/8/27, 03:04 PM
من کتاب قرمز interchnahe تمام کردم حالا ایا برای تافل یا ایلتس باید همین کتاب را
ادامه بدهم یا اینکه برام سراغ کتاب های دیگه
لطفا من را راهنمایی کنید
90% دانشگاه ها هم ایلتس رو قبول دارن هم تافل رو 10% فقط تافل رو قبول دارن...
فک کنم تافل خیالتون راحتتره اما این باز بستگی به دانشگاه داره شما بر اساس رشته تون ببینین کجا باید برین بعد با توجه به شرایطتون از لحاظ معدل و نمرات امتحانات مختلف و... به انتخاب دانشگاه بپردازین...بیشتر اطلاعات بدین تا اگه بلد بودم راهنماییتون کنم
معدل
مقطع تحصیلی
رشته
و...
این اطلاعات رو بدین امیدوارم بتونم کمک کنم
ایران33
2009/8/27, 03:29 PM
من سال اول رشته میکانیک طراحی جامدات هستم هنوز هم به معدل نرسیدم
اگه دو ترم اول بخواهی 17 شد حالا هم زبان را شروع کردم حالا باتوجه به این
حرفا ایلتس بخوانم یا تافل ؟؟؟؟در ضمن کشورش برام مهم نیست فقط بورس
باشه یا حداقل یه کمک هزینه بدهند
یه چیز دیگه دارم رو یه مقاله هم کار میکنم احتمالا تا سا ل دیگه جوابش میاد
به نظر شما کجا بروم؟؟
و چه کتا ب های را بخوانم بهتره؟؟
Excalibur
2009/8/27, 04:24 PM
ارشد هستین یاکارشناسی؟
ایران33
2009/8/28, 09:19 AM
من سال اول رشته میکانیک طراحی جامدات دانشگاه ازاد خمینی شهر اصفهان
در مقطع کارشناسی ام
Excalibur
2009/8/28, 12:26 PM
راستش من از برخورد دانشگاههای خارجی با دانشگاه آزاد بی خبرم اما زیاد دیدم از آزاد پذیرش
رفته باشن...
اما خمینی شهر دانشگاه سخت گیریه و باید معدلت رو حفظ کنی
شما برای پذیرش نیاز به سه چیز مهم داری:
معدل خیلی خوب
نمره زبان بالا
نمره آزمون GRE مطلوب
برای مطالعه در مورد آزمون GRE پیشنهاد میکنم به لینک تحصيلات تکميلی در دانشگاههای معتبر آمريکا (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=38864) که دوست عزیز mahtabi در بالا هم معرفی کردن مراجعه کنین
در اونجا میتونین اطلاعات بسیار خوبی در مورد GRE و TOFEL پیدا کنین
من در پست شماره 36 همین تاپیک یه جدول زمانی برای مراحل مختلف پذیرش با قرض اینکه یه نفر بخوادبرای پاییز90 پذیرش بگیره گذاشتم...
جا داره همینجا اون رو اصلاح کنم:
پــــایـــــــیـــــــز 88: شروع تحقیقات و گرد آوری اطلاعات حول پذیرش و...
زمـــــســـــتان 88: برنامه ریزی و تهیه منابع آزمونها
بـــــــهـــــــــــار 89: تافل
بهار وتابستان 89: GRE یا آزمونهای دیگر برای رشته های دیگه (مثل آزمونGMAT برای MBA)
پـــایـــــــیـــــــز 89: جمع بندی انتخاب دانشگاهها همچنین آماده کردن و ارسال مدارک
زمــــســــــتان 89: ارسال مدارک...از اواخر زمستون هم نتایج به تدریج اعلام میشه
بـــــــهـــــــــــار 90: اعلام نتایج...حالا باید از بین دانشگاههایی که پذیرش شدی اونی که شرایطش رو میپسندی انتخاب کنی
انشاالله پاییز 90 هم شروع ترم در دانشگاه مورد نظر تون
البته این اجباری نیست فقط یه پیشنهاده!یعنی اجباری نیست مثلا شما حتما بهار 89 تافل بدی میدونی تابستون بدی...
در مورد شخص شما پیشنهادم اینه که
1- معدلت رو همونطور که گفتم حفظ کن
2- از الان رو زبانت کار کن و بهار و تابستون سال 90 آزمون تافل و GRE بده
3-اگه بتونی با یه استادی یه مقاله ای کار کنی و paper داشته باشی هم که دیگه عالیه
خود پروسه گرفتن پذیرش هزینه هایی داره که باید برآورد کنی و در نظر بگیری مثلا
آزمون تافل 155$
جی آر ایی 171$
(ممکنه بیش از یه بار مجبور باشی امتحان بدی)
هزینه پست مدارک
خود هر دانشگاهی برای بررسی درخواست تو یه مقداری پول میگیره 40-120$
برای فرستادن نمره تافل و جی آر ای باید باز پول بدی بترتیب 17$ و 15$
ترجمه مدارک
بلیط
منابع آزمونها
تازه مدارک رو که نمیشه واسه فقط یه دانشگاه بفرستی حداقل باید واسه 7-8 تا بفرستی میشناسم کسایی که واسه 20 جا فرستادن
میدونین چرا آخه دیگه مث انتخاب رشته دانشگاه نیست که مثلا یکی بگه خوب حالا شریف نشد تهران نشد فلان جا... یا پذیرش میگیری یا نمیگیری!!!
من خودم قصد دارم واسه 10-12 دانشگاه اقدام کنم برآورد هزینه ام هم حدود 2 میلیون بوده
اگه سئوال دیگه ای داری در خدمتم
ایران33
2009/8/28, 02:22 PM
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
با وجود این که من هنوز دانشگاهم مشخص نیست و من شنیدم بیشتر برای کاندا و امریکا
باید تافل داشته باشی ومن بیشتر به اروپا تمایل دارم به نظر شما بهتر رو تافل و GRE کار کنم؟؟؟؟
2 ایا از حالا باید با استاد دانشگاه دیگه در ارتباط بود یا وقتی که همه کا را انجام دادیم؟؟؟
3 من دایی ام مقیم زاپن و زن دایی ام زاپنی است ایا این امتیاز برای دانشگاه های زاپن است؟؟و اگه اطلاعاتی در مورد دانشگاه زاپن دارید ممنون میشوم بذارید
با تشکر
kemeia
2009/8/28, 02:39 PM
سلام دوستان هر كه درمورد ادامه تحصيل در كشور قطر كمك خواست مي تونم كمكش كنم
Excalibur
2009/8/28, 03:01 PM
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
با وجود این که من هنوز دانشگاهم مشخص نیست و من شنیدم بیشتر برای کاندا و امریکا
باید تافل داشته باشی ومن بیشتر به اروپا تمایل دارم به نظر شما بهتر رو تافل و GRE کار کنم؟؟؟؟
2 ایا از حالا باید با استاد دانشگاه دیگه در ارتباط بود یا وقتی که همه کا را انجام دادیم؟؟؟
3 من دایی ام مقیم زاپن و زن دایی ام زاپنی است ایا این امتیاز برای دانشگاه های زاپن است؟؟و اگه اطلاعاتی در مورد دانشگاه زاپن دارید ممنون میشوم بذارید
با تشکر
از سئوال آخر شروع کنم...
متاسفانه در مورد دانشگاههای ژاپن اطلاعاتی ندارم...نمیدونم اما فک کنم بد نیست به هر حال یه کی هست اونجا پی گیر کارات باشه...
نه لازم نیست از الان با استادا در تماس باشی بذار وقتی که مدارکت اماده اس یه کمیش و...
البته بعضیها میگن حوبه ادم بیشتر باهاشون در تماس باشه اما من میگم بذارین وقتی که مطمئن شدین
در مورد کشور مورد نظر باید بگم سلیقه ای هستش اما بهتره شرایط و قدرت علمی دانشگاهها رو در نظر بگیرین...به هر حال هر جا بخواین برین تافل لازمه و جی آر ای ممکنه بعضی جاها نخوان ازتون اما امریکا معمولا میخواد
بد نیست در سایت http://www.applyabroad.org/forum عضو بشین و در مورد ژاپن تحصیل تحقیق کنین فقط یه کمی گیج کننده است اما میفهمین یه چیزایی
Excalibur
2009/8/29, 06:49 PM
چند تا فایل ضمیمه میکنم نیست توضیحاتش
Excalibur
2009/8/29, 06:56 PM
فایل 1- راهنمای پذیرش دکترای مدیریت از دانشگاههای امریکا و کانادا
نویسنده: امیر حسین فهیمی
سال: 1384
تعداد صفحات: 59
زبان نوشتار: فارسی
مفید برای کلیه رشته ها (مخصوصا مدیریت)
Excalibur
2009/8/29, 07:56 PM
فایل 2- راهنمای فرایند ادامه تحصیل در خارج از کشور
نویسندگان: جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف
سال: 1379
تعداد صفحات:33
برای کلیه رشته های مهندسی و...
Excalibur
2009/8/29, 08:09 PM
فایل 3- Applying Iranian Way
نویسنده: مهدی یحیی نژاد
سال: 2000
تعداد صفحات: 16
زیان نوشتار: انگیسی
Excalibur
2009/8/29, 08:14 PM
فایل 4- راهنمای فرایند ادامه تحصیل در خارج از کشور(نسخه دوم...)
نویسنده:-------
سال: 1386
تعداد صفحات: 36
توضیح این نسخه دوم همون فایلیه که دانشجویان شریف در سال 79 جمع کردن
Excalibur
2009/8/29, 08:22 PM
فایل 5- Student Guide U.S. Universities
منبع:www.happyschoolsblog.com (http://www.happyschoolsblog.com)
سال: 2008
تعداد صفحات: 15
زبان نوشتار: انگلیسی
sara85
2009/8/30, 05:12 AM
سلام این فایل که ضمیمه کردم یه راهنمای خیلی خوب برای ادامه تحصیل تو خارجه امیدوارم مفید باشه:)
Excalibur
2009/8/30, 11:17 AM
ممنون سارا جان...
فایل ضمیمه شده توسط سارای عزیز همان فایل شماره 4 می باشد که قبلا ارائه شده
بازم ممنونم سارا جان
Excalibur
2009/9/04, 10:17 PM
اینم یه لینک برای کسب اطلاعات بسیار خوب در مورد تافل
http://www.tiraman.com/forum/viewtopic.php?t=444کلیه
Excalibur
2009/9/04, 10:18 PM
اینم یه لینک خوب برای دانلود چند مرجع برای تافل
جزوه تافل برای دانلود(کلمات) (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=98721)
Excalibur
2009/9/09, 10:48 PM
اینم یه مطلب مفید برای روند و زمان کارهایی که برای پذیرش بکنین که در قسمت سئوالات متداول یکی از دانشگاه های کالیفرنیا خووندم:
Is there a suggested timeline for undergraduates to prepare for graduate school?
Yes, one of the initial steps in applying to a graduate or professional school is to research application deadlines so that you can develop a timeline of when to submit test scores, letters of recommendation, personal essays, etc. Below is a timeline to help you in planning your application process:
Junior Year
Begin researching available programs
Talk to faculty/alumni/current students in the program
Review grad school guides/directories
Request promotional materials
Visit schools' websites
Start exploring financial aid resources
Take a practice test
Sign up for required standardized test
Attend Career Center Graduate/Professional School Workshops
Identify potential recommendation letter writers
Order an unofficial transcript and check for and correct any discrepancies
Take the required standardized test
Senior Year
Write the first draft of your Statement of Purpose and Personal History Statement
Request your letters of recommendation from faculty
Order official transcripts
Write final draft of Statement of Purpose and Personal History Statement
Complete your online application and mail your official transcript
Apply for aid available through program; assistantships, fellowships, scholarships etc.
Senior Year - Spring Semester
Complete and submit financial aid applications
Visit prospective campuses if possible, and talk to faculty/students to help you make your final decision
Follow-up with schools to make sure your file is complete
After receiving acceptance from the school of your choice, send in the required paperwork, and contact other schools and decline acceptances
Write thank you notes to people who helped you
شرمنده اگه کج و معوج شده خب سایت ما از راست به چپ میفهمه این متن از چپ به راست بوده
mahyafa
2009/9/19, 12:21 AM
excalibur جان ممنون، واقعا پست های مفیدی دادی! من ورودی 87 هستم و با توجه به جوابی که به دوستمون ایران33 دادی منم تصمیم گرفتم اون 3 مرحله رو انجام بدم تا...
درسته دیگه؟ شما پیشنهاد دیگه ای نداری(برای من!)؟;)
Excalibur
2009/9/19, 01:13 AM
excalibur جان ممنون، واقعا پست های مفیدی دادی! من ورودی 87 هستم و با توجه به جوابی که به دوستمون ایران33 دادی منم تصمیم گرفتم اون 3 مرحله رو انجام بدم تا...
درسته دیگه؟ شما پیشنهاد دیگه ای نداری(برای من!)؟;)
سلام مهیا جان...خوشحالم که پست ها بدردتون خورده...
خب اگه ورودی 87 هستی هنوز فرصت زیادی داری خدا رو شکر
بله همون حرفهایی که به ایران33 زدم باید به شما هم بگم و توجه کنین بطور خاص تر معدل بالا و زبان قوی!!!! خیلی خیلی خیلییییییییییییییی مهمند!!!
موفق باشی
copperfield
2009/9/19, 12:01 PM
تاپیک بسیار خوبیه...ممنون
من اگر هم بخوام برم میشه سال 91...ببینید من رشتم عمرانه ...اولا واسه این رشته کدوم کشورها قویتر هستن؟
میشه بگید واسه تافل یا ielts بهتره چجوری زبان بخونم؟
ممنون
Excalibur
2009/9/19, 01:29 PM
تاپیک بسیار خوبیه...ممنون
من اگر هم بخوام برم میشه سال 91...ببینید من رشتم عمرانه ...اولا واسه این رشته کدوم کشورها قویتر هستن؟
میشه بگید واسه تافل یا ielts بهتره چجوری زبان بخونم؟
ممنون
منم از شروع کننده تاپیک بسیار ممنونم که این امکان بوجود اومد تا تبادل اطلاعات داشته باشیم...
والا کلا دانشگاه های امریکا قوی اند...خودتون هم از سال بالایی ها و اساتید تحقیق کنین...
در مورد تافل یا ایلتش بهتره به تالاره زبان برید اونجا بهتر می تونن راهنماییتون کنن...شما می تونین تو یک روند حساب شده و منظم زبانتون رو طی 2سال به اون چیزی که میخواین برسونین تا بتونین سال سوم ایشالله راهی بشین!!
oxision
2009/9/21, 02:18 PM
منم از شروع کننده تاپیک بسیار ممنونم که این امکان بوجود اومد تا تبادل اطلاعات داشته باشیم...
والا کلا دانشگاه های امریکا قوی اند...خودتون هم از سال بالایی ها و اساتید تحقیق کنین...
در مورد تافل یا ایلتش بهتره به تالاره زبان برید اونجا بهتر می تونن راهنماییتون کنن...شما می تونین تو یک روند حساب شده و منظم زبانتون رو طی 2سال به اون چیزی که میخواین برسونین تا بتونین سال سوم ایشالله راهی بشین!!
:redface::redface::redface: خواهش می کنم:gol::gol::gol:
S H O K O F E H
2009/10/05, 04:07 PM
سلام خیلی ممنون از تاپیک مفیدتون
چند سوال داشتم
برای برق و آی تی کدوم کشورها مناسبتره ؟ کانادا؟؟
در ضمن ویزای دانشجوی با مهاجرت چه فرقی میکنن؟؟؟؟ و این درسته کسی بره اونجا تا 6 ماه نمیتونه کار کنه؟
makan666
2009/10/06, 02:45 AM
کلا قویترین دانشگاها تو امریکا هستند.من خودم 6 ماه امدم امریکا البته من green card داشتم.الان دارم IT می خونم.من یه توصیه دارم برا بچهایی که می خوان IT بخونن.این طرف توی رشته IT باید مدرکایه شرکتای مختلف داشته باشی وگرنه کار پیدا نمی کنید و فکرم نمی کنم با مدرکای دانشگاهی توی این رشته بشه موفق شد.بهترین سایتی که می تونید ازش اطلاع کسب کنید سایت دانشگاه UCLA است که انصافا سایت قوییه.هرکی سوال داره به غیر از visa من میتونم کمکش کنم
Excalibur
2009/10/08, 06:48 PM
سلام خیلی ممنون از تاپیک مفیدتون
چند سوال داشتم
برای برق و آی تی کدوم کشورها مناسبتره ؟ کانادا؟؟
در ضمن ویزای دانشجوی با مهاجرت چه فرقی میکنن؟؟؟؟ و این درسته کسی بره اونجا تا 6 ماه نمیتونه کار کنه؟
سلام خواهش میکنم شکوفه جان
والا همونطور که دوست عزیزمون هم تو پست قبلیشون اشاره کردن بهترین دانشگاهها کلا تو امریکا هستن البته کانادا هم گزینه خوبی هستش
متاسفانه در مورد ویزا خیلی اطلاعاتی ندارم اما اینو میدونم که اگه تو امریکا با ویزایی که به ما میدن هرکس میتونه بصورت 50% کارکنه که این 50% میزان ساعت خاصی در هفته است(فکر کنم 24 ساعت درست یادم نیست) که معمولا اگه RA یا TA بشی این 50% استفاده میشه و عملا نمیتونی بیرون کار کنی(در طول کل تحصیلت) مگر اینکه شرایط خاصی باشه(مث دوره های تابستون که بعضی دانشگاه ها جهت کار معرفی میکنه) یا اینکه یه جورایی citizen اونجا بشی!
راستی منظور دوستمون از UCLA اینه: University of California-Los Angeles
کلا قویترین دانشگاها تو امریکا هستند.من خودم 6 ماه امدم امریکا البته من green card داشتم.الان دارم IT می خونم.من یه توصیه دارم برا بچهایی که می خوان IT بخونن.این طرف توی رشته IT باید مدرکایه شرکتای مختلف داشته باشی وگرنه کار پیدا نمی کنید و فکرم نمی کنم با مدرکای دانشگاهی توی این رشته بشه موفق شد.بهترین سایتی که می تونید ازش اطلاع کسب کنید سایت دانشگاه UCLA است که انصافا سایت قوییه.هرکی سوال داره به غیر از visa من میتونم کمکش کنم
ممنون دوست عزیز حتما به کمکت احتیاج داریم مخصوصا من!
منم خیلی دوست دارم که تو یکی از دانشگاه های کالیفرنیا پذیرش بگیرم...
من و خانمم میخوایم با هم پذیرش بگیریم...من رشته ام مشخصه(مهندسی شیمی) و خانمم هم مدیریت هستش(هر دو لیسانس)
میخوایم یه جاهایی رو انتخاب کنیم که هردومون رو بگیرن اونم با ساپورت مالی(چئن مالیه خرابه:whistle:) شما پیشنهادتون چیه واسه ما؟
در حال حاضر هم داریم رو تافل کار میکنیم واسه سال 2011 میخوایم اقدام کنیم چون من 9 ترمه است درسم
S H O K O F E H
2009/10/08, 07:16 PM
یه سوالی داشتم البته بیشتر شک داشتم بهش
اگه کسی بین زمان فارغ التحصیلیش حالا تا اون موقع که میخواد اقدام کنه یه 3 4 سالی وقفه ایجاد بشه اشکالی که نداره؟
مثلا من سال 2012 فوقم رو میگیرم بعد اگه برای دکترا 3 4 سال بعدش اقدام کنم که موردی نداره نه؟ شاید سوالم مسخره باشه :confused:
makan666
2009/10/09, 02:08 AM
بله دوست عزیز منظورم University of California-Los Angeles.برای گرفتن پذیرش اطلاعات کاملش میتونید تو وبسایت دانشگاها پیدا کنید.شما با این شرایط جزو international student به حساب میاید و تحت این عنوان باید تویه سایتهای دانشگاها سرچ کنید.من که خودم با مشاوری که برای UCLA بود صحبت کردم به من گفت که اگر زبان مخصوص ما را مثلا بگذرونید خیلی بهتر که تافل بگیرید.یه چیز دیگه ام هست اینه که یه سری دانشگاها سختر پذیرش میدن و مخصوصا به معدل بچه های ایرانی حساسترند چون دانشگاهای ما را نمی شناسند.من که تو ایران بودم استادم وضعیت شما را داشت و اون تا اونجایی که میدونم تو یه دانشگاهی تو boston پذیرش گرفته بود(full scholarship)
makan666
2009/10/09, 02:12 AM
نه فاصله افتادن مشکلی ایجاد نمی کنه ولی شما بعد لیسانس و فوق باید امتحان GRE بدید و بعد از روی امتیازش می تونید بفهمید که برای چه دانشگاهی اقدام کنید
jonny depp
2009/10/10, 09:59 PM
دانشجویای پیام نور کجا می تونن برن؟http://www.millan.net/minimations/smileys/gnomesmileyf.gif
http://banel.parsaspace.com/smile/jok.gif
Azad_eh
2009/10/11, 04:48 PM
دانشجوی پیام نور نمیدونم
ولی اکثر کسانیکه میرن از دانشگاه دولتی یا ازاد هستن و موفق به پذیرش شدن
Excalibur
2009/10/12, 09:00 PM
یه سوالی داشتم البته بیشتر شک داشتم بهش
اگه کسی بین زمان فارغ التحصیلیش حالا تا اون موقع که میخواد اقدام کنه یه 3 4 سالی وقفه ایجاد بشه اشکالی که نداره؟
مثلا من سال 2012 فوقم رو میگیرم بعد اگه برای دکترا 3 4 سال بعدش اقدام کنم که موردی نداره نه؟ شاید سوالم مسخره باشه :confused:
همونطور که دوست عزیزمون گفتن مشکلی نیست...به سایت دانشگاه ها مراجعه کنین خیلی صریح نوشته شده اکثراً...
مهم نمره تافل، GRE و معدل و SOP هستش
دانشجویای پیام نور کجا می تونن برن؟http://www.millan.net/minimations/smileys/gnomesmileyf.gif
http://banel.parsaspace.com/smile/jok.gif
از اونجایی که مدرک پیام نور از وزارت علوم هستش بعید میدونم مشکلی واسه پذیرش باشه و میتونین هرجایی پذیرش بگیرین!
دانشجوی پیام نور نمیدونم
ولی اکثر کسانیکه میرن از دانشگاه دولتی یا ازاد هستن و موفق به پذیرش شدن
آره اما شاید دلیلش اینه که پیام نوری ها اقدام نمیکنن اصلا!!!!
jonny depp
2009/10/13, 12:20 AM
همونطور که دوست عزیزمون گفتن مشکلی نیست...به سایت دانشگاه ها مراجعه کنین خیلی صریح نوشته شده اکثراً...
مهم نمره تافل، GRE و معدل و SOP هستش
از اونجایی که مدرک پیام نور از وزارت علوم هستش بعید میدونم مشکلی واسه پذیرش باشه و میتونین هرجایی پذیرش بگیرین!
آره اما شاید دلیلش اینه که پیام نوری ها اقدام نمیکنن اصلا!!!!
یعنی می تونم به مدرک لیسانسم امیدوار باشم؟
میشه شرایط پذیرش دانشجو برای رشته ی پزشکیو هم بگید برای کسی که بخواد از دیپلم بره و پزشکی بخونه
Excalibur
2009/10/13, 07:44 PM
یعنی می تونم به مدرک لیسانسم امیدوار باشم؟
میشه شرایط پذیرش دانشجو برای رشته ی پزشکیو هم بگید برای کسی که بخواد از دیپلم بره و پزشکی بخونه
هیچ وقت نا امید نباش!!!!
واسه پزشکی زیاد اطلاعات ندارم ولی میدونم امتحانات خاصی هست که باید بدن!
کلا از دیپلم به لیسانس هم پولی هستش و کمک هزینه نمیدن
Azad_eh
2009/10/14, 10:20 AM
به نظر منم نا امید نباشین و سعی کنین معدلتون رو بالا ببرین
و از همین الان روی
انگلیسی کار کنین
البته فرانسه هم به درد میخوره تا حدودی (مثلا اگه برای کانادا اقدام کنین (
dani1988
2010/2/05, 01:14 PM
سلام
ممنون از اطلاعات مفیدی که همه بچه ها دادند
میخواستم بدونم برای دانشگاه های خارج فقط معدل مهمه یا ریز نمرات هم میخوان ؟
باز هم ممنون
Excalibur
2010/2/05, 04:33 PM
سلام
ممنون از اطلاعات مفیدی که همه بچه ها دادند
میخواستم بدونم برای دانشگاه های خارج فقط معدل مهمه یا ریز نمرات هم میخوان ؟
باز هم ممنون
اگه یه سر به سایت دانشگاهها بزنی خیلی چیزهایی که میخوان رو میتونی ببینی
مسما یکیش ریز نمراته!
در خدمتیم قربان...
Matrix
2010/2/14, 04:31 PM
سلام. http://pic4ever.com/images/127fs4730978.gif
---
حمید جان (حمید بود دیگه؟ با توجه به اون email ئه)، من الآن دارم کارشناسی مهندسی برق میخونم (دانشگاه شهید عباسپور - ورودی 88) و میخوام تو رشته هایی مثل حقوق بین الملل، فلسفه و کلا" علوم انسانی، ادامه تحصیل بدم.
با توجه به خصلت مشترک ما ایرانی ها(:دی)، باید یا بین بالابردن معدل و کسب اطلاعات کافی در زمینه ی علوم انسانی، یکی رو انتخاب کنم.
سوال من اینه که اولا" چنین چیزی ممکن هست؟ با لیسانس ِ برق، برم ارشد علوم انسانی؟ (که فکر میکنم باشه)
دوما" در این صورت معدل و ریز نمرات چه اهمیتی پیدا می کنند؟ آیا این شاخص واسه من حذف میشه؟
سوما" اینکه آیا اطلاع دارید در مورد وضعیت بورس گرفتن تو رشته های انسانی؟
چهارما" اینکه گفتید تحصیل در آلمان مجانی هست؟ با توجه به اینکه کشور آلمان، مهد فلسفه هست، خوب قاعدتا" انتخاب خوبی میتونه باشه.../ در مورد شرایط گرفتن پذیرش از آلمان و احتمالا" برآورد خرج زندگی اطلاعاتی دارید؟
ضمن اینکه قاعدتا" باید مدرک ِ زبان آلمانی داشته باشم، درسته؟
و اینکه منبه احتمال زیاد با توجه به وقتی که میذارم واسه تحقیق در مورد رشته مورد علاقه م، احتمالا" میتونم روی paper حساب باز کنم. در مورد نوشتن این مقالات و ویژگی هایی که باید داشته باشن، اگر توضیح بدین ممنون میشم.
سوالاتم در مورد آلمان رو، در مورد فرانسه هم اگر اطلاعاتی داشته باشید و پاسخ بدید، ممنون میشم.
Excalibur
2010/2/17, 10:47 AM
سلام. http://pic4ever.com/images/127fs4730978.gif
---
حمید جان (حمید بود دیگه؟ با توجه به اون email ئه)، من الآن دارم کارشناسی مهندسی برق میخونم (دانشگاه شهید عباسپور - ورودی 88) و میخوام تو رشته هایی مثل حقوق بین الملل، فلسفه و کلا" علوم انسانی، ادامه تحصیل بدم.
با توجه به خصلت مشترک ما ایرانی ها(:دی)، باید یا بین بالابردن معدل و کسب اطلاعات کافی در زمینه ی علوم انسانی، یکی رو انتخاب کنم.
سوال من اینه که اولا" چنین چیزی ممکن هست؟ با لیسانس ِ برق، برم ارشد علوم انسانی؟ (که فکر میکنم باشه)
دوما" در این صورت معدل و ریز نمرات چه اهمیتی پیدا می کنند؟ آیا این شاخص واسه من حذف میشه؟
سوما" اینکه آیا اطلاع دارید در مورد وضعیت بورس گرفتن تو رشته های انسانی؟
چهارما" اینکه گفتید تحصیل در آلمان مجانی هست؟ با توجه به اینکه کشور آلمان، مهد فلسفه هست، خوب قاعدتا" انتخاب خوبی میتونه باشه.../ در مورد شرایط گرفتن پذیرش از آلمان و احتمالا" برآورد خرج زندگی اطلاعاتی دارید؟
ضمن اینکه قاعدتا" باید مدرک ِ زبان آلمانی داشته باشم، درسته؟
و اینکه منبه احتمال زیاد با توجه به وقتی که میذارم واسه تحقیق در مورد رشته مورد علاقه م، احتمالا" میتونم روی paper حساب باز کنم. در مورد نوشتن این مقالات و ویژگی هایی که باید داشته باشن، اگر توضیح بدین ممنون میشم.
سوالاتم در مورد آلمان رو، در مورد فرانسه هم اگر اطلاعاتی داشته باشید و پاسخ بدید، ممنون میشم.
اگه منظورت از حمید منم که من اسمم حامد هستش اما راستش من درمورد تغییر رشته اطلاعاتی ندارم یعنی فکر میکنم برای رفتن به هر رشته ای دانشگاه مقصد انتظار داره شما یک سری درسها را گذرونده باشید(البته فکر میکنم)
اما تا اونجایی که من میدونم دانشگاهها برای دوره فوق لیسانس و دکترا نیاز به زبان محلی ندارن و زبان بین المللی کافیه البته این واسه اکثر دانشگاهها صادقه و بعضی ها هم به زبان محلی تدریس میکنن
مخارج رو هم نمیدونم میشه تو اینترنت سرچ کرد و فهمید...
قبلش باید ببینی امکان پذیره تغییر رشته یا نه بعد بری دنبال انتخاب دانشگاهها
بعضی دانشگاهها یه تخمینهایی از هزینه زندگی میزنن که خوب باید روش کار کرد و یه کم دقیقترش کرد.
ghazal_IT_eng
2010/2/17, 02:06 PM
کسی میتونه اطلاعات خوبی درباره ی دانشگاه های هند در اختیارم بزاره؟
Excalibur
2010/2/17, 11:41 PM
من اطلاعاتی از هند ندارم اما از ویکی پدیا استفاده کن شاید یه چیزی پیدا کنی
Excalibur
2010/7/20, 10:22 PM
بچه ها كيا امسال پذيرش گرفتن؟!
M a t i n
2010/7/21, 12:30 AM
معمولا حداقل معدل لیسانس برای پذیرش تو خارج چقدره ؟
Excalibur
2010/7/21, 10:25 PM
معمولا حداقل معدل لیسانس برای پذیرش تو خارج چقدره ؟
3 از 4
كه بعضي جاها ميگن 14 به بالا و بعضيها ميگن 15 به بالا ولي در كل بالاي 15 مطمئن تره
هرچند نمره تافل و GRE فاكتورهاي مهمترين(البته بنظر من!)
hamedth
2011/6/07, 02:14 PM
با تشکر از اطلاعات بسیار بسیار ارزشمندتون.
چرا ادامه ندادین دیگه؟
کسی تونست پذیرش بگیره.
خوشحال میشیم اگه جواب مثبت باشه.
سلام بچه ها
نمیدونم این تایپیک هنوز فعاله یا نه؟ ولی امیدوارم به سوالم جواب بدید
من لیسانس حسابداری دارم برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و یکی از رشته های هنر رو بخونم سوالم اینه که تو کدوم یک از رشته های هنر ارشد رو ادامه بدم؟ کدوم رشته است که برای دکترا میتونم راحت از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرم؟ برای ارشد هم دانشگاهی هست که با توجه به شرایط من پذیرش بده؟
Excalibur
2011/11/23, 09:08 PM
سلام بچه ها
نمیدونم این تایپیک هنوز فعاله یا نه؟ ولی امیدوارم به سوالم جواب بدید
من لیسانس حسابداری دارم برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و یکی از رشته های هنر رو بخونم سوالم اینه که تو کدوم یک از رشته های هنر ارشد رو ادامه بدم؟ کدوم رشته است که برای دکترا میتونم راحت از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرم؟ برای ارشد هم دانشگاهی هست که با توجه به شرایط من پذیرش بده؟
من یا بقیه دوستانی که اینجا هستن همیشه در خدمتن...
حقیقتش از موراد مهم در پذیرش سوابق تحصیلی و کاری و تجربیات و فعالیتهای عملیه که وقتی شما با پس زمینه ی حسابداری برای هنر اقدام کنین شانستون بسمت صفر میل میکنه (البته نظر منه)
شما اگه قصد رفتن دارین ارشد رو یک زمینه مرتبط کار کنین که این مواردی که گفتم رو بتونین داشته باشین...
میدونی مث چی میمونه یکی بیاد بگه من دندون پزشکی خوندم حالا میخوام تو فوق لیسانس عمران منو بپذیرین... شما خودت بودی این دانشجو را میپذیرفتی؟؟؟
اما در مورد رشته های هنر با عرض معذرت من خیلی آشنایی ندارم... اگه حالشو دارین یه سر به سایت چندتا دانشگاه بزنین و رشته هاشونو ببینین و ببینین چی بیشتر طرفدار داره؟! و ایمیل چند تا دانشجوهاشونم از تو سایتش بردارینو بهشون ایمیل بدین ته و توشو در بیارین!!!
Excalibur
2011/11/23, 09:10 PM
با تشکر از اطلاعات بسیار بسیار ارزشمندتون.
چرا ادامه ندادین دیگه؟
کسی تونست پذیرش بگیره.
خوشحال میشیم اگه جواب مثبت باشه.
دوستی سوال داشته باشه در خدمت هستیم...
من شخصا فعلا از اپلای منصرف شدم و در حال حاضر ارشدمو همینجا میخوونم تا برای دکترا اگر خدا خواست یه فکری بکنم...
اما دوستانی بودن که پذیرش گرفتن...
در ضمن شخصا فک میکنم امسال سال بهتری برای اپلای کردنه نسبت به سال گذشته!!!!!
oj2008pc
2011/12/03, 09:31 AM
سلام دوستان
راستش کاری که من میخوام انجام بدم یکم نادر هست :)
من الان رشته مهندسی شیمی هستم و سال آینده درسم تموم میشه و لیسانس میگیرم و میخوام برای ادامه تحصیل به خارج برم ولی اینجا چند تا مشکل هست:
1- معدل من کم هست.
2- علاقه زیادی به این رشته ندارم.
3- از نظر درسی مطمئن هستم که با تحصیل در یک دانشگاه خارجی کم میارم.
یکی از دوستانم یک پیشنهاد داد که به نظر خودم فکر بدی نیست. ایشون گفتن که با توجه به علاقه من به رشته کامپیوتر بجای ادامه تحصیل در رشته مهندسی شیمی برای مقطع لیسانس IT اقدام کنم. یعنی لیسانس در یک دانشگاه خارجی بگیرم و چون من باید 2 سال سربازی برم بجای سربازی 3 سال میرم خارج و لیسانس میگیرم. :)
1- به نظر شما این فکر خوبی هست ؟ (لطفا با دلیل بگید)
2- رشته IT کدوم کشورها مناسب هست ؟ (سطح دانشگاه - هزینه تحصیل و ...)
متشکر
Excalibur
2011/12/04, 11:02 AM
سلام دوستان
راستش کاری که من میخوام انجام بدم یکم نادر هست :)
من الان رشته مهندسی شیمی هستم و سال آینده درسم تموم میشه و لیسانس میگیرم و میخوام برای ادامه تحصیل به خارج برم ولی اینجا چند تا مشکل هست:
1- معدل من کم هست.
2- علاقه زیادی به این رشته ندارم.
3- از نظر درسی مطمئن هستم که با تحصیل در یک دانشگاه خارجی کم میارم.
یکی از دوستانم یک پیشنهاد داد که به نظر خودم فکر بدی نیست. ایشون گفتن که با توجه به علاقه من به رشته کامپیوتر بجای ادامه تحصیل در رشته مهندسی شیمی برای مقطع لیسانس IT اقدام کنم. یعنی لیسانس در یک دانشگاه خارجی بگیرم و چون من باید 2 سال سربازی برم بجای سربازی 3 سال میرم خارج و لیسانس میگیرم. :)
1- به نظر شما این فکر خوبی هست ؟ (لطفا با دلیل بگید)
2- رشته IT کدوم کشورها مناسب هست ؟ (سطح دانشگاه - هزینه تحصیل و ...)
متشکر
سلام
اول چندتا سوال:
1- معدل کم یعنی چند؟
2- کدوم دانشگاه درس خووندی؟
3- وضعیت مالیتون چطوره؟
ببینین اغلب دانشگاهها برای دوره لیسانس هیچگونه ساپورت مالی ندارن یعنی غیر از مخارج زندگی هزینه ثبت نام توی اون دانشگاه رو هم دارین... مگه اینکه یه کشورایی برین که تحصیل رایگانه فک کنم آلمان اینجوری باشه
اما جواب سوالاتت:
1- ورود به فیلد مورد علاقه کار خوبیه در صورتیکه شرایط و تضمین لازم جهت موفقیت و کارارمد بودنش وجود داشته باشه!! اما من جای شما بودم اینکارو نمیکردم (این نظر کاملا شخصیه) مهندسی مخصوصا مهندسی شیمی فیلدهای زیادی رو در برمیگیره:
مدلینگ و کدینگ
مباحث بیوتکنولوژی که اغلب در زمینه ی تولید سوختهای جایگزین و موضوعات مرتبطه
مباحث محیط زیستی
مباحث فرآیندی
کاتالیست
مباحث مربوط به صنایع غذایی یا داروسازی و....
یعنی وسعت مهندسی شیمی یه جورایی کم نظیره در این حد که شما میتونین تخصصی در زمینه های مشترک کامپیوتر و مهندسی شیمی وارد بشین
از نظر من خروج از یک موقعیت (رشته درسی) و ورود به بحث جدید مستلزم صرف زمان برای شروع از صفره! من بنظرم اینکار هدر دادن عمره مگه اینکه شرایط بسیار خوبی داشته باشی مثلا نگرانی کار و پولو زندگی نداری حالا میخوای بری دنبال علایقت... اونموقع کل عمرتم هی رشته عوض کنی مهم نیس چون از اون جنبه به ثبات رسیدی... اما اگه دنبال به ثبات رسیدنی این حرکت (تغییر رشته دادن) یه موج خیلی بزرگ عدم ثبات محسوب میشه..
حرفام همش نظرات شخصی بود
2- در مورد سوال دو اطلاعات خاصی ندارم
موفق باشید و سربلند
oj2008pc
2011/12/08, 11:01 AM
1- معدل کل 14.57 و غیر از این ترم 2 ترم دیگه باید بخونم.
2- دانشگاه فردوسی مشهد
3- وضعیت مالی مشکلی نداره ولی بشرطی که این کار ارزش داشته باشه یعنی بعدا از طریق یک شغل خوب پولی که الان میدم برگرده.
من چون علاقه زیادی به رشته کامپیوتر دارم مطمئن هستم که پیشرفت خوبی خواهم داشت و در همون ترم های اول نظر استاد هارو جلب میکنم.
و فکر کنم اگر لیسانس و ارشد از همون دانشگاه بگیرم و بعد برگردم ایران موقعیت شغلی خوبی داشته باشم.
در ضمن من شنیدم که درس های پایه که اینجا گذروندم اونجا قبول میکنن و نیازی نیست دوباری انتخاب کنم.
البته همه اینها بستگی به دانشگاه داره